Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Günde 2 tane klomenle bile 11.günde yumurta boyutum 13.8 mm geldi, üstelik de bir tane oluşmuş. 3 gün sonraya çatlar mı bu? Çok üzgünüm
Canim buay benimde öyle olmus ikinci ayim günde 2doz kullandim hatta seninkinden bile kücük nasip bakarsin belli mi olur tutarr

Senin kaç mm? Ben ilk kullanışım olanca çok ümitliydim ama malesef küçük daha
ikinci insallah daha iyi olurrr,, benim ilk kullandigim ay 11.gün 18mm buay 16.gün gittigimde 18mm di düsün yani doz arttigi halde,,, ama ne diyeyim nasip belki tutarr buarada sanirim buay 11.gün yaklasik 8mm dir cünkü günde 2mm artiyor 16.gün 18mm ulasmis oluyor.. Insallah tutar canim hic belli olmaz bende üzüldüm cok ama napalim hayirlisi böyleymiss

Şu da var eşim sıkıntı çıkarıyor klomene sıcak bakmıyor, oluruna bırak diyor. Ama ben bir an önce olsun istiyorum günde 2 mm artarsa 2 güne 18 mm e yakın olur bu da ümit var demek o zaman. İnşallah pazartesi kontrole gittiğimde çatlamış olur, şuan tek isteğim bu. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın

Nezamandir istiyorsunuz canim??insallah Amin..

Aslinda igne yapilmasi önerilmiyormu ne güzel 3yumurta olusmus
Bilmiyorum canim bende anlamadim belkide ilk deneme diyedir ve kist olusturma riski var dedi. Zaten en buyuk yumurta catlamak uzereymis ertesi gunde 14.günümde karnimda sanci hissettim bakalim insallah işe yarar

Bilmiyorum canim bende anlamadim belkide ilk deneme diyedir ve kist olusturma riski var dedi. Zaten en buyuk yumurta catlamak uzereymis ertesi gunde 14.günümde karnimda sanci hissettim bakalim insallah işe yarar
Insallah olumlu sonuc alirsinn .. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah..batin nezaman??

Bende inanilmaz bel agrisi yapti kizlar sol tarafimda yumurtam olusmus ve sol tarafta resmen belimde bacagima vuran bicakla kesiliyomua gibi bir agri var 18.gunumdeyim hala devam ediyor

Bende inanilmaz bel agrisi yapti kizlar sol tarafimda yumurtam olusmus ve sol tarafta resmen belimde bacagima vuran bicakla kesiliyomua gibi bir agri var 18.gunumdeyim hala devam ediyor
Benimde sol tarafımda çok ağrı var ama benim yumurtam olması gerekenden fazla büyümüş doktor iğneye gerek görmedi o yüzden adetle çatlar dedi ama inanılmaz agrı yapıyo ve bugün adetimin 14,günü sanırım ğögüslerimde inanılmaz hassaslık var ucları acıyo

Aynen canim benimde 20mm olmus iğne yapilmaz kist olur dedi bekliyorum bakalim. Sorma sol tarafim resmen uyuşuk halde bacaklarima fln vuruyo agrisi Allah inşallah nasip ederde karsiliginda bebislerimizi aliriz kucaklarimiza

Aynen canim benimde 20mm olmus iğne yapilmaz kist olur dedi bekliyorum bakalim. Sorma sol tarafim resmen uyuşuk halde bacaklarima fln vuruyo agrisi Allah inşallah nasip ederde karsiliginda bebislerimizi aliriz kucaklarimiza
aynı durumdayız banada doktor aynısını dedi ama benimki 20 dende büyükmüş adetin üçüncü günü gel kontrol edelim catlamısmı catlamamısmı dedi insallah kist olmaz bu ilk ayım günde iki doz fazla gelmiş bana sen nezamandır kullanıosun bu ilk ayınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…