Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Çatlatma iğnesi Nasıl yapılıyor yaa,acıtıyor mu çok? Nedir bu çektiğimiz...

Birde benim dişim de sıkıntılar var,bu sürede onu yaptırsam bi sıkıntı olur mu acaba.Herşeyi kafaya taka taka stresten hiç bir hastalık peşimi bırakmıyor :KK61:
Aynen valla bende öyleyim evlenmeden önce hiç hastlanmazdim şimdi hastalıktan gözüm açılmıyor işte hep stres

Merhaba bende araniza yeni katildim ve hemen hemen hikayemiz aynii 1,5 yillik evliyim dogru duZgun korunmadim
Bile ama hamile de kalamadim:KK43: bir kac doktora ciktim fakat hcbrsey olmadigini soylediler enson 1 ay once doktora ciktim kuuk kistlerin var rahminde dedi dianelle verdi tekrar gittim kontrole bu kezde yumurtaliklarina yonelik tedavi uyglcz dedi klomen verdi ayrica folik verdi gida takviyesi klomene daha bugun basladim pazartesi kontrolum var cok huzursuzum simdi soylediklerinizi okudukca korku sardi kanal tikanikligi rahim filminin can acitici olmasi klomen tedavisi ile aylarrcaaa bekleme bunlar insani korkutuyor bilgimde yok inanin sizden ogrendim suanda doktorumda cok aciklama yapmadii ne olacak bilmiyorum rabbim hepimizinnnnn yardimcisiii olsun safii ismi ile insallah muamele etsin bizlere

Canim valla ben de gittigim de idrar yolunda enfeksiyon vardı onun için ilaç kullandım sonra kaşıntı başladı akıntı olmaya başladı bende en son dayanamadım eczaneye gittim anlattım bana bi fitil verdi ondan sonra çok rahatladım valla sonra da adet oldum zaten

Hangi fitili kullandın acaba? Bende mix ovul diye bisey var,hiç kullanmamışımda,duruyor.Mantar vs...için o da...

Merhaba bende araniza yeni katildim ve hemen hemen hikayemiz aynii 1,5 yillik evliyim dogru duZgun korunmadim
Bile ama hamile de kalamadim:KK43: bir kac doktora ciktim fakat hcbrsey olmadigini soylediler enson 1 ay once doktora ciktim kuuk kistlerin var rahminde dedi dianelle verdi tekrar gittim kontrole bu kezde yumurtaliklarina yonelik tedavi uyglcz dedi klomen verdi ayrica folik verdi gida takviyesi klomene daha bugun basladim pazartesi kontrolum var cok huzursuzum simdi soylediklerinizi okudukca korku sardi kanal tikanikligi rahim filminin can acitici olmasi klomen tedavisi ile aylarrcaaa bekleme bunlar insani korkutuyor bilgimde yok inanin sizden ogrendim suanda doktorumda cok aciklama yapmadii ne olacak bilmiyorum rabbim hepimizinnnnn yardimcisiii olsun safii ismi ile insallah muamele etsin bizlere
tatlım merhaba bence bu kadar umutsuz olma içini ferah tut kafanı dagıtacak seylerle ılgılen calısıyomusun bılmıyrum ama ben calıstıgım ıcın unutabılıyorum cok skntı yapma tedavını rahatca yap

canım aradan uzun zaman geçmiş ama inofolic nedir? ne için kullandın bende klomen kullanıyorum. bebişin oldu mu?
mrb. cnm. inofolic yumurta çoğaltıcı klomenle birlikte verdiler bana birden fazla yumurta olsun diye ama kısmet olmayınca hiç biri işe yaramıyor malesef olmadı bebeğim hala :KK43:

kızlar bugun benım ilçta besıncı gunum bugun son haftaya persembe kontrole gıdıcem allahın ıznıyle bi de bende cok batma oluyor kasıklarımda yasayan varmı bunu

Benim içinde büyük gün yarın.Dün akşam adet oldum,şimdi adetin 3. Günü yarın oluyor degil mi?

Klomenle birlikte folikasit kullanıyor musunuz? Doktor kendisi veriyor mu acaba,yoksa söylemeli miyim?

Benim içinde büyük gün yarın.Dün akşam adet oldum,şimdi adetin 3. Günü yarın oluyor degil mi?

Klomenle birlikte folikasit kullanıyor musunuz? Doktor kendisi veriyor mu acaba,yoksa söylemeli miyim?
canım dün aksam adet olduysan bugun daha bırıncı gunun ıkıncı gun bıttıkten sonra içmeye baslıyosun yanı cumartesi

Adet olunduğu ilk gün birinci gün sayılıyor diye biliyorum.Doktor doğru olanı söyler artık.Çünkü randevuyu aldım artık yarın için...

Adet olunduğu ilk gün birinci gün sayılıyor diye biliyorum.Doktor doğru olanı söyler artık.Çünkü randevuyu aldım artık yarın için...
Klomene mi başlayacak canim ? Eğer klomen için doktora gideceksen adetin 3 -4-5 günü baslanabiliyo .doktordan doktora değişiyor bu benimki 5. Gün baslatti

canım ama aksam olmussun gunduz degıl ki aksam oldugun ıcın dıger gun bırıncı gun oluyor

Öyle yada böyle,mecburen bugüne almak zorundaydım zaten,araya hafta sonu girecekti.Bir buçukta randevum,hayırlısı artık...

Adetimde bitti gibi ama çok ağrım var,gaz sancısı gibi.İnşallah geçer gidene kadar...

Öyle yada böyle,mecburen bugüne almak zorundaydım zaten,araya hafta sonu girecekti.Bir buçukta randevum,hayırlısı artık...

Adetimde bitti gibi ama çok ağrım var,gaz sancısı gibi.İnşallah geçer gidene kadar...
yani cok onemli degıl doktoruna spylersın ılacı o zaman ıcersın sıkıntı yapma

Merhaba bişey sorucam
Klomen kullanınca illa çatlama iğnesi gerekiyor mu
Merhabalar. Klomen kullaninca genelde doktor kontrolünde bulunman gerekiyor yoksa gereğinden fazla büyük kiste neden olabilir veya küçük Dr kalabilir.o yüzden doktor kontrolü lazım. Çatlama problemi varsa iğne yapılıyor fakat garanti olsun diye de genelde bu iğneyi yapiyo doktorlar canim

X