- 9 Şubat 2016
- 348
- 328
- 32
aynen bende canım adetin 3. günü basladım günde bır kere içtim bes gun boyunca bır haftasonra da kontrole gıttım yanı bugun işte :)cnm ben adetımın 3. günü 5 gün klomen kullandım bitince iki gün sonra muayeneye gittim.... klomen biter bitmez ilk ilişkıyi başladım, sonra iğme vurulmadan bir gün öncede ilişkı oldu yane çat iğnesınden önce 2 kez günaşırı birliktelık oldu.... buğünüde değerlendirecegım.... inş Rabbım nasip ederama senın bir yum büyümüş bayağı belkı doktor 36 saat beklemeyi uygun görmemiş olabılır
bende günde 2 tane içtimaynen bende canım adetin 3. günü basladım günde bır kere içtim bes gun boyunca bır haftasonra da kontrole gıttım yanı bugun işte :)
beklemede misin simdi canımbende günde 2 tane içtim
akıntı ne zaman başladı peki canım ve hala var mı?bende günde 1 kez içtim canım :) adetin 3. günü basladım bugun 14. gunum
Canim akıntı bi 7 8 gündür var son zamanlarda daha çok olduakıntı ne zaman başladı peki canım ve hala var mı?
bat 5 mayıs canım gün aşırı ilişkım hala devam ediyor.... ben cumartesı çat iğnesi vuruldum.... pazar dahil gün aşırı ilişkı dedi doktorum 1 hafta boyuncabeklemede misin simdi canım
bende yarın baslıyorum gün asırı ilişki dedi adet olana kadar bakalım daha adete 14 gün var :)bat 5 mayıs canım gün aşırı ilişkım hala devam ediyor.... ben cumartesı çat iğnesi vuruldum.... pazar dahil gün aşırı ilişkı dedi doktorum 1 hafta boyunca
anlamadım canım ne dediğinibenim gibi adetin 3. günü başlayıp bir döngü içip iki döngü yamulan yok muu?
demek istediğim şu bi klomen kullanayım dedim.adetlerim zaten sancılıydı tuz biber ekti klomen.2 gün tek almak zorunda kaldım. onun geçtim bu ay kullanmaya cesaret edemedim fakat enaz kullanmış kadar belim ağrıdı kasıklarım ağrıdı 2 posta acillik oldum.anlamadım canım ne dediğini
valla vücudun cok hassasmıs demek kı bende günde bi kere bes gun ıctım dunde catlatma ıgnesı oldum su an karın agrısından duramıyorum ya şişti karnım iyicedemek istediğim şu bi klomen kullanayım dedim.adetlerim zaten sancılıydı tuz biber ekti klomen.2 gün tek almak zorunda kaldım. onun geçtim bu ay kullanmaya cesaret edemedim fakat enaz kullanmış kadar belim ağrıdı kasıklarım ağrıdı 2 posta acillik oldum.
senin gene bu kadar ben klomenle acillik oldum.ya kızlar benim karnım acayip agrıyor ya kramp giriyor cok fena dün iğnden sonra oldu ya bu ne böyle
klomenin üstüne çatlatma iğnesi daha mı beter yaptı seni? e nasıl ilişki olcak öyle karnın ağrırken?valla vücudun cok hassasmıs demek kı bende günde bi kere bes gun ıctım dunde catlatma ıgnesı oldum su an karın agrısından duramıyorum ya şişti karnım iyice
bazen sıkılmaya başlıyorum , ama napalım çocuk için gün aşırı ilişkı gerekıyor... dün akşam ilişkı oldu birde cumartesı ve pazartesı olur büyük ihtimalle... sonra iki gün ara verip öyle deneyecegım .... hayırlısı artık cnmbende yarın baslıyorum gün asırı ilişki dedi adet olana kadar bakalım daha adete 14 gün var :)
cok rahatsız ediyor yasenin gene bu kadar ben klomenle acillik oldum.
hayırlısıyla olur inşallah mayıs ayında inşallah mutlu haberleri veririzbazen sıkılmaya başlıyorum , ama napalım çocuk için gün aşırı ilişkı gerekıyor... dün akşam ilişkı oldu birde cumartesı ve pazartesı olur büyük ihtimalle... sonra iki gün ara verip öyle deneyecegım .... hayırlısı artık cnm
bu ağrı sızı da nasıl çocuk düşüneceğizcok rahatsız ediyor ya
Sanki adet sancısı çekiyorum yabu ağrı sızı da nasıl çocuk düşüneceğiz
doktora danıştım klomen nasıl öyle yapar dedi. pzt yada salı randevu al dedi.adam inanamadı.kist yapmıştır dedi ama ben başka doktora gitmiştim öncesinde.kist olmadığını söylemişti usgden.Sanki adet sancısı çekiyorum ya