Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

canım bende ilk kez kullanıyorum pazartesi gitcem ama 4 yum büyüdüyse 4üde mi çatlıyor çatlatma iğnesiyle?bide ilaç kullanmaya başladıktan kaç gün sonra gittin doktora?

canım bende ilk kez kullanıyorum pazartesi gitcem ama 4 yum büyüdüyse 4üde mi çatlıyor çatlatma iğnesiyle?bide ilaç kullanmaya başladıktan kaç gün sonra gittin doktora?
yok cnm çatlatma iğnesi 18mm den büyük yumları çatlatıyor genellıkle... diğer küçükler belkı kendilerinden ilerleyen zamalarda çatlayabılır.. cnm ben ilacı reglımın 3. günü başladım 5 gün kullandım ve adetımın 10. günü doktora gittim , yumlarım bayagı büyümüştü

günde 1 tane mi 2 tane mi aldın canım..ben 5. gün gittim doktor yumlar belirmeye başlamış hemen başla dedi..bana günde 1 tane verdi 12. günde gitmiş olcam ben de..Allahım hepimizin yüzünü güldürür inşallah bu ay..rahim filmi çekildiniz mi peki? bu tedavim bitip onu çektirmek için sabırsızlanıyorum..çünkü o kadar çok o şekilde hamile kalan var ki..bize de nasip eder inşallah Rabbim..

inş cnm bizede nasip olur Rabbimin izniyle... ben günde 2 tane kullandım... rahim filmide çektirdım temız çıktı ... görünürde hiçbir problem yok ama 20 aydan beri bebekte yok

inş cnm bizede nasip olur Rabbimin izniyle... ben günde 2 tane kullandım... rahim filmide çektirdım temız çıktı ... görünürde hiçbir problem yok ama 20 aydan beri bebekte yok
bizimde o kadar olcak nerdeyse canım ama bu sürede hep yan yana değildik eşimle ama bir yıldır yan yanayız ama yine de olmadı demek ki bir vakti var Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde nasip etsin de..film cektireli ne kadar oldu peki..3-4 ay etsisi sürüyormuş..ne bilim ufacık bir şey görsem ondan ümit bağlıyorum ben de bunu yaptırsam olur mu acaba diye Allahım bizleri de çok bekletmez inşallah..

cnm ben filmi kasımda çektirdim 5 ay oldu yine olmadı .... sen çektirmediysen çektir bence eğer tüplerınde bir tıkanıklık varsa bütün tedavilerin boş malesef zaman kaybı olmasın... hem hsg ufak tıkanıklık varsa açıyor şansın biraz daha artıyor ...

aslında bizde yan yana değildik ilk 2 ay korunduk, 2 ay eğiteme gittim ben, 2 ayda hastalandım ilişkı olmadı , yazında babaannem vefat etti yine ilişkı olmadı yane 7 ayımı psif geçirdim ama 13 ayı çok iyi değerlendirdim demekkı zamanım var ... Rabbım fazla bekletmez inş...

haklısın canım aslında ben de sen gibi düşünüyorum..ama doktorum öncelik olarak bu tedaviyi uygulayalım dedi..ama klomen kist felan yapabilir dedi..o zaman bir ayı boşa geçirmektense rahim filmi çekeriz dedi..hayırlısı bakalım hakımızda.bizimde bebişlerimiz olcak ben inanıyorumm

inş cnm her doktor farklı söylüyor... benım doktorum da hsg çektırmeden ilaç yazmayalım dedi.... neyse onuda çektırdım yine olmadı.... zamanını beklıyorum.... inş Rabbım fazla bekletmez

kızlar merhaba bugun doktora gıttımmm catlatma iğnesi yaptı hadi hayırlısı inşallah tutar :)
Inşallah canım kaç yumurta oluşmuş. .bana da pazartesi gel dedi ama benim yumurtlama akıntım basladi cumartesi mi gitsem. .çok büyucek ya da zamanında catlamicak diye korkuyorum. .seninkiler kaç mm olmuş?

Inşallah canım kaç yumurta oluşmuş. .bana da pazartesi gel dedi ama benim yumurtlama akıntım basladi cumartesi mi gitsem. .çok büyucek ya da zamanında catlamicak diye korkuyorum. .seninkiler kaç mm olmuş?
canım bende iki tane olusmus 26 mm 21 mm lik ama cok iyi dedi hemen de iğneyı yaptı bende de cok akıntı var bu döllenmeye hazırlanıyormus yumurta doktora sormustum cok akıntım oluyor dıye saf beyazsa döllenmeye hazırlanıyor dedı bakalım cok heyecanlıyım :)

H haziran452 cnm bende cumartesi çat iğnesi vuruldum 4 yum vardı 21,19,16,12mm senınkıler masallah cok büyümüş... doktor hangiz zamanlar ilişkı tavsiye etti... benımkısı 36 saat sonra ilk ilişkı sonrada gün aşırı 3 ilişkı dedi birde iğneden birgün öncede ilişkı tavsiye etti

ya bana cumartesi basla ilşkiye dedi gün asırı devam et dedi canım :)

ben iğneden önce yasamadım inşallah bısey olmaz cunku mueyeneden hemen sonra iğne oldum cunku cok buyudugu ıcın catlasın dedi :)

Peki siz 1 tane mi 2 tane mi kullandiniz günde. Ben pazartesi gittigimde 12 mm olan bir yumurta vardi zaten adetin 5. Günüydü o yumurta gelistiyse yarın 20 mm olcak ama bana ta pazartesi gel dedi.o zamana çok büyucek catlamazsa kist olur diye korkuyorum. Napsam bilemedim.bende catlatma ignemi olsaydim hayırlısı ile.bu ay hepimiz hamile kaliriz inşallah. .

ben iğneden önce yasamadım inşallah bısey olmaz cunku mueyeneden hemen sonra iğne oldum cunku cok buyudugu ıcın catlasın dedi :)
cnm ben adetımın 3. günü 5 gün klomen kullandım bitince iki gün sonra muayeneye gittim.... klomen biter bitmez ilk ilişkıyi başladım, sonra iğme vurulmadan bir gün öncede ilişkı oldu yane çat iğnesınden önce 2 kez günaşırı birliktelık oldu.... buğünüde değerlendirecegım.... inş Rabbım nasip eder ama senın bir yum büyümüş bayağı belkı doktor 36 saat beklemeyi uygun görmemiş olabılır

bende günde 1 kez içtim canım :) adetin 3. günü basladım bugun 14. gunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…