Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

He anladim canim. :KK43: yeminle yoruldum. Denemedigim sey kalmadi. Daglara çıkıp bağıra bağıra aglamak istiyorum. Hamile gormeye bile dayanamaz hale geldim.
Ahhh canimmm senmi benmi Ya sabir baska denilecek birsey yok enazindan ugrasiyoruz elimizden geleni yapiyoruz icimiz rahat gerisi takdiri ilahi vardir bukadar sikintilarimizin bir sonu elbette dua edicegiz eger Rabbim yinede vermezse demekki hayirlisi olmamasindan yana,,, ama bunu demek icin erken biraz daha sabir insallah hayirli saglikli eli ayagi düzgün bir sekilde nasip olsun..

Ahhh canimmm senmi benmi Ya sabir baska denilecek birsey yok enazindan ugrasiyoruz elimizden geleni yapiyoruz icimiz rahat gerisi takdiri ilahi vardir bukadar sikintilarimizin bir sonu elbette dua edicegiz eger Rabbim yinede vermezse demekki hayirlisi olmamasindan yana,,, ama bunu demek icin erken biraz daha sabir insallah hayirli saglikli eli ayagi düzgün bir sekilde nasip olsun..
Bir saniye mi aklindan cikmaz bi insanin bi anim yok dusunmedgim. Afff Rabbim Afffff. Senin ne kadardır olmuyor canım. Benim 1 yıl

Bir saniye mi aklindan cikmaz bi insanin bi anim yok dusunmedgim. Afff Rabbim Afffff. Senin ne kadardır olmuyor canım. Benim 1 yıl
Cok iyi anliyorum cnm seni hemde cokk ama ben önceki aylar gibi cok düsünmüyorum artik gitgide heyecanim kalmadigi icin aklima cok gelmiyor sadece adete 3-4 gün kala acabami diyorum ama gitdigim bir ortamda bebek göreyim üzülüyorum önceden bebek videolari felan izlerdim hosuma giderdi simdi acamiyorum direk akiyor yas,, benimde 1 sene doldu

Cnm esi felan calismiyormu ?? Esim calisiyor esimden dolayi saglik güvencemiz var daha doktora para felan ödemedik ilaclara gelince daha ilk defa buay klomen aldik ilac almamistik bugüne kadar,, Türkiyeden gönderilebilirmi bilmiyorum ama zaten doktora gitmeden ilac kullanmasin eger yasadigi yerde gidersede doktora doktor disardan bir ilac kabul etmez kendisi takibe alip yazar ilaci Türkiyenin ilaclariyla yurtdisindakiler biraz farkli olabiliyor sunuda söyleyim benimm bildigim devlet bakiyorsa onlara yine gidebilir doktora
Kardeşim erkek bekar çalışmaya gitti daha bir ay oldu onun faranjiti var arada Boğaz'ı iltihaplanır hasta olur .. İşte hastada oldu pahalı diye gidemedi doktora iyileşmesi uzun sürdü ve hasta hasta çalıştı yeni diye heralde bi güvencesi yok

Kardeşim erkek bekar çalışmaya gitti daha bir ay oldu onun faranjiti var arada Boğaz'ı iltihaplanır hasta olur .. İşte hastada oldu pahalı diye gidemedi doktora iyileşmesi uzun sürdü ve hasta hasta çalıştı yeni diye heralde bi güvencesi yok
Anladim cnm ben evli kiz kardesin varmis gibi anladim konu hamilelik olunca öyle düsündüm ozaman birsey diyemiyorum dedigin gibi isi yeniyse deneme sürecinde olabilir ama keske durumunu anlatsaydi patronlarina belki yardimci olurlardi

Kizlar Merhaba Nasılsıniz neler yapıyorsunuz ben de bugun kontrolum vardı 3 yumurta sağda 1 yumurta da solda büyümüş catlatma ignesi de oldum yine bekleme aşamasına gectimmmm :KK15:

Merhaba bende klomenin 5.günündeyim pazartesi kontrole gidecem inşallah ,genelde çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişkimi öneriyor doktorlarınız yoksa bir gün araylamı

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır okuyordum forumdakileri ama aranıza yeni katıldım. Ben de bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi denedim. Ayın 16 sinda yani 3 gun once oldum igneyi. Çok korkuyorum bu ay da olmazsa diye. Hiç böyle hayal etmemistim. Bir gün adetim gecikicek ve ben de kocama aileme güzel haberleri vericektim. Şimdiyse 8 aydır hayal kırıklığına ugruyorum. Okuduğum kadariyla da ilkinde tutan daha az sanırım

Ben 6 aydir deniyorum. Son 3 ayi klomen ve duphaston ile. Bu ay hamile kalmazsam rahim filmi cekilcek. Ama yoga egitmeni olmaya karar verdigim icin 1-2 ay gec hamile kalabilirim diyorum. Oluruna biraktim. Ve kimden duyduysam hep oluruna birakinca hamile kalmislar. O yuzden sizde bence hayatinizda kendinizi oyalayacak seyler bulun ki bu bebek olayina takilmayin. Cunku neden nicin diyerek te bir sey olmuyor. Insallah benimde sizinde guzel haberlerinizi alirim. Yarin adet gunum ve bir sonra ki ay ilac kullanmayacagim. Doktora da gitmeyecegim.

Cnm eger daha önce hormonlarina felan bakmadiysa doktor adetin 3. günü gidersen sadece kanini alir ve hormanlarina bakar adetin bittikten sonra yumurta takibine basliyor adetliyken alttan muayene etmez klomene adetin 3. günü basliyor ama öncesinde hem kanini aliyor bakiyor hem alttan muayene eder sonrasinda öbür ayki adetini bekler ve hapi yazar adetin 3. günü basliyorsun klomene
Ben 5.gunu basladim hep. Doktor o sekilde verdi. Sabah aksam. Ikinci gunu gittigimde hormon testi yapti. Ve hic alttan bakmadi. Ultrason ile bakildi. Gerci yumurta takibi yapmadi.

kızlar klomende ilk ay tutan azınlıkta sanırım yorumlara bakılırsa ...bir ay ara ile ikinci klomeni kullancam nasipse ...dün adetim geldi halen kabullenemedim... Ovulasyonu kaçırmamak için İki aydır Günaşırı ilişkiye girdik yani ovulasyonda oldu çift çizgiyi gördüm ... Klomen kullandığım ay yumurta takibinde yumurtalarda güzel Dedi doktor :KK43: şimdi iki ay yinede bu şartlarda normal mi tutmaması yoksa başka sorun olma ihtimali yüksek mi?

kızlar klomende ilk ay tutan azınlıkta sanırım yorumlara bakılırsa ...bir ay ara ile ikinci klomeni kullancam nasipse ...dün adetim geldi halen kabullenemedim... Ovulasyonu kaçırmamak için İki aydır Günaşırı ilişkiye girdik yani ovulasyonda oldu çift çizgiyi gördüm ... Klomen kullandığım ay yumurta takibinde yumurtalarda güzel Dedi doktor :KK43: şimdi iki ay yinede bu şartlarda normal mi tutmaması yoksa başka sorun olma ihtimali yüksek mi?
Esin sperm testi yaptirdi mi? Onda da sıkıntı yoksa bebege odaklanmayin derim. Takinti hale gelince olmuyor.

Arkadaslar Merhaba. Ben 3. Kez klomen kullanıyorum. Ilk kez 2014 yılında kullandım ilk denemede hamile kaldım ama düşük yaptım. Ikincisini 2015'te kullandım doktor günde 3 doz verdi kullandım. Yumurta büyümemiş dedi yolladi o ay hamile kaldım o da düştü. Şimdi yine kullandım çarşamba doktor kontrolüm var. Inşallah büyümüştür. Yine günde 3 doz kullandım. Benim sorunum pko bu yüzden 3 yumurta yola çıkıyor hapın dozu az geliyor tam hızlı büyüyemiyor. Inşallah bu sefer bir tane tam büyür dua edin bana da :KK43:

Canım ben farklı zamanlarda iki kez kullandım klomen. Ikisinde de tuttu. Düşük yaptım o ayrı ama sonuç olarak tuttu yani. Eğer rahim filmi cektirmediysen çektir derim. Tüplerde hafif bir tıkanıklık bile gebeliğe engel oluyor. Bunları açığa kavuşturmadan yeniden deneme her ay hormon almak bizi mahvediyor. Inşallah en kisa zamanda hayırlısıyla hamile kalıp yavruna kavuşursun

Canım ben farklı zamanlarda iki kez kullandım klomen. Ikisinde de tuttu. Düşük yaptım o ayrı ama sonuç olarak tuttu yani. Eğer rahim filmi cektirmediysen çektir derim. Tüplerde hafif bir tıkanıklık bile gebeliğe engel oluyor. Bunları açığa kavuşturmadan yeniden deneme her ay hormon almak bizi mahvediyor. Inşallah en kisa zamanda hayırlısıyla hamile kalıp yavruna kavuşursun
Haklısın Canım ben bu ay film çektirmek istediğimi söyliyeyim en iyisi... Zaten erken randevu alamadım yarın 5. Günüm olacak randevum öğlenden sonra ve klomen verirse ilk başlangıç gününü kaçırmış olucam... Adetim de tuhaf bu ay.., ilk üç gün yoğun geçerdi bu Sefer normaldi ve pıhtısız.. Ben her ay hissederdim ufak parçacıkları... Bu sefer yok

Haklısın Canım ben bu ay film çektirmek istediğimi söyliyeyim en iyisi... Zaten erken randevu alamadım yarın 5. Günüm olacak randevum öğlenden sonra ve klomen verirse ilk başlangıç gününü kaçırmış olucam... Adetim de tuhaf bu ay.., ilk üç gün yoğun geçerdi bu Sefer normaldi ve pıhtısız.. Ben her ay hissederdim ufak parçacıkları... Bu sefer yok
Canım sen bu ay çektir. Ben geçen sene ocak ayında çektirdim şubatta doğal yoldan hamile kaldım. Zaman kaybetme hem Şansın artar film sonrası.

Kızlar tekrar merhaba ben bu ay ilk defa klomen kullandım çatlatma iğnesiz her zaman adetim 27günde bir olurdu bu ayda öyle mi olur adetim yaklaştıkça heyecanlandım da

X