Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Slm kızlar 6 aylık evliyim korunmadıgım halde gebe kalmadım bu ay doktora gittim bana klomen verdi günde iki kere kullandım 13,günde kontrole gittim yani bugün 8 tane yumurtamın oluştuğunu söledi ve çatlatma iğnesi verdi sizce sekiz tane yumurtanın oluşması iyi bişey mi gebelik için yeterli mi
hiç bellı olmuo bu ısler bılıomsn ne desek aslında bos

bırdahakıne ınsaalllh cnm ama hamılelık beklentısı oldugu ay eşinle paylasma bunu yanı burda cok goruorm eşleriyle beraber üzülenleeri ben asla eşime belli etmıorm agrım oluo adet olcam dıorm halbukı kendım gebelık dusunuorm ayrıca tedavı goruorm ilşki günlerini eşime söylemıorm onun haberı olmuyo strestlı olmaması içn ben ztn cok strestlıyım bırde eşimde öyle olursa hıcbısekılde bısey olmaz buna dıkkat edın derm
Çok haklisiniz düşüncelerime tercüman olmuşsunuz böyle konulari eşlere belli etmeyin cen hiç etmiyorum ilk zamanlar ediyordum ama bir senedir hiç etmiyorum sizde etmeyin kizlar onlar bizim gibi davranmıyor ben bu sitede olduğumu bile bilmiyor eşim

Hanimlar bu konulari biraz. Kenara bırakalım normal sohbet edelim tanisalim mesela. Nerelisiniz ne is yaparsınız gerçek isimlerimiz neler bunlari konusalim biraz ne dersiniz

Çok haklisiniz düşüncelerime tercüman olmuşsunuz böyle konulari eşlere belli etmeyin cen hiç etmiyorum ilk zamanlar ediyordum ama bir senedir hiç etmiyorum sizde etmeyin kizlar onlar bizim gibi davranmıyor ben bu sitede olduğumu bile bilmiyor eşim
aynenn benmkıde doktorun verdgı ılıskı tarıhınden bıle haberı yok esımın ıkı cılve yakıp sokuluorm yanına ben bılıorm sadece neyn ne oldugunu bıde her defasnda bır yıkım oluyo ve bıseylerı anlatmak zorunda kalıosnz

kızlarrr pco yum mayıs ayında klomenle hamile kalmıştım ama ne yazıkki temmuzda düşük yaptım kürtaj oldum. simdi tekrar gebelik isiyorm ama klomen kist yapıyormuş diye duydum. tekrar klomen kullanmaktan korktum acıkcası. bilgisi olan var mı??

Eşin neler yaşadığınızi bilmeli üzüntülerin sevinç lerin siz bir hayat paylasiyorsaniz onlarida paylasacaksiniz stres yaptırın demiyorum ama duygularinizi belli edin herşey allahtan yaa hiç çocuk olmazssa zaaten sende okadar gönüllü değildin olur der benim amcamın çocuğu yok amcam dr yengemden kaynaklı yumurta yok demiş vw baska benzeri bissürü sey amcam bizim çocuğumuz olmaz doktora gitmeye cok gezmeye gerek yok diyor yengemde kalp seker tansiyon hepsi cikti zamanla şimdi amcan istemiyodu istese benim baska dr a gitmeme izin vrseydi olur diyor ve hep amcam suçlu

Bu ay 1inde klomen femera basliycam 6.si kontrol e gitcem geç mi oluyor tam zamanimi duruma gore catlatma ignesi ve ben icin son denemem bırakcam offf yeter olanla yetincem

kızlarrr pco yum mayıs ayında klomenle hamile kalmıştım ama ne yazıkki temmuzda düşük yaptım kürtaj oldum. simdi tekrar gebelik isiyorm ama klomen kist yapıyormuş diye duydum. tekrar klomen kullanmaktan korktum acıkcası. bilgisi olan var mı??
SLM CNM,ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.
PCOS DA ZATEN HERHALUKARDA KİSTLER OLUSUYOR.YANİ KLOMEN KULLANMANDAN DOLAYI OLUŞAN KİSTLERLE AYNI ŞEY.DR.NIN SÖYLEDİKLERİNE UYARSAN,HERHANGİ BİR PROBLEM OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM.

SLM CNM,ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.
PCOS DA ZATEN HERHALUKARDA KİSTLER OLUSUYOR.YANİ KLOMEN KULLANMANDAN DOLAYI OLUŞAN KİSTLERLE AYNI ŞEY.DR.NIN SÖYLEDİKLERİNE UYARSAN,HERHANGİ BİR PROBLEM OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM.
cvpladıgın için cok sağol canm. klomen kullandıktan sonra kisti oluşanları okudum korktum. inşallah bir an önce evlatlarımıza kavuşuruz Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.

cvpladıgın için cok sağol canm. klomen kullandıktan sonra kisti oluşanları okudum korktum. inşallah bir an önce evlatlarımıza kavuşuruz Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.
AMİNNN İNŞALLAH CANIM.BEN DE BU AY İLK KEZ KLOMEN KULLANDIM.BİRKAÇ YUMURTAM OLUŞTU AMA 1TANESİ BÜYÜDÜ VE ÇATLADI.VE ÇATLATMA İĞNESİ OLMAMA GEREK KALMADAN KENDİLİĞİNDEN ÇATLADI.BUGÜN DE DR.LONTROLÜM VARDI.ARTIK ADET TARİHİMİ BEKLEYECEĞİZ.HAYIRLISIYLA İNŞALLAH:KK6:

AMİNNN İNŞALLAH CANIM.BEN DE BU AY İLK KEZ KLOMEN KULLANDIM.BİRKAÇ YUMURTAM OLUŞTU AMA 1TANESİ BÜYÜDÜ VE ÇATLADI.VE ÇATLATMA İĞNESİ OLMAMA GEREK KALMADAN KENDİLİĞİNDEN ÇATLADI.BUGÜN DE DR.LONTROLÜM VARDI.ARTIK ADET TARİHİMİ BEKLEYECEĞİZ.HAYIRLISIYLA İNŞALLAH:KK6:
hadi inşallah hayırlı haberler verirsin bize. sağlıkla hamile olalım inşallah kucağımıza eevlatlarımızı alalım..:)

Selam kızlar,pazartesi kontrolüm vardı.ilk kez klomen kullanmama rağmen 1 tane yumurtam 19mm ye ulaşıp kendiliğinden çatlamaya başlamış.gün aşırı ilişki önerdi.hayırlısıyla inşallah adet günümü beklemeye başlayacağım:rolleyes::KK6:
Adetten itibaren kacinci gunde gittin igne vuruldun

merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum.4 buçuk yıllık evliyim çocuk istiyoruz fakat olmuyor 2 sene önce doktor klomen vermişti 2 kere kullandım kist oluştu sonra tedavi ile kisti yok ettik.dün yine doktora gittim aşılama yaptırmak istediğimi söyledim klomen verdi.tekrar kist yapar mı?bu konuda yardımcı olur musunuz teşekkürler

merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum.4 buçuk yıllık evliyim çocuk istiyoruz fakat olmuyor 2 sene önce doktor klomen vermişti 2 kere kullandım kist oluştu sonra tedavi ile kisti yok ettik.dün yine doktora gittim aşılama yaptırmak istediğimi söyledim klomen verdi.tekrar kist yapar mı?bu konuda yardımcı olur musunuz teşekkürler
Aynı doktora mi gittin .

Slm tatlım. Nasılsın.. bwn hüsran oldum dün. Herkesne durumda merak ettim

Canım bende bugun regl oldum , 2 gün önce ben ogrenmıstım ama hamıle olmadıgımı , Grip nedenıyle kan tahlılı yaptırmıstım orda cıkmıstı hamile olmadıgım .

X