Merhabalar canım . Yumurtalar çok güzel gelişmiş ve çok da güzel boyutlara ulaşmış şansın cok yüksek inşallah hayırli sonuçlanır ..ayın 10 unda mi çat igneni yaptın ? Kan testi yaptirsan cikar belki olup olmadığı. Ben de 12 sinde yaptırdım iğneyi ama benim umudum yok.cunku yumurta 27 ve 15 mm olmk üzere iki taneydi .biri çık büyük biri de çık küçük. İğnenin 11. Günü test yaptım negatifti
Allah'a şükür öyle bir sorunum yok canım eşimde sayı düşüklüğü var sadece.. vitamin filan kullanıyor bu sürede bende klomenle deniyeyim dedim geçen ay femera kullandırdı doktor bu ay kendim hayıt tohumu kaynatıp içtim o mu yaptı bilmiyorum bakalım artık hayırlısıMaşallah ne güzel olmuş yumurtalar inşallah güzel sonuç alırsın pko ya da başka bişey var mıydı sadece klomen mi kullandın ?
Bir gün sonra da ben oldum canım. Ama işte benim de hiç umut yok regl belirtileri var günlerdir . Bi kaç güne olurum kesin. Yarın senden mutlu haberler alırız inşallah. Eşine de kurler uygulasayfiniz canım.masallah ne güzel yumlar olmusAyın 11'inde oldum canım.. normalde 14 günde yumoşlar büyürdü benim bu ay hem erken oldu hemde çok sayıda oldu..kan testini yarın sabah gidip yaptırayım diyorum.. benimde umudum pek yok çünkü eşimde sayı düşüklüğü var.. inşallah umudumuz yeşerir canım
Bağlı olduğun sağlık ocağında yaptırabilirsin ama benim vaktim yok hemen çıksın diyosan özel hastanede verebilirsin canım.. Ben yarın sağlık ocağında vericem öğleden sonrada çıkıyo..Kızlar bu kan testini nerelerde yaptirilabiliyoruz? Bir de doktordan istek belgesi gerekli olur mu?
uyguladım arada yapıyorum şimdi adamda bıktı içe içe.. hatta macunlar keçiboynuzu özü herşeyden yedirdim bakalım artık hayırlısı.. Bende de karın ağrısı başladı sanki olacak gibiyimBir gün sonra da ben oldum canım. Ama işte benim de hiç umut yok regl belirtileri var günlerdir . Bi kaç güne olurum kesin. Yarın senden mutlu haberler alırız inşallah. Eşine de kurler uygulasayfiniz canım.masallah ne güzel yumlar olmus
Hayırlısı olsun inşallah canımBu sabah saat 07.12'de çatlatma iğnesini yaptırdım. Yarın akşam 19.12'de mi çatlayacak yumurtam ona göre kaçırmayayım. Doktor cumartesi ilişki dedi de ben saati de dikkate alayım diyorum :)
Yarın akşam 10 da ilişki olsa geç mi olurHayırlısı olsun inşallah canım
benim doktorum farklı takvim verir hep burda görüyorum geç saat oluyor senin de öyle vermiş...
Doktorun neden öyle dedi bilmiyorum ama benim doktorum mesela şöyle verir zamanı ; diyelim akşam 9 da iğne oldum o akşam ilk başlar ama saat 10 dan sonra devamında yazar saatleriyle birlkte verir geç olma ihtimali var bence senin...Yarın akşam 10 da ilişki olsa geç mi olur
İğneden tam 36 saat sonra ilişki olucakBu sabah saat 07.12'de çatlatma iğnesini yaptırdım. Yarın akşam 19.12'de mi çatlayacak yumurtam ona göre kaçırmayayım. Doktor cumartesi ilişki dedi de ben saati de dikkate alayım diyorum :)
Peki 36 sonrası tam akşam 7. Ben akşam 10 da ilişkiye girsem geç mi olur canımİğneden tam 36 saat sonra ilişki olucak
Bence geç olur.çünkü araştır bak iğneden 36 saat sonra diyo.bide doktorumda öyle dedi.ilk ilişki saati çok önemliymiş.Peki 36 sonrası tam akşam 7. Ben akşam 10 da ilişkiye girsem geç mi olur canım
Ben dün sabah 9 da yaptım bu akşam saat 9 da ilşki olması gerek.birer saat oynasa belki çok fazla etkilemez ama 3 saat fark çokBence geç olur.çünkü araştır bak iğneden 36 saat sonra diyo.bide doktorumda öyle dedi.ilk ilişki saati çok önemliymiş.
Doktorun ilişki saati günü vermedimi.bana reçete yazdı iğneden önceki ve sonraki ilişki günleriniBen dün sabah 9 da yaptım bu akşam saat 9 da ilşki olması gerek.birer saat oynasa belki çok fazla etkilemez ama 3 saat fark çok
Cumartesi istediğin saatte istedigin kadar dene dedi ama ben tam saatini tutturmak istiyorum canım.Doktorun ilişki saati günü vermedimi.bana reçete yazdı iğneden önceki ve sonraki ilişki günlerini
Peki 36 sonrası tam akşam 7. Ben akşam 10 da ilişkiye girsem geç mi olur canım
İşte her doktorun görüşü farklı.bizdede ilşkiler bir gün aralıklarla.çünkü sperm 2 yada 3 gün yaşayabiliyomuş zaten .üst üst üste olunca kalitesi düşüyomuşCumartesi istediğin saatte istedigin kadar dene dedi ama ben tam saatini tutturmak istiyorum canım.