Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

selam arkadaslar.bişeyi amlamıyorum ve sizlere soruyorum.rahim agzında iltihap-enfeksiyon olan bir kişiye bebek tedavisi yapılır mı.ben 6 aydır tedavi görüyorum ve halen de idrar yanmam devam ediyo.yani benm gibi yasamış geçirmiş kişilere sormak istediğim; ilk olarak doktor bebek tedevisine geçmeden önce rahim ağzındaki iltihabı tedavi etmesi gerekmiyomu..yarın gidiyorum yine doktora.2 kez klomen iğne tedavisi görücem.basta da şikayetimden belirttiğim gibi bundan sonraki tedaviye gitmiycem.zaten memnunda değilim.ya dr u değiştiricem ya hiç gitmiycem fikri ve düşüncesi olanlar paylşabilirmi lütfen.ben gibi sorunu olanlar..

Canim bencede once. Tedavi yapmaai gweekir umitsiz olma doktorunu deistir bencee

Canim bencede once. Tedavi yapmaai gweekir umitsiz olma doktorunu deistir bencee
sağol canm evet en iyisi değiştirmek..aklımdaki binbir türlü soruları yok edemiycem çünküü..böyle olunca da tedavi görsemde iltihaptan nasıl olsa bebek falan olmaz diyorum.pek umudum da kalmıyor yani

tesekkürler canm.bende yaramı var die şüpheleniyorum aslında.bi arkadastan duyduma göre sürekli idrarda yanma olup ve iyileşmeyip yara olduğunu duymuştum.tedavi görmeme karsın acaba diyorum spermi rahim ağzındaki yara-iltihapmı engelliyor diye düşünüyorum senin işlem nasıl oldu,,can yakıyormu bu canm yara yakma yöntemi yani

canım benim de rahimde yara var demişti doktor baktıgında antibiyotik ve fitil vermişti kullandım 6 gün lük bi tedavi idi sanırım ve geçti.. (afedersin) ilişki sonrasında hafif kanama oluyo rahimde yara olunca.. ama tabi hastaya göre değişir durumuna yaranın büyüklüğüne göre tedaviler de değişebilir.. bence de sen daha güvenilir ilgili bi dktora gözük ona göre zaten doktor bi tedavi uygular yaranın durumuna göre.. arkadaşımda da ilk başta enfeksiyon oluştu çok kaşıntı oldu filan dedi cok canı yanıyordu sonra bi bakteri filan oluşmuş sanırım ve yarasını büyütmüş idi malesef.. bu sırada da hamile kaldı ama 2 ay boyunca cok sancı cekti düşük riski çok fazla idi ilaç aldı sürekli düşük olmasın diye.. ama malesef bebeğini kaybetti geçen güninşallahh seninki basip bir şeydir çabucak sağlığına kavusursun canım ama ihmal etme, ilerlemeden bir an önce önlemini al canım yara konusunda..

işte canm bu gittiğim dr pek net bişi söylemedi.yaradan falan bahsetmedi bana.yanma şikayetiyle gitmiştim bide bebek için.neyse muayene etti ve rahim ağzında iltihap var dedi.önceleri yanmam çok oluyodu ama yine bu aralar ara ara oluyo yanma.çok kötü oluyorum sinir bozucu.böyle oluncada afedersin sürekli idrar yapma hissi veriyo ama pek bişi gelmiyo.öyle kanama falan yapmıyo,kokuda yokk.geçen gün idrar testi de temiz çıktı.anlamdım bu işi ben ya.hamileliği buda tetikler die düşünüyorum.evet drunda pek ilgilendikleri yok.ama son olarak yarın gidip klomenle iğnemi deniycem,sonra bidaha gitmiycem ya.ilaçlarda kötü yapıyo insanı.napcamı bilemedim.1,5 yıllık evliyim ve buyüzden 5 dr a gittim.hastalığğım ne anlaşılamadı..veya ben hiçbirine inanıp emin olamıyorum..

öyle cnm yaa bende 1,5 yıllık evliyim yaklaşık 1 yıldır cocuk istiyoruz bende 5, 6 doktor değiştim özel de devlet de ..fakat dediğin gibi insanı tatmin edici konuşmuyolar bilgi vermiyolar ya cımbızla laf alıyosun ağızlarından klomen de ilk ayın mı, yumurta gelişiminde filan problem var mı

aynen canm ancak sen sorarsan cevap veriyolar..yani buaralar tartısacak kadar dereceye giricem o olucak yani.boşuna para veriyoruz bide özell..evet canm bu ay klomen ve iğne ilk ayımdı ama maalesef adet oldum çok üzüldmolmuyor.ilaçtan sonra kontrolde iyi gözüktü yumurtalarım,18 mm olmus büyümüş demişti dr.sonra ilaç bitince iğne verdi yumurta çatlaması için.iğne olduktan sonra kontrol demişti ve yine gittim.çok güzel çatlamıs dedi ve gün aşırı ilşki önerdi ama sonuç işte yok yokk aklıma geldikçe ağlıyasım geliyo sinirlerim bozuluyo. öyle yumurta gelişiminde falan problem yasamıyorum ama olmuyor işte oofffff. kafamdada binbir türlü sorularr?????

eşinin kontrolünü yaptırdınız mı canım.. yumurta gelişiminde problem yok ise klomene de gerek yok ki .. adetlerin normal mi cnm.. bir de hsg istedi mi doktorun senden.. ben 3 aydır klomen tedavisi görüyorum benim yumurta gelişimnde problem var.. fakat son gittiğim doktor dedi ki keşke ilk basta hsg yaptırıp sonra ilaca başlasanız tüpleri ve rahim yapısını kontrol ettirmek lazım canım.. bu ay yaptırcam ben de hsg nasip ise, biraz da korkuyorum ama inşallah sıkıntısız geçer

benim yakma değil de dondurma işlemi yapıldı.Cok azcık acı hissettim sadece yara dısında olan yerlere değince cihaz azıcık acı oluyor.Korkma yara varsa hallet yoksa zaten enfeksiyondur sadece.ben bu dertten yaklaşık 1 yıl çektim.Yra donduruldu ama enfeksiyon 3-4 ay sonra tekrar etti tekrar antibiyotik kullandım.Çabuk tekrarlayan bişey..Bikaç öneride bulunayım sana.Bol bol su iç,idrar yollarında da iltihap olabilir ona da baktır.İlişki öncesi ve sonrası küçük tuvaletini yap demişti benim doktorum.bir de bağısıklık sistemini güçlü tutmaya çalış.Ve en son bu da doktorun tavsiyesi yoğurt ye ama ev yogurdu mayalanmış..ya da aktivia gibi yararlı bakterilerin olduğu yoğurt.O bakteriler oradaki dengeyi düzenliyormuşş.Çok çok geçmiş olsun.

işte canm dr un ne yaptığına anlam veremiyorm.kontrolde yumurtaların çok güzel görünüyor diyo.adetlerimi düzenli oluyorum şükür ama klomen ve iğne vermişti bana işte.hsg istememişti, bu klomen tedavisi biittikten sonra gönderecekti beni rahim filmine.bir ayımı olumsuz geçirdim olmadı ve dün 2.klomen iğne tedavisi verecekti ama ben gidememiştim.bugünde karar verdim bıraktım tedaviye gitmiycem.drun yaptığı şeyler ve söyledikleri tatmin edici gelmiyor bana.arkadaslarımdan da duyuyorm ilk önce drun rahim filmi istemesi gerekiyor diyor.onuda can yakıcı die duymustum,kafam dahada allak bullak oluyor.aynen bende şimdi senin gibi baska bi dr a gitsem banada dr öyle der gibime geliyor inan. evet eşim başta sperm testi yaptırmiştı.onda bi sıkıntı görülmedi.benm yumurta problemi olmayıp tedavi yapılıyor ve sende yumurta problemi görüp tedevi görüyosun.nebiçim bi iş anlamadım yani canm.tabi en mantıklı yapılan tedavi seninki tatlımm.ben karmakarışıgımneyse bende baska bi dr a gidip rahim filmi yaptırmak istiyorum.senin korku var bendede ve insallah sıkıntısız atlatırız durumu dediğn gibi.allah yardımcımız olsun canm

tesekkürler canm.dünde çok fenaydım yanmam geldi çok zor oluyor ya.tavsiyelerin için çok sağol.öncelikle yoğurdu deniycem.bir türlü peşimi bırakmıyor bu enfeksiyon.bir an önce iyileşir insallah.anlamadğım bu şikayetimi ortadan kaldırmadan dr un hamilelik tedavisine baslaması.hiç anlamadım.açıkçası enfeksiyon iltihap da engeller die düşünüyorm hakkımızda hayırlısı insallahh

Merhaba bende ilk kez bu ay klomen kullandim 3 yumurtam olustu biri dominant yumurta sag taraftaki 16.gun ilacsiz catladi catladigi gunden itibaren 3 gun iliski oldu catlamadan once de gun asiri oldu 20.gun kontrole gittim doktor bir yumurtamin daha 17 cm oldugunu catlayabilecegini soyledi cok sasirdim boyle bisey yasayan varmi?Bugun catlayabilir doktor yine iliski onerdi digeri tutmazsa bu tutabilir yada ikiz olabilir dedi bakalim hayirlisi

Kizlar hastaligim uc gun gecikti acaba hamıle olabılır miyim bıde belim ağrıyo hep goguslerim de hala sis kendi kendime umit vermek istemiyom ama ne bilim bıde rahim filmi cekilmistim bu ay sag acik sol tikaliydiDktr. Sansin hala devam ediyo dedı eger alti ayda kalamazsan uludag universitesine gitcem lazerle aciyolarmis tupuu dua edin nolurr bu ay kaliyimmm hamis bir yildir deniyozz biz

Senin umudunu kirmak istemem ama klomene hıc guvenmiyomm bana da aynilari ldu hatta her ay daha guzeldi dktr rahim kendini hazırlamiş s kalırsın. Diyo ama fiss bizdede hıc sorun yik

insallah tatlımm hamilesindir.benm de 1 yıl oldu hala bişi yokk tüm umudumu kaybetmek üzerreyim kafama da cok takıyorum.tedavimide bıraktım bıkmıstım artık yaaa uffff...

insallah tatlımm hamilesindir.benm de 1 yıl oldu hala bişi yokk tüm umudumu kaybetmek üzerreyim kafama da cok takıyorum.tedavimide bıraktım bıkmıstım artık yaaa uffff...
cnm benım umudunu kaybetme sen istbldaydin demi olmamasi ıcın esinde yada sende bı sorun varmi benım tek tup tikali bıde bende bazen cok kotu oluyoom hıc biyere gitmiyom sirf bebek soracaklar diyee ama taktiri ilahi diyelim benım bı akrabanin yirmibes yilll olmadi istblda tup bebekle suan dort aylik hamıle bizimde kaderimiz bu napalimm sikma cninii. Hersey olacana varir benım esimdede sikimti yokkk caktirmasada bebek istedigi oksdar belliki karnima her gece elini koyup uyuyo bendr cok uzuluyom ama stres en kotuu etkenmis

öyle canm ama üzülmemek elde değil.bu ay det oluncada morelim çok bozuldu..öüme gelene ters davranıp bütün kavga edicek yer arıyorum..o derece yani üzülüyorum sinirim bozluyoo.benm kide bebk çok istiyo ama benm iyi olmam için 'olmazsa olmaz üzülme gibi seyler söylüyo hiç olmıycakmış gibiii yaa...evet istnbldaym.eşime sperm testi yapılmıstı bunda bişi görülmedi.ama benm hormonlarda vardı.prolaktinle tsh yüksekti.biyandan idrar enfeksiyon iltihah var.neyse prolaktin 1 ayda düzene girdi ilaçla.tsh için hala ilaç kullanıyorum.enson klomen ve iğneden de olumsuz sonuc alınca bidaha dr a gitmedim.şimdidüşünüyom napcam die olmadığını tüplerden düşünüyorum ama o rahim filmindende çekiniyorum ya.napcam bilmiyomm.şimdi baska bi dra bi gitsem dosdoğru rahim filmi istiycek sanki öyle hissediyom.hayattıım stressss....

rahım fılmı okadar basıtkı anlatamam ben ılacsız oldu altı dak falan surdu ama sadece otuz sanıye bıle deıl agrı sadece ılacı verırken oda tup tıkalıysa agrı hıssedersın okadar ınan dayanılmıcak gıbı deılll kesınlıkle ben cektırdım bu gunde gelmedı kırmızıı ınsallah hamıleyımdır ama bılme tabı bellı olmaz. Gıt dktora ılerde cok psmsn olursunnn hem bısey cıkmazsa fılmden sora kolay hamıle kalıyonn benımde prolaktın yuksek cıktı ıkı adet ılac ıctım ıkı hafta ara ıle okadarr ınsallah jıran oncer bebıss gelıtr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…