Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım bitti yarın doktora gitcem.bu çatlama ipnesinden bahsetmedi.herkes mi kullanıyo bu iğneyi.yada gerek duyunca mı

Arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım bitti yarın doktora gitcem.bu çatlama ipnesinden bahsetmedi.herkes mi kullanıyo bu iğneyi.yada gerek duyunca mı
bende yarın gidicem..benimki de verebiliriz de vermeyebiliriz de dedi..yumurtanın durumuna göre yani..senin şuan akıntın var mı canım?benim ilk günler acayip oldu..ama kesildi şuan..ovulason testi yapıyorum koyu renk çıkmıyor..iyi büyümedimiki yumurtalar acaba

Benim bugün 10.günüm doktor 11.gün gel dedi.henüz akıntım filan yok.ama çaylama iğnesi göbekten filan yapılıyomuş galiba.yaptıran var mı burda acı filan oluyomu

sen hiç ovulasyon testi yaptın mı canım..benim akıntı gelirken yaptığımda koyuydu ama tam olarak kop koyu olmadı sonra rengi açılmaya başladı benim 11. günüm bugün yarın sabah gidicem bende..ama ya yumurtam tam gelişmedi..ya da çatlamadan büyümeye devam etti gibi geliyor..
iğne illa göbekten olcak diye bişey yok..eğer yazarsa ben kalçadan olandan isticem..

Cnm bende kac sefer kiste dönüştü en fazla 8cm oldu doktorumu
Benim bugün 10.günüm doktor 11.gün gel dedi.henüz akıntım filan yok.ama çaylama iğnesi göbekten filan yapılıyomuş galiba.yaptıran var mı burda acı filan oluyomu
Ben yaptırdim yakin zamamda kendim yaptım cok degisık bi acısi var ignenin gobegin falan kasiliyo

Benim adetim geç oluyo yani 40 güne yakın.o yüzden doktor klomen ve inofolic tedavisene başladı bu ay.yani yumurtlamam normalde 20.günü falan buluyo.bakalım artık bu ay takibi yapılacak.eğer klomen kullandım diye düzene girmişse onu bilmiyorum

Test yapmadım

Ben klomen başladım yrn bitiyor nasipse. Ama karnımda ağrı fln yok. Yumurta büyümedi mi acaba. Bir de ben vajinal muayene olamıyorum. Nasıl bakacak yumurtalara??
Bir oğlum var çok şükür ikinci istiyoruz bakalım.

Bende olamıyodum doktor idrara sıkışık gel öyle yumurtwlarını gözlemliyim dedi

Bugün gittim doktora sağ taraftaki yumurtam 15 mm sol taraftaki 10 mm.yarın ilişki olsun çarşamba yine gel dedi.çatlama iğnesi vurabiliriz dedi.sizce yymurtalar nasıl

Bende olamıyodum doktor idrara sıkışık gel öyle yumurtwlarını gözlemliyim dedi
bu doktorların istek ve yöntemleri de farklı..bana da niye sıkışık geldin ultrason görüntüsünü etkilyor dedi doktor:) 14 ve 15 mmlik iki yumurtam varmış..bide öncesinde vardı..o çatladımı bilmiyorum sormayı unuttum çatladıysa görürdü belki..çünkü şuanda test yapıyorum çok silik çıkıyor ovulasyonda 3 gün önce ben ilk çizgiye yakın koyulukta gördüm ama yumurtladım mı bilmiyorum..bunların gelişip gelişmeyeceği de belli değil..ama gelişirlerse çok yakın birbirine ikiside çatlar ve gebelik olursa muhtemelen ikiz olur bide öncesinde olan yumurta çatlaysa üçüz olur diye korkuyorum..iyice paronayak oldumm:)

Ne zaman regl olmuştun.ben 15 nisanda oldum.bugün 11.gün yumurtamın biri 10 diğereiri 15mm

Bugün gittim doktora sağ taraftaki yumurtam 15 mm sol taraftaki 10 mm.yarın ilişki olsun çarşamba yine gel dedi.çatlama iğnesi vurabiliriz dedi.sizce yymurtalar nasıl
bana da çarşamba gel bakalım dedi..sağdaki 14 mm soldaki 15 mm..canım ovulasyon testin varsa rica etsem test yapar mısın canım..ben 5olik aldım netten testlerle kafayı bozdum sürekli yapıyroum açık renk çıkıyor..ama 15 mmken bence birazda olsa koyu çıkmalı anlamadım:S acaba yumurtalarım büyüdü şimdi küçülmeye mi geçti..çünkü benim klomen kullanırken aceip akıntım oldu ve testler daha koyu çıkıyordu kafam çok karıştı..düşünmekten yorumdum yaa:S

Ne zaman regl olmuştun.ben 15 nisanda oldum.bugün 11.gün yumurtamın biri 10 diğereiri 15mm
bende 14 nisanda oldum bugün 12. gün canım..5. gün başamıştım klomene..başladığım gün 12 mmlik yumurta vardı..o noldu bilmiyorum çatladımı çatlamadı mı:S ama en azından kist olmamış ona sevindim..şimdi de 14 ve15lik 2 yumurta vardı..gelişedebilir bu yumurtalar böylede kalabilir hayırlısı bakalım..

Evde testim yok.geçen ay yaptım psikolojim bozuldu.ilişkiye bir gün giriyoruz bir gün gitmiyoruz.zaten tutacağı varsa tutar.sende testle uğraşma bence.batlarımız aynıymış.hadi hayırlısı bakalım.bende klomene 4.gün başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…