Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Hemen umutauzluğa kapılma canın bak göreceksin olacak bu bir süreç bu süreçte hepimiz çok zorlanıyoruz çok üzülüyoruz ama aldığımız güzel haberler hepsini unutturacak bize belkide daha kıymetli olacak herşey
insallah canm.ama bazen herseyi bosveriyorum olmazsa olmaz diyorum ama yinede duramayıp dr un yolunu tutuyorum.elimde olmuyor umutsuzluğa kapılmamak da.allahta insallah sabrımızın ve beklentilerimizin karsşılıgını yakın zamanda bizlere gösterir.çok zor bi süreç.beklemek çok zor.:cry::KK43:

kızlar bende bebek için tedavi görüyorum..tedavime ilk hormon tahlili ve rahim filmi ile başlandı..film temiz..hormonlar düzende tutuluyo(hipotiroit var, ilaç kullanıyorum..)..neyse..geçen ay 2. klomen tedavimi gördüm..adeti gecikmemin 7. günü doktora gittim kanda hcg negatifti..usg de küçük bir kist vardı ondan olabilir dedi..duphaston verdi..tabi ben bu forumlarda fink atarken adet söktürücüyü hemen kullanmamam ve beklemem gerektiği bilgilerine ulaşınca ilacı içmedim..bugün gecikmemin 32. günü hala adet olmadım..bu arada 3 kez kanda sayamadığım kadar çokta idrarda test yaptırdım..ilacı şimdi içmeyede emin olamıyorum..içinde adet gecikmesinin 5. ve 19 (gibi) bi zamanda içilir yazıyo benim 30 gün geçti.karışık oldu ama .böle bi durum yaşayan varmı aranızda..
Duphaton 16 günde kullanılıyor senin adet söktürücü kullanman lazım tarlusal gibi

evet aynen öyle..ama iş işden geçti tabi basta rahim filmi çektirmek vardı.ama basta böyle şeyleri pek anlayamadığım için vede dr da istemediği söylemediği için bilemiyoruz haliyle.aynen bu ilaçlar bize verilmeden önce dr ların rahim filmi istemesi çok mantıklı geliyo bize göre.1.denemem basarısız bitti bugün addet oldum. 2.denemyide yaptıktan sonra drumu değiştiricem ya.pek memnun değilm zaten bayan drundan.birde özele gidiyorum pek ilgilendikleride yok ya.boşuna masraf ettim yani aylardır :KK43:
Klomen kullananlarda genelde 2. Aydan sonra hamilelik olmuş forumda okuduğum kadarıyla

Duphaton 16 günde kullanılıyor senin adet söktürücü kullanman lazım tarlusal gibi

öncelikle cevap için teşekkür ederim.. okadar çok yere yazdım ki hiç cevap alamadım..bende emin olamadım o yüzden hala kullanmadım ilacı..bide o kadar çok hormon ilacı alıyorum ki altüst oldum..euthrox, klomeni iğne..bari bun almıyim bünyeye dedim, ama sonuç bu..dün çamur gibi çok az lekelenme oldu..o yüzden akşam soğan suyu yaptım sökülsün diye hala hareket yok..bekliyorum..

Kixlarrr etrafinizda tek tupu olup hamıle kalan varmi benım sol tup tikalii cıktı amsa yada tup acma trdavisi hakkinda bilgisii olannn

Kixlarrr etrafinizda tek tupu olup hamıle kalan varmi benım sol tup tikalii cıktı amsa yada tup acma trdavisi hakkinda bilgisii olannn
Var canim. Hatta tek tüpü alinmis hamile kalip çocuk sahibi olmuş iki kişi biliyorum.

öncelikle cevap için teşekkür ederim.. okadar çok yere yazdım ki hiç cevap alamadım..bende emin olamadım o yüzden hala kullanmadım ilacı..bide o kadar çok hormon ilacı alıyorum ki altüst oldum..euthrox, klomeni iğne..bari bun almıyim bünyeye dedim, ama sonuç bu..dün çamur gibi çok az lekelenme oldu..o yüzden akşam soğan suyu yaptım sökülsün diye hala hareket yok..bekliyorum..
Ben klomen kullanmadan önce duphaston kullanıyorsun dr 16. Gün kullanmaya başla denişti klomen kullanmaya başladığında drum bu kez duphaston yazmadı beklememi söyledi çünkü bazen klomen kullanımı sonrası kendiliğinden olabiliyormuş bekledim adet ve gebelik oluşmadı adet söktürücü kullandım sende önce bi kan testi yaptır çünkü hafif lekelenme oldu diyorsun belkide hamileaindir

Bu arada bizim komşu tarlusal kullandıktan sonra hamile olduğunu öğrendi bazen bu tarz ilaçlarda yumurtlama oluşturabiliyor

evet canm ya..biraz olur gözle bakıyodum ama olmadı işte.adet oldum bugün.har aklıma geldikçe sinir oluyorum aglıyasım geliyo :KK61:ikinci defa yine deiycem ama artık 3.ye gitmeyi düşnmüyom.zaten 2.tedavimden sonra memlekete gidicem.biraz kafam dağılır diyorum ya..usandım artıkk yaa dr a git gel git gell uffffff.sen rahim filmi çektirmişmiydin canm.bundan dolayıda biraz korkum var benm.
yok canım henüz çektirmedim dün gidip başvurumu yaptım rahim filmi için açıkçası bende cok korkuyorum :KK43: ama orada muayene oldugum doktor dedi ki bu hsg tedaviye başlamadan hemen yapılmalı vücudunuza o kadar ilaç yüklemesi yaptıktan sonra olmamalı ki haklı adam da.. dedi belki tüpler kapalı bu film ile açılabiliyo ve ondan sonra hemen gebelik oluşabiliyo.. inşallah da açık cıkar tüplerimiz..

Var canim. Hatta tek tüpü alinmis hamile kalip çocuk sahibi olmuş iki kişi biliyorum.
yok canım henüz çektirmedim dün gidip başvurumu yaptım rahim filmi için açıkçası bende cok korkuyorum :KK43: ama orada muayene oldugum doktor dedi ki bu hsg tedaviye başlamadan hemen yapılmalı vücudunuza o kadar ilaç yüklemesi yaptıktan sonra olmamalı ki haklı adam da.. dedi belki tüpler kapalı bu film ile açılabiliyo ve ondan sonra hemen gebelik oluşabiliyo.. inşallah da açık cıkar tüplerimiz..

Kesinlikle çok doğru..bazi doktorlar bu basit detayi bile önemsemiyor..ayrıca filmden korkma..bende çekildim..ama narkozla...kisa suruyo zaten..benim öğlen arasi yapmislardi, hic bir şey hissetmedim..sadece ertesi günler adet agrisi gibi hafif sanci hissediyosun o kadar..ama narkozsuz onermem..bende çok arastirdim..

Ben klomen kullanmadan önce duphaston kullanıyorsun dr 16. Gün kullanmaya başla denişti klomen kullanmaya başladığında drum bu kez duphaston yazmadı beklememi söyledi çünkü bazen klomen kullanımı sonrası kendiliğinden olabiliyormuş bekledim adet ve gebelik oluşmadı adet söktürücü kullandım sende önce bi kan testi yaptır çünkü hafif lekelenme oldu diyorsun belkide hamileaindir

Keşke öyle olsa canim ama bu 30 kusur gun icinde 3 kez kan testi onlarca idrar testi yaptim..daha öncede kist vardi bende o zamanda bole çamur gibi oluyordu..tesekkur ederim bilgilendirdin için..insan önce geciksede umutlansam diyo sonrada olsam da rahatlasam...

Benim de rahim filminde sol kapali cıktı bir yildir korunmuyoz ama tik yokkk hastakima bes gun kaldu rahim filmi cekindim bu ay ınsallah hamıle kalirizz bu sureccc cokk zor

evet insallah işe yarar.evet banada çok mantıklı geliyo ilaç tedavisi baslamadan rahim filmi olsaydım keske diye.benm dr da 3 ay klomen tedavisi ve iğne..ondan sonra rahim filmi istiycez demişti.bende bu işleri pek bilmediğim için tabi ilaç tedavisini kabul ettim ve sonuç 1.ay basarısızzz:KK43: 2.aya bismillah artık.yarın gidicem arık bakım.:oops::110::KK43:

evet insallah işe yarar.evet banada çok mantıklı geliyo ilaç tedavisi baslamadan rahim filmi olsaydım keske diye.benm dr da 3 ay klomen tedavisi ve iğne..ondan sonra rahim filmi istiycez demişti.bende bu işleri pek bilmediğim için tabi ilaç tedavisini kabul ettim ve sonuç 1.ay basarısızzz:KK43: 2.aya bismillah artık.yarın gidicem arık bakım.:oops::110::KK43:
Ben de uc ay klomen kullandim canim ama olmadi malesef

Ben de uc ay klomen kullandim canim ama olmadi malesef
üzüldüm canm tabi olumsuz sonuc alıp yazanlara.bıkkınlık geliyo artık..boyna böyle tekrarlarken tedaviyi.hiç bebek olmıycakmış gibime geliyor.benle birlikte aynı gün evlenen arkadaslarımın bebeleri oldu,ve ben inan sırf bebek görüp dayanamam deyip arkadslarla görüşmek istemiyorum.hep eve kapalı kalıyorum,bi kişi bebek sorucak die.insanın psikolojisi alt üst oluyor.bazen küsüyorum hayata.bazen uyuypta hiç uyanmamak istiyorum sırf bebek olmuyor die.okadar kafam bozuk yanii uff ya ufffffffffffff.söylenecek şeyler çok da..boşş yaa:KK43:

üzüldüm canm tabi olumsuz sonuc alıp yazanlara.bıkkınlık geliyo artık..boyna böyle tekrarlarken tedaviyi.hiç bebek olmıycakmış gibime geliyor.benle birlikte aynı gün evlenen arkadaslarımın bebeleri oldu,ve ben inan sırf bebek görüp dayanamam deyip arkadslarla görüşmek istemiyorum.hep eve kapalı kalıyorum,bi kişi bebek sorucak die.insanın psikolojisi alt üst oluyor.bazen küsüyorum hayata.bazen uyuypta hiç uyanmamak istiyorum sırf bebek olmuyor die.okadar kafam bozuk yanii uff ya ufffffffffffff.söylenecek şeyler çok da..boşş yaa:KK43:
aynen canım insan cokk stres yapıyo, en cok da çevremizdekilerin sormasından sıkıldım artık.. niye yok yapın artık filan deyip duruyolar, nasip bakalım düşünüyoruz biz de diyorum, iyice ısrarcı oluyolar yafffff....ne yapalım artık vardır vakti zamnı artık canım sabretcez..hayırlısı hakkımızda

aynen canım insan cokk stres yapıyo, en cok da çevremizdekilerin sormasından sıkıldım artık.. niye yok yapın artık filan deyip duruyolar, nasip bakalım düşünüyoruz biz de diyorum, iyice ısrarcı oluyolar yafffff....ne yapalım artık vardır vakti zamnı artık canım sabretcez..hayırlısı hakkımızda
:KK43:çok zor bi süreç..allah yardımcımız olsun insallah tabi canm.pazartesi gidicem bende dr a.bugün gidemedim randevu dolu dediler bakım hayırlısıı

X