klomen kullananlar klomenle hamile kalanlar

Canım bilmiyorum denedin mi ama incir kürü yap saraçın dağ inciri olaun ama

Şu an soğan kürü yapıyorum bir hafta oldu. PKO var bende düzensiz adet oluyorum. Bugün 14. Gün mesela yumurta takibine gittik 11mm büyümüş Salı bi daha gel dedi. Yumurtlama zamanımı bile bilmiyoruz /( inşallah soğan suyu PKO azaltır - belki sonra incir de denerim araştırıp

Canım bende de pco var ama görünüm olarak varmış adetlerim düzenli saraçın tavsiyesinde var zaten soğan küründen sonra incir veya incir havuç kürü yapılıyo ben klomen kullanırken incir kürüde yapmıştım faydası var diye biliyorum yumurta için havuçta çatlaması için yapılıyo. Ama ben mesela baska bi doktora daha gitmiştim hiç bir şey kullanmadan yumurtam çatlamış kalitesi iyi olmayabilir demişti doktor. İnşallah hiçbirleye gerek kamadan kendiliğinden kalırsın stres yapma bu dönemde daha çok etkileniyo

Evet kesinlikle stres en önemli faktör ama ister istemez düşünüyor insan. allah hayırlısını versin inşallah bakalım 3-5 ay daha olmazsa tüp bebek denemeye başlayacağız

Selam arkadaşlar merhaba . İlk defa yazıyorum buradan . Bir buçuk yıllık evliyim. Pco olduğunu öğrendim. Adetlerim düzenliydi gecen ay 15 gün gecikmem oldu. Tarlusal kullandım. Doktor muayenede kist olmadığını söyledi ve klomene başlıcaz inşallah . Nasıl sonuç verir bilemiyorum

Merhba hanımlar 29 ekimde ovitrelle çatlatma iğnesi olddum solda 1 tane yumurtam oluşmuştu ama mm olarak söylemedi yumurtanın durumu iyi dedi. İğneyi yaptrdığım akşam sol kasığımda şiddetli ağrım oldu ve sanırım ogün çatladı yumurta. Bugün 13. Gün adet olacakmışım gibi ağrılar var karnımda. 11. Gün gebelik testi yaptm evde ama negatifti. Göğüslerde bi değişklik yok sizce şuanki ağrılar hamilelikten olablir mi ??

Ağrılar iğnenin yan etkisi canım vücuttan 12 gün gibi bi sürede atılıyo bu tedavide genelde adet gecikmesiyle belli oluyo çünkü idrar testi yanıltabiliyo ama tabi Ümit kesilmez vardır belki bebiş ne zamandır istiyordunuz

Merhaba canım ne zamandır istiyordunuz bebiş normalde sabah akşam klomen kullanıp adetten sonraki 14. Gün çağırıyor doktor yumurta gelişimine bakıyo iğne gerekliyse vuruyo sonra ilişki günü saati söylüyor ama seni neden çağırmadı acaba sen yine bi gün arayla ilişkiyi dene zAten doktorda öyle söylüyor

2.5 yıllık evliyim evlendiğimden beri hiç korunmadım ama hiç doktora da gitmemiştm ilk kez bu ay gittim yumurtalık tembelliği olduğunu söyledi önce klomen verdi sonra ovitrelle inşallah olur çok istiyoruz artık

İnşallah inşallah Benimde 2 yıldır olmuyı bu ay ikinci klomen denemem başka bi sorununuz var mı eşinizin ve ya sizin inşallah tutunur Bebişler

İnşallah inşallah Benimde 2 yıldır olmuyı bu ay ikinci klomen denemem başka bi sorununuz var mı eşinizin ve ya sizin inşallah tutunur Bebişler
Eşimde bir sorun yokmuş sadece vende yumurtalık tembelliği dedi işte bklm sonuç ne olacak bu ay iğneği yaptrdım aynı gün grip oldum 1 haftadrda kuru bir öksürükle mücadele ediyorum ilaç da kullanmak istemiyorm aslında pek ümidim yok bu ay grip ve öksürük yüzünden

Hiç stres yapma ilaçta kullanma bitki çayları fln atlatmaya çalış bol bol dinlen ne olır ne olmaz inşallah olmuştur yoksa denersin bi kere daha

Hiç stres yapma ilaçta kullanma bitki çayları fln atlatmaya çalış bol bol dinlen ne olır ne olmaz inşallah olmuştur yoksa denersin bi kere daha
Bu ay olmazsa rahim filmi çekelim dedi o nasıl çekiliyor onu da bilmiyorm bakalm nasip artık. Bugün 13. Gün 15. Gün olmazsam yine test yaparm artık

Bu ay olmazsa rahim filmi çekelim dedi o nasıl çekiliyor onu da bilmiyorm bakalm nasip artık. Bugün 13. Gün 15. Gün olmazsam yine test yaparm artık
Adetin ne zaman hsg filmi çekildim rahim içi yapışıklık bi sorun var mı diye çekiliyor çok kısa 2 dk sürüyo ve az acılı bi işlem sonrasında bi sıkıntı yaşanmıyor bünyeden değişebilir belki

Merhaba adetin 22. Günü yumurta akına benzer akıntı geldi PKO olduğum İçin düzensiz regl görüyorum. Bazen 35-40-45 gün buluyor regl olmam. O yüzden yumurtlama günü hesabı yapamıyorum. Bu akıntı yumurta çatlamasının belirtisi mi acaba?
Bu ay yumurta takibi yaptı doktor sadece iğne ya da ilaç kullanmadım

İğneden sonraki 15. Gün test yine negatif adet neden olmuyorum bilmiyorum sürekli ağrı var kasıklarmda hala ümit var mı sizce

1seneyi geçti ama hâlâ olmuyor çocuk,bu ay 2günde bir.ilişki oldu.dr a da gitmedim.sürekli idrara sıkışık bi halim oluştu 1haftadır falan.ilacın etkisimi bilmiyorum

Merhaba benim de bir sorum olacak.Ben de adetimin 3.günü klomen kullandım 9 gün ara verdim 9.gün duphastona başladım.Şuan adetime 6 gün var ve göğüs hassasiyetim çok fazla değişken ruh halleri yaşıyorum aşırı gerginim alt karın bölgemde zaman zaman kasılmalar oluyor ve ara ara da adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor.Ve çok ciddi anlamda bel ağrılarım var.Duphastonu üç gün sonra bırakacağım.Bu belirtileri ilaç yapabilir mi yoksa hamilelik belirtisi de olabilir mi bunlar?Cevaplarsanız sevinirim.Siz de gebelik oluştu mu çok merak ediyorum

Evet canım hamile kaldim doğum bile yaptım. 4 aylık oldu oglum. Senin dediklerin hamilelik belirtisi de olabilir ilacın etkileride. Hamile kaldigimda senin dedigin belirtileri yaşamiştim. İnşallah hamilesindir

Merhaba yeniden,sanırım ben yine âdet olacağım Bu ay klomen kullandım ve ilişkilerin düzenli olmasına çok dikkat ettim ama ağrılarım cmt den başladı.Düzensiz olduğum üçin tam günümüde bilemiyorum.Geçen ay 4gün önce olup 31ekimde regl oldum.Bu ay ne zaman olurum bilmiyorum.salı çrş diye düşünüyorum.Çok moralim bozuk yine hamile değilim sanırım.Test yapsam tek çizgi görmekten korkuyorum.Cmt gece boyunca kasıklarım çok agrıdı ama gündğz normaldim oazar olmadı agrım hiç ne gece ne gündüz bugün de belim hassas.Of sizce ne olacak bu durumum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…