doğrudur inşallah..bu 13 gün içinde test yaptıysan koyuluk bakımından iğnenin etkisi mi değil mi daha iyi anlarsın..ilk klomen tedavin ve çatlatma iğnen mi canım?kizlar bisiy sorucam catlatma ignemi 5 nisanda oldum bugun 13. gun oglen normal gebelik testi yaptim erken diil yani pozitif cikti 1-2 saat sonra eczaneye gittim erken gebelik testi istedim adet gunu sonuc veren test verdi bana daha erkeni yokmus onuda yaptim ondada ikinci cizgi cikti tabiki silik ama cok net gorunuyo bugun adetimin 24. gunu adet gunlerim degisiyo ya 26. gunde yada 28. gunde adet oluyorum ne dusunuyosunuz yaa dogru mudur testler tam erken gebelik testi diil ama inanamiyo insan
doğrudur inşallah..bu 13 gün içinde test yaptıysan koyuluk bakımından iğnenin etkisi mi değil mi daha iyi anlarsın..ilk klomen tedavin ve çatlatma iğnen mi canım?
o zaman muhtemelen var gebelik canım darısı bizlere bende bugün klomen kullanmaya başladım inşallah ben de faydasını görürüm..yaptim canim 10. gun yaptim hicbisey yoktu tek cizgiydi negatifti yani bugun ilk kez cift cizgi gordum ilk klomen ve catlatma ignem canim
canım merhaba doktora gıttın mıÖyle yada böyle,mecburen bugüne almak zorundaydım zaten,araya hafta sonu girecekti.Bir buçukta randevum,hayırlısı artık...
Adetimde bitti gibi ama çok ağrım var,gaz sancısı gibi.İnşallah geçer gidene kadar...
ben persembe günü gidecem tatlım bende merakla beklıyorum yumurtalar ne alemde dıye :) ilk kullanısım olunca bılmıyorumkızlar merhaba bende bu ay klomene başladım cuma günü kontrole gittim 4 yum vardı 21.19.16.12 mm cuma akşamı ilişkı oldu.... cumartesi çatlatma iğnesi vuruldum pazar akşamıda ilişki oldu... birde bu akşam olucak.... sizin doktorlarınızı tavsiyesi ne oldu... gün aşırımı yoksa hergunmu ilişkı dedi....?
anladım cnm umarım yumların büyümüştür... benım doktorum sonuçtan çok memun kaldı... ikiz olma ihtimalı var dedi.... ama ben sebebsiz infertilite yaşadığım için ve yumurtlama sorunum olmadığı için çok sevinemedım.... Rabbim hayrlısını nasip etsin... bazı doktorlar çat iğnesınden sonra 5 gün ilişki tavisye ediyorlar... benımkısı gün aşırı dedi.... diğer arkadaslara ne dedi acaba ? cvp yazan olursa sevınırımmmben persembe günü gidecem tatlım bende merakla beklıyorum yumurtalar ne alemde dıye :) ilk kullanısım olunca bılmıyorum
aynen benımde sebepsız bır yıl oldu evlenelı bayadır dusunuyoruz ama daha nasıp olmdı daha bi de ben klomene baslamadan once gıttıgımde adetın 11. gunuydu yumurtlalar 14 mm olmustu bu klomenle baya buymustur dimianladım cnm umarım yumların büyümüştür... benım doktorum sonuçtan çok memun kaldı... ikiz olma ihtimalı var dedi.... ama ben sebebsiz infertilite yaşadığım için ve yumurtlama sorunum olmadığı için çok sevinemedım.... Rabbim hayrlısını nasip etsin... bazı doktorlar çat iğnesınden sonra 5 gün ilişki tavisye ediyorlar... benımkısı gün aşırı dedi.... diğer arkadaslara ne dedi acaba ? cvp yazan olursa sevınırımmm
cnm benımde 20 ay oluyor... ben klomen kullanmadım yumurtlama takıbı yatırdığımda adetimin 13. günü yumum 17 mm di ve sadece bir tane yum vardı o ay tutmadı... klomen kullandım adetimin 10 günü kontrole gittiğimde yumlarım 21,19,16,12 mm di dokttor iki tane yumun çok hızlı büyümüş rahim yapında ince kalmıs diye bana ilaç verdi adet olana kadar yada hamile olana kadar kullan dedi.... senınde muhakak büyümüştür... klomen rahim yapısını inceltebılıyor buda bebek olurssa düşük olmasına sebeb olabılır o yüzden sanada ilaç verebilir... bende bırde klomenle birlikte inofolic combo kullandım .... senın de iyi aberlerını beklıyoruz...aynen benımde sebepsız bır yıl oldu evlenelı bayadır dusunuyoruz ama daha nasıp olmdı daha bi de ben klomene baslamadan once gıttıgımde adetın 11. gunuydu yumurtlalar 14 mm olmustu bu klomenle baya buymustur dimi
ay inşallah tatlımm mutlu haber paylasırız ınsallah burdan :)cnm benımde 20 ay oluyor... ben klomen kullanmadım yumurtlama takıbı yatırdığımda adetimin 13. günü yumum 17 mm di ve sadece bir tane yum vardı o ay tutmadı... klomen kullandım adetimin 10 günü kontrole gittiğimde yumlarım 21,19,16,12 mm di dokttor iki tane yumun çok hızlı büyümüş rahim yapında ince kalmıs diye bana ilaç verdi adet olana kadar yada hamile olana kadar kullan dedi.... senınde muhakak büyümüştür... klomen rahim yapısını inceltebılıyor buda bebek olurssa düşük olmasına sebeb olabılır o yüzden sanada ilaç verebilir... bende bırde klomenle birlikte inofolic combo kullandım .... senın de iyi aberlerını beklıyoruz...
sende kasık batması oldu mu canım klomen kullandıktan sonra bende ani batmalar oluyor bazen agrı oluyor siddetli sonra gecıyorcnm benımde 20 ay oluyor... ben klomen kullanmadım yumurtlama takıbı yatırdığımda adetimin 13. günü yumum 17 mm di ve sadece bir tane yum vardı o ay tutmadı... klomen kullandım adetimin 10 günü kontrole gittiğimde yumlarım 21,19,16,12 mm di dokttor iki tane yumun çok hızlı büyümüş rahim yapında ince kalmıs diye bana ilaç verdi adet olana kadar yada hamile olana kadar kullan dedi.... senınde muhakak büyümüştür... klomen rahim yapısını inceltebılıyor buda bebek olurssa düşük olmasına sebeb olabılır o yüzden sanada ilaç verebilir... bende bırde klomenle birlikte inofolic combo kullandım .... senın de iyi aberlerını beklıyoruz...
cnm klomen bende depresif ruh durmuna soktu ama batma faln olmadı... çat iğnesınden sonra batma oldu ama öyle çok belırgın değildisende kasık batması oldu mu canım klomen kullandıktan sonra bende ani batmalar oluyor bazen agrı oluyor siddetli sonra gecıyor
iyi haberlerını paylaş bizimleay inşallah tatlımm mutlu haber paylasırız ınsallah burdan :)
acaba benim ki catladı mı ya persembeyı beklemeden catlar mı ki :)cnm klomen bende depresif ruh durmuna soktu ama batma faln olmadı... çat iğnesınden sonra batma oldu ama öyle çok belırgın değildi
sende tatlımmiyi haberlerını paylaş bizimle
cnm bence bu akşam ilişkıde bulun bellı olmaz ben kontrole gittiğimde yumlarım büyüktü çatlıyabılırdide yane.... birde kontrole gittiğinde doktor sana bir kaç gün sonra çatlatma iğnesı vurul der... çat iğnesi vurulmadan bir gün önce , çat iğnesınden bir gün sonrada ilişkıde bulun, sonra 1 hafta gün aşırı ilişkıde bulun .... yene benım doktorum böyle tavsiye etti .... ama kontrole gitmeden önce bırkez de olsa ilişkıde bulun derimacaba benim ki catladı mı ya persembeyı beklemeden catlar mı ki :)
cnm bence bu akşam ilişkıde bulun bellı olmaz ben kontrole gittiğimde yumlarım büyüktü çatlıyabılırdide yane.... birde kontrole gittiğinde doktor sana bir kaç gün sonra çatlatma iğnesı vurul der... çat iğnesi vurulmadan bir gün önce , çat iğnesınden bir gün sonrada ilişkıde bulun, sonra 1 hafta gün aşırı ilişkıde bulun .... yene benım doktorum böyle tavsiye etti .... ama kontrole gitmeden önce bırkez de olsa ilişkıde bulun derim[/Qcanım bende suphelendım cunku cok akıntı da var o yuzden ılıskıde bulundum persembe ye kadar catlayabılır cunku guvenemedım denıyorum yanı :)