Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Bende sabah peş peşe 2 adet içtim sonra 13. Gün iğne vurdum o ay kalmadım sonra kist oluştu o ayda hamile kalmışım ama hiç umrumda değildi tabi yine dua ettim de kafamda yoktu olmaz olursa allahtan dedim
Herşeyin hayırlısı artik tabiki ama denemeden de insanin içi rahat etmiyor. Sorun yok sorun yok deselerde insan artık olsun diyor. İnşallah bu ay bakalım.

Merhaba kızlar klomen 3. kez başlıyorum 1 hafta sonra yumurta takibi için çağırdı doktor hadi hayırlısı bundan önce iğne vermedi dr yumurta kaç cm olunca atılıyor bilginiz var mı

Bende kullanmıştım 1 kez 18 mm olmuştu ovitrelle vurulmuştum.. Fakat gebe kalmamıştım birdahaki ay kendiliğinden kaldım kafaya takmadan hiç aklımda yokken .....,

Olur inşallah sürekli kafamızda olduğu için stres yapıyoruz Allahın izniyle olur

Merhaba kızlar klomen 3. kez başlıyorum 1 hafta sonra yumurta takibi için çağırdı doktor hadi hayırlısı bundan önce iğne vermedi dr yumurta kaç cm olunca atılıyor bilginiz var mı
20 mm olsa çok iyi ama ben 18 de iğne vuruldum sanırım çatlamadı

20 mm olsa çok iyi ama ben 18 de iğne vuruldum sanırım çatlamadı
Bana iğne verilmedi hiç ya çok gelişti gününden önce çatladı tutmadı ya çok yumurta oluştu dr yapmayalım dedi onun için bilmiyorum nasıl oluyor ilk hamileliğimde ilk klomenimle kalmıştım iğnede atışmamıştı

Adetimin 31. Gününde yaptım daha idrara tutar tutmaz çizgi çıktı hemen Allahım isteyen herkese nasip etsin hepiniz içinde olun dua ediyorum her an sizlere

Bugün adetimin 30.günü geçen ay klomen çatlatma iğnesi oldum ama nasip değilmiş olmadı. Bu ay da 14.günde çatlama belirtileri gördüm sevindim ama o günden sonra karnım kasıklarım çok ağrıyor kist olduğundan şüpheleniyorum hareket ederken özellikle çok acıyor sağ sol yumurtalığım. Doktorum bu ay ara verelim demişti klomene adetimin 20.gününden 29.gününe kadar progestan kullandım pcos olduğum için. Dün bıraktım bugün 30. Gün ağrılar artıyor neden bu ağrı

Bu ay test yapmayacakyım çok yıprandım sürekli bakmaktan diye ama dün dayanamadım ve yaptım sonuç POZİTİF.. yani hamile olabilirimmmm ama ağrılarımdan korkuyorum kasık ağrısı daha doğrusu hareket ettikçe sol yumurtalığım acıyo neden olabilir tecrübesi olan var mı bu konuda

Günaydın ilk testi 31. Gün yaptım hemen çift çizgi çıktı ya kan testi 623 çıktı sonra 1283 çıktı.. Keseyi pazartesi Hemen gördük birdahaki hAfta kalp atışı dünledik allahım her isteyene sanada nasip etsin inşallah aminnnnnnn

Amiin bende dün 30.gündü yaptım hemem çıktı daha kan testi yaptırmadım pazartesi yaptırıcam inş.pcos olduğum için 21. Günde falan çatlıyordu yumurtam bu ay sanırım 14. Günde çatlamış yoksa test yanlış olabilr mi iki tane yaptım ikisi de aynı derecede pembelikte. Öncekinde aşırı mide bulantım başlamıştı daha ben öğrenmeden bunda hiç bulantım da yok korkuyorum

Hiç korkma allahım inşallah hayırla hamilesindir ben hiç iğne vurmadım bu ay bende çok koyu çıkmıştı test hemen gittim kan testine ordada 623 çıktı :) mide bulantım maşallah hala yok sadece cokkkk uyuyorum Gitsene kan testine hemen çift çizgi çıktıysa hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…