Canım bilmiyorum denedin mi ama incir kürü yap saraçın dağ inciri olaun ama
Canım bende de pco var ama görünüm olarak varmış adetlerim düzenli saraçın tavsiyesinde var zaten soğan küründen sonra incir veya incir havuç kürü yapılıyo ben klomen kullanırken incir kürüde yapmıştım faydası var diye biliyorum yumurta için havuçta çatlaması için yapılıyo. Ama ben mesela baska bi doktora daha gitmiştim hiç bir şey kullanmadan yumurtam çatlamış kalitesi iyi olmayabilir demişti doktor. İnşallah hiçbirleye gerek kamadan kendiliğinden kalırsın stres yapma bu dönemde daha çok etkileniyoŞu an soğan kürü yapıyorum bir hafta oldu. PKO var bende düzensiz adet oluyorum. Bugün 14. Gün mesela yumurta takibine gittik 11mm büyümüş Salı bi daha gel dedi. Yumurtlama zamanımı bile bilmiyoruz /( inşallah soğan suyu PKO azaltır - belki sonra incir de denerim araştırıp
Canım bende de pco var ama görünüm olarak varmış adetlerim düzenli saraçın tavsiyesinde var zaten soğan küründen sonra incir veya incir havuç kürü yapılıyo ben klomen kullanırken incir kürüde yapmıştım faydası var diye biliyorum yumurta için havuçta çatlaması için yapılıyo. Ama ben mesela baska bi doktora daha gitmiştim hiç bir şey kullanmadan yumurtam çatlamış kalitesi iyi olmayabilir demişti doktor. İnşallah hiçbirleye gerek kamadan kendiliğinden kalırsın stres yapma bu dönemde daha çok etkileniyo
Ağrılar iğnenin yan etkisi canım vücuttan 12 gün gibi bi sürede atılıyo bu tedavide genelde adet gecikmesiyle belli oluyo çünkü idrar testi yanıltabiliyo ama tabi Ümit kesilmez vardır belki bebiş ne zamandır istiyordunuzMerhba hanımlar 29 ekimde ovitrelle çatlatma iğnesi olddum solda 1 tane yumurtam oluşmuştu ama mm olarak söylemedi yumurtanın durumu iyi dedi. İğneyi yaptrdığım akşam sol kasığımda şiddetli ağrım oldu ve sanırım ogün çatladı yumurta. Bugün 13. Gün adet olacakmışım gibi ağrılar var karnımda. 11. Gün gebelik testi yaptm evde ama negatifti. Göğüslerde bi değişklik yok sizce şuanki ağrılar hamilelikten olablir mi ??
Merhaba canım ne zamandır istiyordunuz bebiş normalde sabah akşam klomen kullanıp adetten sonraki 14. Gün çağırıyor doktor yumurta gelişimine bakıyo iğne gerekliyse vuruyo sonra ilişki günü saati söylüyor ama seni neden çağırmadı acaba sen yine bi gün arayla ilişkiyi dene zAten doktorda öyle söylüyormerhaba,uZun zaman olmuş ama bana fa cevap veren olur umarım.1sene önce kimyasal gebelik geçirdim ve ondan sonra düzenim değişti.adetlerim düzenaizleşti çol sancılı olmaya başladı.Bel ağrısı kasık agrısı adetten 1hafta önce başladı.Bebek iatiyoeuz olmuyor.Fsh ım 13lerde çıktı pco var ama bunlar engel olmaz hamileliğine dedi dr.Yani riskli olacak boyutta değil dedi.Bugun adetimin 3'günydü gittim klomen verdi.Ama şu gün gel falan demedi.Ben de hemen buraya baktım kullananların yorumlarına.Hepsini okudum çatlatma iğnesi vurunan var,dr u yumurtasını takip eden var ama dr bana şu gün gel falan demedi.Devlet hastanesinde de yapıyorlar mı yumurta takip ve iğne işlemini?Ve bana nolur birşeyler önerin ne yapmalıyım.Hangi sıklıkta ilişki olmalı klomen kullanırken.Çok uzun oldu ama lütfen birşeyler söyleyin
2.5 yıllık evliyim evlendiğimden beri hiç korunmadım ama hiç doktora da gitmemiştm ilk kez bu ay gittim yumurtalık tembelliği olduğunu söyledi önce klomen verdi sonra ovitrelle inşallah olur çok istiyoruz artıkAğrılar iğnenin yan etkisi canım vücuttan 12 gün gibi bi sürede atılıyo bu tedavide genelde adet gecikmesiyle belli oluyo çünkü idrar testi yanıltabiliyo ama tabi Ümit kesilmez vardır belki bebiş ne zamandır istiyordunuz
İnşallah inşallah Benimde 2 yıldır olmuyı bu ay ikinci klomen denemem başka bi sorununuz var mı eşinizin ve ya sizin inşallah tutunur Bebişler2.5 yıllık evliyim evlendiğimden beri hiç korunmadım ama hiç doktora da gitmemiştm ilk kez bu ay gittim yumurtalık tembelliği olduğunu söyledi önce klomen verdi sonra ovitrelle inşallah olur çok istiyoruz artık
Eşimde bir sorun yokmuş sadece vende yumurtalık tembelliği dedi işte bklm sonuç ne olacak bu ay iğneği yaptrdım aynı gün grip oldum 1 haftadrda kuru bir öksürükle mücadele ediyorum ilaç da kullanmak istemiyorm aslında pek ümidim yok bu ay grip ve öksürük yüzündenİnşallah inşallah Benimde 2 yıldır olmuyı bu ay ikinci klomen denemem başka bi sorununuz var mı eşinizin ve ya sizin inşallah tutunur Bebişler
Hiç stres yapma ilaçta kullanma bitki çayları fln atlatmaya çalış bol bol dinlen ne olır ne olmaz inşallah olmuştur yoksa denersin bi kere dahaEşimde bir sorun yokmuş sadece vende yumurtalık tembelliği dedi işte bklm sonuç ne olacak bu ay iğneği yaptrdım aynı gün grip oldum 1 haftadrda kuru bir öksürükle mücadele ediyorum ilaç da kullanmak istemiyorm aslında pek ümidim yok bu ay grip ve öksürük yüzünden
Bu ay olmazsa rahim filmi çekelim dedi o nasıl çekiliyor onu da bilmiyorm bakalm nasip artık. Bugün 13. Gün 15. Gün olmazsam yine test yaparm artıkHiç stres yapma ilaçta kullanma bitki çayları fln atlatmaya çalış bol bol dinlen ne olır ne olmaz inşallah olmuştur yoksa denersin bi kere daha
Adetin ne zaman hsg filmi çekildim rahim içi yapışıklık bi sorun var mı diye çekiliyor çok kısa 2 dk sürüyo ve az acılı bi işlem sonrasında bi sıkıntı yaşanmıyor bünyeden değişebilir belkiBu ay olmazsa rahim filmi çekelim dedi o nasıl çekiliyor onu da bilmiyorm bakalm nasip artık. Bugün 13. Gün 15. Gün olmazsam yine test yaparm artık
canm genelde 17 18. gu. geliyor adetİğneden sonraki 15. Gün test yine negatif adet neden olmuyorum bilmiyorum sürekli ağrı var kasıklarmda hala ümit var mı sizce
Merhaba canım ne zamandır istiyordunuz bebiş normalde sabah akşam klomen kullanıp adetten sonraki 14. Gün çağırıyor doktor yumurta gelişimine bakıyo iğne gerekliyse vuruyo sonra ilişki günü saati söylüyor ama seni neden çağırmadı acaba sen yine bi gün arayla ilişkiyi dene zAten doktorda öyle söylüyor
Merhaba benim de bir sorum olacak.Ben de adetimin 3.günü klomen kullandım 9 gün ara verdim 9.gün duphastona başladım.Şuan adetime 6 gün var ve göğüs hassasiyetim çok fazla değişken ruh halleri yaşıyorum aşırı gerginim alt karın bölgemde zaman zaman kasılmalar oluyor ve ara ara da adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor.Ve çok ciddi anlamda bel ağrılarım var.Duphastonu üç gün sonra bırakacağım.Bu belirtileri ilaç yapabilir mi yoksa hamilelik belirtisi de olabilir mi bunlar?Cevaplarsanız sevinirim.Siz de gebelik oluştu mu çok merak ediyorumMeraba kızlar ben 10 aydir evliyim ve 10 aydirda bebiş istiyorum ama olmadi önce proklatin yüksekti ilac kullandim düştü ve doktorum klomene baslatti dün adetimin 5. Günuydü basladim ilaca ilk defa kullaniyorum ve merakla bekliyorum bi bebişim olsun çok istiyorum aranizda kullanan varmı klomen sayesinde hamile kalanlar yazarsaniz çok sevinirim
Evet canım hamile kaldim doğum bile yaptım. 4 aylık oldu oglum. Senin dediklerin hamilelik belirtisi de olabilir ilacın etkileride. Hamile kaldigimda senin dedigin belirtileri yaşamiştim. İnşallah hamilesindirMerhaba benim de bir sorum olacak.Ben de adetimin 3.günü klomen kullandım 9 gün ara verdim 9.gün duphastona başladım.Şuan adetime 6 gün var ve göğüs hassasiyetim çok fazla değişken ruh halleri yaşıyorum aşırı gerginim alt karın bölgemde zaman zaman kasılmalar oluyor ve ara ara da adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor.Ve çok ciddi anlamda bel ağrılarım var.Duphastonu üç gün sonra bırakacağım.Bu belirtileri ilaç yapabilir mi yoksa hamilelik belirtisi de olabilir mi bunlar?Cevaplarsanız sevinirim.Siz de gebelik oluştu mu çok merak ediyorum