Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Bana doktorum dedi ki cikolata kisti olup bicok hamile kalan hastam oldu dogumda kistide aliriz
Ben cok paniktim beni rahatlatti
Ama sanirim once hsg cektirip sonra klomene baslamak daha mantikli
Aynen canm benm kafami kurcaliyodu cok sukurko bsy cikmadi bunlr guzel seyler.bence en kisa zamnda cektir hem hamile kalma sansi artyo hemde kafanda ssoru isareti kalmaz umarim kanalllarin aciktr ama uzun sure klomen vs kullanip vcuduna hormon yukleyen kadinlarin tupleri kapali cikabiliyo dusunsene bsuna maddi manevi eziyet.bence hemen yaptir canim insallah acik cikck hic korkma basit bi islem ben radyomarda yaptrdim tavsiye ederim istanbuldaysan.agri hic cekmedim.ki ben vajinal ultrasonda bile gerilen biriyim

Aynen canm benm kafami kurcaliyodu cok sukurko bsy cikmadi bunlr guzel seyler.bence en kisa zamnda cektir hem hamile kalma sansi artyo hemde kafanda ssoru isareti kalmaz umarim kanalllarin aciktr ama uzun sure klomen vs kullanip vcuduna hormon yukleyen kadinlarin tupleri kapali cikabiliyo dusunsene bsuna maddi manevi eziyet.bence hemen yaptir canim insallah acik cikck hic korkma basit bi islem ben radyomarda yaptrdim tavsiye ederim istanbuldaysan.agri hic cekmedim.ki ben vajinal ultrasonda bile gerilen biriyim
Mersindeyim canim ben ozel bi hastanede yaptircam fiyati nedir acaba
Insaallah benim de aciktir canim dua et

Mersindeyim canim ben ozel bi hastanede yaptircam fiyati nedir acaba
Insaallah benim de aciktir canim dua et
Canim 400 sanirim. Insaallah hic bi sorun cikmaz canim dua edicem sende benim icin et olurmu birbirimize yaptigimiz dualar daha makbulmus.iyi bi merkezde yaptir tatlim arastir.bazi aletler eski yontemle oldugundan agri olabiliyomus ama insallah atlatirsin canin yanmadan.sonrada hayirli haberlerle cikarsin allahin izniyle

Merhaba arkadaşlarbende aranıza yeni katıldım bu ay klomen kullanmaya başlicam benim sorunum çikolata kisti bir tane oğlum var beş yaşında bir senedir ikinci için uğraşıyoruz ama henüz bişey yok çikolata kisti olupta klomenle gebe kalan varmı aranızda
Arkad Asım benimde ikinci olmuyo klomen kullandım bekliyoruz bakalım klomen le hamile kalan çok hayırlısı vakalım

bende kullanıyorum klomen bu ay bakalım hayırlısı benimde oğlum var ikinci için uğraşıyoruz ama olmuyor bnede kist varmış ben bunu tesadüfen öğrendim mesela :KK43: 6 cmdi şükür kalmadı bilemiyorum belkide bundan hamile kalamadım..hayırlısı hepimiz için

merhaba kızlar doktorum banada bugün klomen yazdı yarın başlicam peki bu süreç nasıl oluo 5 gün kullan 8.güngel dedi bu durmu yaşayanlar nasıl bi süreç oluo bu şekilde hamile kalma şansı dahamı yüksek

Merabalar ben yeni doktordan geldim bana 4 yumurta oldugunu ve bunlarin biri 23 ml digerleri 19,17, 14 bana catlama ignesi verdi pazartesi vurulayim diye ama duyduguma gore yumurta cok oldumu gee kalma sansi azmis acaba vurulsammi igneyi sizce dogrumu cok yumurtanin faydasi olmadigi kizlar yardim edin kafam karisti

merhaba arkadaşlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun o kadar zor bir süreç içinde geçiyoruz ben dört yıllık evliğim ilk sene istemedik ama sonra ne kadar istediksede olmadı taki geçen seneye kadar yine klomen ve çatlama iğnesi umudum yoktu çünkü ondan önce defalarca klomen ve bir kere aşılama yaptırmıştım sonuç negatif geçen sene aralıkda klomen+çatlama iğnesi ile hamile kaldım buna ben bile inanamadım hiç test filan yapmadım ama belirtilerden anladım ve yanılmadım hamileydim ama benim için bu hamilelik kısa sürde şubat ayında kürtaj oldum kalp iki gün atmış sonra durmuş zaten keseyide geç görmüştük yok dış gebelik filan dediler ama keseyi görmem bile yeterli olmadı ben hiç bilmiyordum keseye bakılacak yok kalp atışı ama öyle bir öğrendimki ömrümün en kötü günleri 3 aylık korumadan sonra yine kabus geri döndü başa sardık
yine olmadı aşılama yaptım olmadı doktorum bana siz kısır değilsiniz dedi ama yeterli değil ara verdim bir iki ay şimdi klomen şuanlık iki yumurtam var ama mutlu değilim yine olmayacak diye artık bunaldım kendinden küçük kişilerin çocukları olup sana laf söylemeleri açımazsızca insanlarımız çok zalim yüreğimi bilerek acıtıyorlar rabbim hepimize en kısa zamanda nasip etsin...
Allah yardımcımız olsun canım emin ol bebeği olmayan tüm bayanlar senin şu yaşadıklarını yaşıyordur. Olmayınca olmuyor işte insan umudunu da yitiriyor çok kötü bir psikolojiye bürünüyorsun.

Merabalar ben yeni doktordan geldim bana 4 yumurta oldugunu ve bunlarin biri 23 ml digerleri 19,17, 14 bana catlama ignesi verdi pazartesi vurulayim diye ama duyduguma gore yumurta cok oldumu gee kalma sansi azmis acaba vurulsammi igneyi sizce dogrumu cok yumurtanin faydasi olmadigi kizlar yardim edin kafam karisti
İlk defa duydum yumurta çok olunca gebe kalma şansının azaldığını benimde bu ay 4 yumurtam oldu çatlama iğnemi dün vurundum. dr.um ne kadar güzel biz bir yumurta elde etmeye çalışırken 4 yumurtan olmuş bu kadar yumurta üretip te hamile kalamamak ne acı dedi :KK70: yani ne kadar çok o kadar şansmış ..

merhaba kızlar doktorum banada bugün klomen yazdı yarın başlicam peki bu süreç nasıl oluo 5 gün kullan 8.güngel dedi bu durmu yaşayanlar nasıl bi süreç oluo bu şekilde hamile kalma şansı dahamı yüksek
Elenaz kullandıktan sonra gidiyosun yumurtanın boyutu kaç mm olmuş ona bakıyo 18-22 arasında olmuşsa çatlama iğnesi veriyor o boyutlara gelmemişse bir iki gün sonra tekrar çağırıyor iğneyi vuruluyosun 36 saat sonra ilişki öneriyor daha sonraki günlerdede tabi sonrada bekliyorsun :KK70:

Mutay Allah senden razi olsun ay biraz rahatladim vallahi kafayi yicem bende simdi igneyi vuruldum bugun insallah hepimize nasip olur bebisler.

Elenaz kullandıktan sonra gidiyosun yumurtanın boyutu kaç mm olmuş ona bakıyo 18-22 arasında olmuşsa çatlama iğnesi veriyor o boyutlara gelmemişse bir iki gün sonra tekrar çağırıyor iğneyi vuruluyosun 36 saat sonra ilişki öneriyor daha sonraki günlerdede tabi sonrada bekliyorsun :KK70:

çok saol mutay bilgilendirdiğin için cuma günü gidicem inşallah her şey güzel gelişir

Mutay Allah senden razi olsun ay biraz rahatladim vallahi kafayi yicem bende simdi igneyi vuruldum bugun insallah hepimize nasip olur bebisler.
İnşallah canım olsada aynı günlerde paylaşsak burda mutluluk delisi olsak süper olurdu ahh ah o günlerde gelicekmi acaba

Yok ilk defa kullanıyorum catlatma iğnesinden bahsetti ben pek sıcak bakmadım kendiliğindrn çatlamazsa yaparız dedi sonra.ya benim hiç bi sorunum yok allaha şükür büyün testlerim yapıldı.klomenr de ben başlamak istedim doktor yeni evli olduğumu duyunca bit yıl bekleyelim dedi aslında ama yaş geçiypr.geç evlenince bekleme gibi bir lüksümüz olmuyo maalesef
bana da doktor 1 yıl bekle dedi.30 yaşındayım sen kaç yaşındasın ki?

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bende bu ay klomene başlicaktım ama yeni yil tatiline takıldınm cuma günü de tatilmiş benide adetimim 3. günü cumaya geliyo hayırlısı ne diyelim...

herkese merhabalar..
uzun zamandır takip ediyordum üye olmak bugüne kısmetmiş:)
bu ay matofin ile birlikte klomen kullandım. 10. gün 3 tane yumurtam vardı.dr 13. günden itibaren gün aşırı çalışma verdi çatlatma iğnesi yapmadı.elimizden geldiğince değerlendirmeye çalıştık artık gerisi kısmet..
rabbim aratmadan göndersin inş hayırlı sağlıklı evlatlar

Arkadaşlar bu klomen kullandıktan sonra normal ultrasonla mı bakıyor yoksa vajinal ultrasonla mı bakıyorlar yumurta gelişimine

X