Aslında idrar testi yerine direk kan versek daha iyi ama dayanamıyoruz :)
Küçülme ihtimalide mi varmış bilmiyordum.benim 11.gün 15mm.bugün ise 13.gün 20mm olmuş.çatlatma iğnesi oldum beklicez artıkBenim de yarın 13. Gün. Bakalım kaç mm oldu ya da kaç mm küçüldü :) hakkımızda hayırlısı olsan canım inşallah bu ay gelir bebeklerimiz
allah yardımcın olsun canımm13. Günüm yumurtam 17 mm olmuş yarın iğne olacağım dua edin kızlar bana da
Kan testinin de en güzel yani kesin olmasi işte canım diğer türlü meraktan ölüyoruz :)sürekli kan vermekte gerçekten sinir bozucu oluyor. daha stresli bu defa kocalarıda strese sokuyoruz. evde kendimizi oyalıyoruz bir anlamda da en azından süre dolana kadar
Polikistik overde var canım o ihtimal. Çok şükür büyümüş yumurtam :)Küçülme ihtimalide mi varmış bilmiyordum.benim 11.gün 15mm.bugün ise 13.gün 20mm olmuş.çatlatma iğnesi oldum beklicez artık
Sağ ol canım hepimizin yardımcısı olsun Inşallah Rabbim. Bat 1 haziranmış inşallah haziran ayının ilk hamilesi sen olursun :)allah yardımcın olsun canımm
Canım benim farklı testlerde bile çizgi görüldü artık silik çizgiye fazla güvenmiyorum en azından biraz net görmek iyidirama kan verdim hemen ertesi gün kanda 0.5 ti canım. ben de anlam veremedim. klomen yükseltmiyorsa eger testler yanlıştı demekki. hepsi aynı markaydı. tarıhı de geçmemişti ama demek ki bozuktu.
o zaman bu ay rahat rahat test yapabilecegim zaten bu ay klomende kullanmadım gecen ay kullandım etkili olsa bile 1 ay gecmış diyebilirim
Hayırlı olsun canım yumosun bebek olsun inşallah darısı başıma pazartesiyi bekliyorum inşallah büyümüştür13. Günüm yumurtam 17 mm olmuş yarın iğne olacağım dua edin kızlar bana da
Hadi inşallah canım :)Inşallah güzelce büyür bebişler gelir canım hadi bakalım :)
Inşallah büyümüştür canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah pazartesi :)Hayırlı olsun canım yumosun bebek olsun inşallah darısı başıma pazartesiyi bekliyorum inşallah büyümüştür
canım sen ne zaman başladın klomene ?Inşallah güzelce büyür bebişler gelir canım hadi bakalım :)
benim kafa karışınca aynı soruyu sorar dururum işte :)Ben de bu ay kullandım cumartesi günü bitti gelişmesini bekliyorum canım. Inşallah hakkımızda hayırlısı olur :)
Inşallah canım yaa corekotunu yoğurda katıp yiyorum direk cignedim bütün gün midem fena döndü mide sorunu olunca kür yapamıyorsun malesefInşallah büyümüştür canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah pazartesi :)
Bende olmadı ama klomen kullananlarda akıntı oluyormuş canım onu takma kafana :)Inşallah canım yaa corekotunu yoğurda katıp yiyorum direk cignedim bütün gün midem fena döndü mide sorunu olunca kür yapamıyorsun malesefbi destek yapmak istiyorum aslında
Bide benim regl bittiğinden beri akintim var klomen kullanırken sende de oluyor mu ?
Canım cumartesi bitti klomen. Bugün gittim 17 mm olmuş yumurtam. Yarın çatlatma iğnesi olacağım nasip olursa :)benim kafa karışınca aynı soruyu sorar dururum işte :)
inşaaalh hayırlı haberlerini bekliyoruz ...
Merhabalar canım . Yumurtalar çok güzel gelişmiş ve çok da güzel boyutlara ulaşmış şansın cok yüksek inşallah hayırli sonuçlanır ..ayın 10 unda mi çat igneni yaptın ? Kan testi yaptirsan cikar belki olup olmadığı. Ben de 12 sinde yaptırdım iğneyi ama benim umudum yok.cunku yumurta 27 ve 15 mm olmk üzere iki taneydi .biri çık büyük biri de çık küçük. İğnenin 11. Günü test yaptım negatiftiSelamün aleyküm kızlar..
16. gün önce adetin 11.günü 5 yumoş vardı ve hepsi 18-20 mldi o gün hemen çatlama iğnemi oldum.. 3 aydır klomen kullanıyorum ama ilk kez bu ay ağrım oldu.. ve bata 3 gün var ağrım hafiften var yine 2 gün öncede mide bulantım oldu istifra ettim ilk kez.. dün test yaptım negatif.. umutlanmakta istemiyorum yarın kan versem mi acaba diyorum..
5 yumurta da kist olacak diye de korkuyorum..
Maşallah ne güzel olmuş yumurtalar inşallah güzel sonuç alırsın pko ya da başka bişey var mıydı sadece klomen mi kullandın ?Selamün aleyküm kızlar..
16. gün önce adetin 11.günü 5 yumoş vardı ve hepsi 18-20 mldi o gün hemen çatlama iğnemi oldum.. 3 aydır klomen kullanıyorum ama ilk kez bu ay ağrım oldu.. ve bata 3 gün var ağrım hafiften var yine 2 gün öncede mide bulantım oldu istifra ettim ilk kez.. dün test yaptım negatif.. umutlanmakta istemiyorum yarın kan versem mi acaba diyorum..
5 yumurta da kist olacak diye de korkuyorum..