Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Anladim cnm,,,Evet doktorlar bir sene dolmadan pek tedaviye baslamiyor bizde 1sene doldu doktor buay yazmis artik,, Yok benimde daha bakilmadi tüpler acikmi kapalimi diye 3ay klomen tedavisi yapmayi düsünüyor benim doktorum sonra heralde ona göre tabii insallah bunlara gerek kalmazda buay gelir bebisim saglikli hayirli bir sekilde..

Insallah buay tutar...bendede hicbir sorun yok hersey normal,, esimde buay gidecek doktora kan verdi kan sonuclarinda bir sorun yok birde diger testler yapilacak nebiliyim cnm Rabbim daha iyi biliyor hayirli zamanda gelsin ben cok düsünmüyorum aslinda ilk aylarda bir heyecan vardi ama artik kalmadi birsenedir heray olmayinca inan beklemiyorum gün saymiyorum ama demmeki daha zamani var

aynen bende hiç heyecanlı değilim artık inşallah sorun yoktur ben tüplerime de baktırdım

Ben günde 12 saat çalışıyorum ayda 3 defa sabah 1-2 saat izin alıyorum.adetin 3.günü gidiyosun klomen yazıyo.onu 4.başlıyosun zaten 5 günlük bi ilaç.ilaç bitince 3 gün sonra gidiyosun yumurtan oluşmuşmu bakıyo.sonra 2 gün sonra gidiyosun tekrar bakıp çatlama iğnesi veriyo

Iyi ne güzel cnm Insallah Hayirli zamanda olur insallah aklima gelseydi bende sorardim bugün, doktor da hic bahsetmiyor olmazsa bakalim birdahaki ay söylerim baksin
Aslında benim gittiğim doktorlar hep ilk önce rahim filmi istedi sorun olmadığı için tüplerime yoğunlaştılar bi senem dolunca ilk önce film çektirdim

Aslında benim gittiğim doktorlar hep ilk önce rahim filmi istedi sorun olmadığı için tüplerime yoğunlaştılar bi senem dolunca ilk önce film çektirdim
Dogrudur cnm herkesin yöntemi düsüncesi farkli cesit cesit demekki,, ben birde yurtdisindayim fazla doktor sansim yok burda sistem biraz daha degisik,,

Dogrudur cnm herkesin yöntemi düsüncesi farkli cesit cesit demekki,, ben birde yurtdisindayim fazla doktor sansim yok burda sistem biraz daha degisik,,
Canım yurt dışında ilaç Nasıl alıyorsunuz benim kardeşimde yurtdışında ve pahalı diye doktora gidemiyor sağlık güvencesi yok Türkiye'den gönderilebiliyor mu

Kızlar ben suan soktaym. Gittim doktora bugun adetimin 2. Gunu. Bana simdi degil adetn 14. Günü gel yumurtana bakalım dedi. Iyide simdi klomen falan veriliyormus dedim suan veremem dedi. Ee ben sanki adetin 14 unde gelmeyi bilmiyomuydum gitti 50 tl aksam aksam sinirden olcem.

Canım ilk defa mı gittin belki yumurtlaman bakacaktır yumurtluyo musun diye ama hormon testin falan yapıldımı

Canım yurt dışında ilaç Nasıl alıyorsunuz benim kardeşimde yurtdışında ve pahalı diye doktora gidemiyor sağlık güvencesi yok Türkiye'den gönderilebiliyor mu
Cnm esi felan calismiyormu ?? Esim calisiyor esimden dolayi saglik güvencemiz var daha doktora para felan ödemedik ilaclara gelince daha ilk defa buay klomen aldik ilac almamistik bugüne kadar,, Türkiyeden gönderilebilirmi bilmiyorum ama zaten doktora gitmeden ilac kullanmasin eger yasadigi yerde gidersede doktora doktor disardan bir ilac kabul etmez kendisi takibe alip yazar ilaci Türkiyenin ilaclariyla yurtdisindakiler biraz farkli olabiliyor sunuda söyleyim benimm bildigim devlet bakiyorsa onlara yine gidebilir doktora

Cnm ilk gidisinmi?? Eger öyleyse ilk kanini alip dedigi günde yumurtana bakiyor ilk önce hersey yolundami ondan emin oluyor sonra yaziyor ilaci kanini aldilarmi

Canim ben cumartesi gunleri gittigim kendi doktorum vardi o yapilabilecek herseyi yapti. Hormon semiar yumurrtaliklar. Sperm testi. Ben bu hastaneye akşamda kadin dogumcusu var die gittim. Kendi doktoruma izin alip gidemiyodum 4e kadardi kendi doktorum. Sadece cumartesi gunleri gidiyodum

Cnm sen simdi bu doktora ilk defa gittin ya ondan kendi doktorun olsa yazardi cünkü seni biliyor ama bu senin hakkinda daha bilgi sahibi olmadigi icin böyle demistir senin önceki testlerine baktimi bilmiyorum heralde bide kendisi görmek istiyo bide baksa bile her doktor kendi tedavisini kendisi baslatir digerininkini kabul etmez ben hep böyle gördüm

He anladim canim. yeminle yoruldum. Denemedigim sey kalmadi. Daglara çıkıp bağıra bağıra aglamak istiyorum. Hamile gormeye bile dayanamaz hale geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…