Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Ayın 11'inde oldum canım.. normalde 14 günde yumoşlar büyürdü benim bu ay hem erken oldu hemde çok sayıda oldu..kan testini yarın sabah gidip yaptırayım diyorum.. benimde umudum pek yok çünkü eşimde sayı düşüklüğü var.. inşallah umudumuz yeşerir canım

Maşallah ne güzel olmuş yumurtalar inşallah güzel sonuç alırsın pko ya da başka bişey var mıydı sadece klomen mi kullandın ?
Allah'a şükür öyle bir sorunum yok canım eşimde sayı düşüklüğü var sadece.. vitamin filan kullanıyor bu sürede bende klomenle deniyeyim dedim geçen ay femera kullandırdı doktor bu ay kendim hayıt tohumu kaynatıp içtim o mu yaptı bilmiyorum bakalım artık hayırlısı

Bir gün sonra da ben oldum canım. Ama işte benim de hiç umut yok regl belirtileri var günlerdir . Bi kaç güne olurum kesin. Yarın senden mutlu haberler alırız inşallah. Eşine de kurler uygulasayfiniz canım.masallah ne güzel yumlar olmus

Kızlar bu kan testini nerelerde yaptirilabiliyoruz? Bir de doktordan istek belgesi gerekli olur mu?
Bağlı olduğun sağlık ocağında yaptırabilirsin ama benim vaktim yok hemen çıksın diyosan özel hastanede verebilirsin canım.. Ben yarın sağlık ocağında vericem öğleden sonrada çıkıyo..

uyguladım arada yapıyorum şimdi adamda bıktı içe içe.. hatta macunlar keçiboynuzu özü herşeyden yedirdim bakalım artık hayırlısı.. Bende de karın ağrısı başladı sanki olacak gibiyim

Bu sabah saat 07.12'de çatlatma iğnesini yaptırdım. Yarın akşam 19.12'de mi çatlayacak yumurtam ona göre kaçırmayayım. Doktor cumartesi ilişki dedi de ben saati de dikkate alayım diyorum :)

Bu sabah saat 07.12'de çatlatma iğnesini yaptırdım. Yarın akşam 19.12'de mi çatlayacak yumurtam ona göre kaçırmayayım. Doktor cumartesi ilişki dedi de ben saati de dikkate alayım diyorum :)
Hayırlısı olsun inşallah canım
benim doktorum farklı takvim verir hep burda görüyorum geç saat oluyor senin de öyle vermiş...

Yarın akşam 10 da ilişki olsa geç mi olur
Doktorun neden öyle dedi bilmiyorum ama benim doktorum mesela şöyle verir zamanı ; diyelim akşam 9 da iğne oldum o akşam ilk başlar ama saat 10 dan sonra devamında yazar saatleriyle birlkte verir geç olma ihtimali var bence senin...

Doktorun senin sonuçta yumurta boyutlarına bakıyor ve ona göre zamanı tahmin edebilir yani belki benim doktorum erken saat veriyor ama çatlamak üzeredir belki ondan öyledir...
Çünkü ben klomen kullanmasam da her ay bir tane olur ve çatlar klomenle 3-4 tane oluyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…