Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Canım sen bu ay çektir. Ben geçen sene ocak ayında çektirdim şubatta doğal yoldan hamile kaldım. Zaman kaybetme hem Şansın artar film sonrası.
Canım filmden önce o Zaman korunmak gerek demi sonuçta ilaç veriyor sonrasında hemen çalışmalara devam mı yoksa ara vermek mi gerek

Canım filmden önce o Zaman korunmak gerek demi sonuçta ilaç veriyor sonrasında hemen çalışmalara devam mı yoksa ara vermek mi gerek
Zaten regli olunca randevu alıyorsun ona göre tarih veriyor hastaneler hemen adet bitiminde daha sonra da korun dememişti doktor bana

arkadaşlar klomen hakkında bilgi verir misiniz? fiyatı, kullanımı, kullandıktan sonrası vs. ve doktor bunu ne kadar zamandan sonra verir?

arkadaşlar klomen hakkında bilgi verir misiniz? fiyatı, kullanımı, kullandıktan sonrası vs. ve doktor bunu ne kadar zamandan sonra verir?
Pahali bisey degil zaten ssk bir kismini oduyor.
Bana dr adetin 5.gunu basla dedi sabah aksam tok karina aliyorsun. Herhangi bir yan etkisini gormedim. Ben 6 aydir bebek deniyorum dr a erken gittim bu yuzden 3 aydir bu ilaci kullaniyorum. Benim dr ķör tedavi uygulayacagiz 3 ay. Eger gebelik olmazsa ciddi tedavi yontemlerine gececegiz dedi. Bu arada iki aydir bu ilaca ilaveten duphaston da kullaniyorum. Dusuk olmasin diyemis. Bu ay normalde Rahim filmi cekecegiz dedi. Ama ben gitmeyecegim bir iki ay. Biraz oluruna birakcam.

Anladım. Benim de 9 ay olacak. Ve bu ay 15 gün adetim gecikti. Yarın doktora gideceğim kadın doğuma. Verir mi bana da klomen diye merak ettim

Arkadaslar adetin 10. günü için 12 mm yumurta küçük mü? Klomen kullandım da.

Ecrin naptin nsl gidiyo hamilelik
napim canım iyi gidiyor Allaha şükür..bir hafta sonra kalp atışı için gidicez..sen naptın duydun mu kalp atışını? mide bulantın felan var mı? inşallah bu başlıktan bu ayda hamişler çıkar..klomenden fayda görmeyenler kesinlikle rahim filmi çektirsin bence o şekilde hamile kalan çok fazla insan var..haziran,gül,meltem sizler naptınız..bu ayda inşallah sizlerden güzel haberler bekliyorumm

Yok canım daha kalp atışını duymadık bizde haftaya duyucaz inş 5+6 şuan doktor ben görüyorum küçük küçük kalp atışı ama sen 10 güne duyarsın dedi

Yok canım daha kalp atışını duymadık bizde haftaya duyucaz inş 5+6 şuan doktor ben görüyorum küçük küçük kalp atışı ama sen 10 güne duyarsın dedi
inşallah hayırlısı ile kalp atışlarını da duyarız canım..kesenin büyüklüğü ne kadar..doktora gittiğimde 5+2sin demişti kese 5 buçuk mmdi..şimdi 5+4 oldum..

Günaydın....
Ben yine başa döndüm sanırım sabah kontrolüme gittim ve yine klomen yazdı
Yine başlayalım bakalım...
Var mı klomene başlayan???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…