Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtaların çatlıyor olabilir benimde yumurtam çatladığı da ağrı yapıyorKızlarrr rahım fılmını cekılelııı on bes gın olduuu ama sag ve sol da agrı var. Belımde agrıyooo hastalıgıma on dort gun var daha benım gıbı olannn varmııı yada bılgıaı olannn
ben de senin durumundayım canım ama bu 3. ayım benim yine olmadı az önce geldm doktordan gelşme yok.. bi daha ki aya hsg istedi benden de. hayırlısı hakkımızda..bu işler cok yoruyo insanıKlomen kullanmamın 2. Ayındayım bu kez dozunu arttırarak kullanmıştım yumurta takibi için bugün dr gittim 2 tane yumurtam oluşmuş bu kez sol taraftan sağ tarafımda polikistikoverim var ileri derecede ovulasyon dönemi içerisine girmişim devit3 vitamin verdi bu ayda gebelik oluşmaZsa rahim filmi istedi bazen rahim filmi sonrasıda gebelik oluşabiliyor dedi sonra tekrar denicekmişiz olmazsa artık aşılamaya geçicez dedi gene tutmazsa tüp bebek yaptırırsın 3-4 sene bekleyip zaman kaybetme dedi
Birbirimizi takipte olalım ikinizde aynı problemi yaşıyoruz belki bir birimize faydamız olabilir bu ay ikimizde hamile kalamazsk film çektirmek zorunda kalıcaz inşallah bu ay güzel haberler alırız bende öok yoruldum haziranda 1 sene olucak halen bi gelişme yok üzülüyorum çok ama hayırlısı hakkımızda herşeyinben de senin durumundayım canım ama bu 3. ayım benim yine olmadı az önce geldm doktordan gelşme yok.. bi daha ki aya hsg istedi benden de. hayırlısı hakkımızda..bu işler cok yoruyo insanı
öyle canım hayırlısı olsun ne yapalım tedbir bizden taktir Allah tan.. vakti zamanı var demek ki.. yorucu ve stresli bi süreç bazen eşin bile anlayamıyo seni ama sabretmeklazım işte.. Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu anne olmayı nasip eder inşallah..Birbirimizi takipte olalım ikinizde aynı problemi yaşıyoruz belki bir birimize faydamız olabilir bu ay ikimizde hamile kalamazsk film çektirmek zorunda kalıcaz inşallah bu ay güzel haberler alırız bende öok yoruldum haziranda 1 sene olucak halen bi gelişme yok üzülüyorum çok ama hayırlısı hakkımızda herşeyin
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu yaşamayı nasip etsinöyle canım hayırlısı olsun ne yapalım tedbir bizden taktir Allah tan.. vakti zamanı var demek ki.. yorucu ve stresli bi süreç bazen eşin bile anlayamıyo seni ama sabretmeklazım işte.. Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu anne olmayı nasip eder inşallah..
meraba arkadaslar klomen ve iğne kullanmıştım ve maalesef bugün adet oldum yaa :-( sinir oluyorum bütün ya bi senem doldu,halaa yok yokk. 2.denemeyi yapsam mı yapmasam mı karar veremdeim ondanda umudum yok çünkü.her bekleyişimin sonu hüsranla bitiyo..neolcak böyle yaa.rahim filmine kadar gidicem galbadr yakında bunuda ister.yoruldum artık ya.morelim çokk bozuldu hasta oluncadaAmin inşallah Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin
meraba arkadaslar bende sizler arasındayım.1 ayımda ilaç iğne kullanışımın sonunda adet oldum yani olmadı anlıycanız gebelik yok çok morelim bozuldu yaa.bendende rahim filmi isteyebilir dr.evet çok yorucu bu işler bunaldım resmennn ben.bırakmayı düşünüyom bütün tedaviyi artık ya.dr a sürekli git git olmuyo bi türlüüüüüben de senin durumundayım canım ama bu 3. ayım benim yine olmadı az önce geldm doktordan gelşme yok.. bi daha ki aya hsg istedi benden de. hayırlısı hakkımızda..bu işler cok yoruyo insanı
Kızlarrr rahım fılmını cekılelııı on bes gın olduuu ama sag ve sol da agrı var. Belımde agrıyooo hastalıgıma on dort gun var daha benım gıbı olannn varmııı yada bılgıaı olannn
meraba arkadaslar klomen ve iğne kullanmıştım ve maalesef bugün adet oldum yaa :-( sinir oluyorum bütün ya bi senem doldu,halaa yok yokk. 2.denemeyi yapsam mı yapmasam mı karar veremdeim ondanda umudum yok çünkü.her bekleyişimin sonu hüsranla bitiyo..neolcak böyle yaa.rahim filmine kadar gidicem galbadr yakında bunuda ister.yoruldum artık ya.morelim çokk bozuldu hasta oluncada
arkadaşlar bi sorum olucak sizlere.ovitrelle iğne olmustum.iğneden hemen sonra dr yumurtaya bakmak için muayeneye çağırıyomu.böyle olupta giden veya gitmeyen varmı aranızda.benm gitmem mi gerekiyodu bilemedim
canm ilk ayın mıydı bu klomende? moralini bozma şimdiden olur inşallah.. benm bu 3. ayım yine olmadı ve dediğin gibi cokyoruldum.. hayırlısı hakkımzdameraba arkadaslar bende sizler arasındayım.1 ayımda ilaç iğne kullanışımın sonunda adet oldum yani olmadı anlıycanız gebelik yok çok morelim bozuldu yaa.bendende rahim filmi isteyebilir dr.evet çok yorucu bu işler bunaldım resmennn ben.bırakmayı düşünüyom bütün tedaviyi artık ya.dr a sürekli git git olmuyo bi türlüüüüü
evet canm ya..biraz olur gözle bakıyodum ama olmadı işte.adet oldum bugün.har aklıma geldikçe sinir oluyorum aglıyasım geliyo ikinci defa yine deiycem ama artık 3.ye gitmeyi düşnmüyom.zaten 2.tedavimden sonra memlekete gidicem.biraz kafam dağılır diyorum ya..usandım artıkk yaa dr a git gel git gell uffffff.sen rahim filmi çektirmişmiydin canm.bundan dolayıda biraz korkum var benm.canm ilk ayın mıydı bu klomende? moralini bozma şimdiden olur inşallah.. benm bu 3. ayım yine olmadı ve dediğin gibi cokyoruldum.. hayırlısı hakkımzda
evet aynen öyle..ama iş işden geçti tabi basta rahim filmi çektirmek vardı.ama basta böyle şeyleri pek anlayamadığım için vede dr da istemediği söylemediği için bilemiyoruz haliyle.aynen bu ilaçlar bize verilmeden önce dr ların rahim filmi istemesi çok mantıklı geliyo bize göre.1.denemem basarısız bitti bugün addet oldum. 2.denemyide yaptıktan sonra drumu değiştiricem ya.pek memnun değilm zaten bayan drundan.birde özele gidiyorum pek ilgilendikleride yok ya.boşuna masraf ettim yani aylardırdoğru bir tedavide her şeyden önce rahim filmi çekilmesi gerekir..eğer tüplerde tıkanıklık yada yapışıklık varsa önce yapılan tedavinin hiç bir faydası olmaz..bu kadar basit bir şeyi bile bazı doktorlar önemsemiyorlar..
Bence ikinci denemeyi yaptirmadan filmi cektir..klomen kullanimida altüst ediyor insanin psikolojisini..ben ilkinde günde 1 tane kullanmistim..hissetmedim bisey..ikincide günde uç taneye cikinca saftim kaydi..sinirler altüst oldu..uztine bide kist..Allah hepimize acil şifalar versin, ne diyim..evet aynen öyle..ama iş işden geçti tabi basta rahim filmi çektirmek vardı.ama basta böyle şeyleri pek anlayamadığım için vede dr da istemediği söylemediği için bilemiyoruz haliyle.aynen bu ilaçlar bize verilmeden önce dr ların rahim filmi istemesi çok mantıklı geliyo bize göre.1.denemem basarısız bitti bugün addet oldum. 2.denemyide yaptıktan sonra drumu değiştiricem ya.pek memnun değilm zaten bayan drundan.birde özele gidiyorum pek ilgilendikleride yok ya.boşuna masraf ettim yani aylardır
Hemen umutauzluğa kapılma canın bak göreceksin olacak bu bir süreç bu süreçte hepimiz çok zorlanıyoruz çok üzülüyoruz ama aldığımız güzel haberler hepsini unutturacak bize belkide daha kıymetli olacak herşeymeraba arkadaslar klomen ve iğne kullanmıştım ve maalesef bugün adet oldum yaa :-( sinir oluyorum bütün ya bi senem doldu,halaa yok yokk. 2.denemeyi yapsam mı yapmasam mı karar veremdeim ondanda umudum yok çünkü.her bekleyişimin sonu hüsranla bitiyo..neolcak böyle yaa.rahim filmine kadar gidicem galbadr yakında bunuda ister.yoruldum artık ya.morelim çokk bozuldu hasta oluncada