Anladim cnm,,,Evet doktorlar bir sene dolmadan pek tedaviye baslamiyor bizde 1sene doldu doktor buay yazmis artik,, Yok benimde daha bakilmadi tüpler acikmi kapalimi diye 3ay klomen tedavisi yapmayi düsünüyor benim doktorum sonra heralde ona göre tabii insallah bunlara gerek kalmazda buay gelir bebisim saglikli hayirli bir sekilde..benim bazen 30 ile 35 arası değişiyor arada
38 güne çıkıyor.aslında ben doktora gittim daha önceleri ama klomen vermediler işte bir sene devam et dediler.bu seferki doktor verdi sorun yok ama takviye olsun dedi mart ayında ilk klomeni kullandım iğnesiz.ama tutmadı.doktor ilaç vermediğinden nisanda ilaçsız denedik oda sonucunu bekliyorum şimdi...geç yumurtlama olunca kandada hemen çıkmayanlar var o yüzden kan testi yaptırmadım zaten hastalancam gibi karnımda hisler var akıntı falan da yok.tahminimce ayın 19 yada 20 sinde gelir.ona göre tekrar gitcem ama benim tüplerede bakılmadı senin bakıldımı
Insallah buay tutar...bendede hicbir sorun yok hersey normal,, esimde buay gidecek doktora kan verdi kan sonuclarinda bir sorun yok birde diger testler yapilacak nebiliyim cnm Rabbim daha iyi biliyor hayirli zamanda gelsin ben cok düsünmüyorum aslinda ilk aylarda bir heyecan vardi ama artik kalmadi birsenedir heray olmayinca inan beklemiyorum gün saymiyorum ama demmeki daha zamani varHm anladım ben bitane içtim.Bişey de söylemedi bakalım artık benim 18ay oldu korunmayı bırakalı ama eşimde de bende de sorun olmadığından hep ertelendi ilaç kullanmam.İlk defa bu ay kullandım bilemiyorum da pek
aynen bende hiç heyecanlı değilim artık inşallah sorun yoktur ben tüplerime de baktırdımInsallah buay tutar...bendede hicbir sorun yok hersey normal,, esimde buay gidecek doktora kan verdi kan sonuclarinda bir sorun yok birde diger testler yapilacak nebiliyim cnm Rabbim daha iyi biliyor hayirli zamanda gelsin ben cok düsünmüyorum aslinda ilk aylarda bir heyecan vardi ama artik kalmadi birsenedir heray olmayinca inan beklemiyorum gün saymiyorum ama demmeki daha zamani var
Insan git gide öyle oluyor,, tüplerinde bir sorun yok demiaynen bende hiç heyecanlı değilim artık inşallah sorun yoktur ben tüplerime de baktırdım
Ben günde 12 saat çalışıyorum ayda 3 defa sabah 1-2 saat izin alıyorum.adetin 3.günü gidiyosun klomen yazıyo.onu 4.başlıyosun zaten 5 günlük bi ilaç.ilaç bitince 3 gün sonra gidiyosun yumurtan oluşmuşmu bakıyo.sonra 2 gün sonra gidiyosun tekrar bakıp çatlama iğnesi veriyoArkadaslar rica etsem beni aydinlatir mısınız. 1 yila yakin hamile kalamadm ne esimde ne bende bi problem yok ama olmuyor. İşten izin alamama korkuma tedaviye gidemiyorum. bu cumartesi doktora gidip klomen ve catlatma ignesi isticem. Ancak ben calisiyorum yumurta takibi yaptiracak izin alacak durumda degilim malesef, merak ettigim sizler hepiniz ev hanimi misiniz.
Yok şükürler olsunInsan git gide öyle oluyor,, tüplerinde bir sorun yok demi
Iyi ne güzel cnm Insallah Hayirli zamanda olur insallah aklima gelseydi bende sorardim bugün, doktor da hic bahsetmiyor olmazsa bakalim birdahaki ay söylerim baksinYok şükürler olsun
N baCanim peki adetli adetli alttan muayene mi ediyor. :)
Ewt alttan bakıyolar adetliyken.ama ben önceden vajinusmusluydum diye alttan bakmıyor.idrara sıkış gel öyle üstten bakalım diyo o şekilde net görüyo yumurtamı.ölçüyo bileCanim peki adetli adetli alttan muayene mi ediyor. :)
Aslında benim gittiğim doktorlar hep ilk önce rahim filmi istedi sorun olmadığı için tüplerime yoğunlaştılar bi senem dolunca ilk önce film çektirdimIyi ne güzel cnm Insallah Hayirli zamanda olur insallah aklima gelseydi bende sorardim bugün, doktor da hic bahsetmiyor olmazsa bakalim birdahaki ay söylerim baksin
Dogrudur cnm herkesin yöntemi düsüncesi farkli cesit cesit demekki,, ben birde yurtdisindayim fazla doktor sansim yok burda sistem biraz daha degisik,,Aslında benim gittiğim doktorlar hep ilk önce rahim filmi istedi sorun olmadığı için tüplerime yoğunlaştılar bi senem dolunca ilk önce film çektirdim
Canım yurt dışında ilaç Nasıl alıyorsunuz benim kardeşimde yurtdışında ve pahalı diye doktora gidemiyor sağlık güvencesi yok Türkiye'den gönderilebiliyor muDogrudur cnm herkesin yöntemi düsüncesi farkli cesit cesit demekki,, ben birde yurtdisindayim fazla doktor sansim yok burda sistem biraz daha degisik,,
Anladım canım bunlar zaten hep formalite allah nezaaman nasıp ederse ozaman oluyoDogrudur cnm herkesin yöntemi düsüncesi farkli cesit cesit demekki,, ben birde yurtdisindayim fazla doktor sansim yok burda sistem biraz daha degisik,,
Canım ilk defa mı gittin belki yumurtlaman bakacaktır yumurtluyo musun diye ama hormon testin falan yapıldımıKızlar ben suan soktaym. Gittim doktora bugun adetimin 2. Gunu. Bana simdi degil adetn 14. Günü gel yumurtana bakalım dedi. Iyide simdi klomen falan veriliyormus dedim suan veremem dedi. Ee ben sanki adetin 14 unde gelmeyi bilmiyomuydum gitti 50 tl aksam aksam sinirden olcem.
Cnm esi felan calismiyormu ?? Esim calisiyor esimden dolayi saglik güvencemiz var daha doktora para felan ödemedik ilaclara gelince daha ilk defa buay klomen aldik ilac almamistik bugüne kadar,, Türkiyeden gönderilebilirmi bilmiyorum ama zaten doktora gitmeden ilac kullanmasin eger yasadigi yerde gidersede doktora doktor disardan bir ilac kabul etmez kendisi takibe alip yazar ilaci Türkiyenin ilaclariyla yurtdisindakiler biraz farkli olabiliyor sunuda söyleyim benimm bildigim devlet bakiyorsa onlara yine gidebilir doktoraCanım yurt dışında ilaç Nasıl alıyorsunuz benim kardeşimde yurtdışında ve pahalı diye doktora gidemiyor sağlık güvencesi yok Türkiye'den gönderilebiliyor mu
Canım ilk defa mı gittin belki yumurtlaman bakacaktır yumurtluyo musun diye ama hormon testin falan yapıldımı[/QUOTE
Herseye bakildi. Hersey cok iyi. Ben klomen versin diye gitmistim
Cnm ilk gidisinmi?? Eger öyleyse ilk kanini alip dedigi günde yumurtana bakiyor ilk önce hersey yolundami ondan emin oluyor sonra yaziyor ilaci kanini aldilarmiKızlar ben suan soktaym. Gittim doktora bugun adetimin 2. Gunu. Bana simdi degil adetn 14. Günü gel yumurtana bakalım dedi. Iyide simdi klomen falan veriliyormus dedim suan veremem dedi. Ee ben sanki adetin 14 unde gelmeyi bilmiyomuydum gitti 50 tl aksam aksam sinirden olcem.
Cnm sen simdi bu doktora ilk defa gittin ya ondan kendi doktorun olsa yazardi cünkü seni biliyor ama bu senin hakkinda daha bilgi sahibi olmadigi icin böyle demistir senin önceki testlerine baktimi bilmiyorum heralde bide kendisi görmek istiyo bide baksa bile her doktor kendi tedavisini kendisi baslatir digerininkini kabul etmez ben hep böyle gördümCanim ben cumartesi gunleri gittigim kendi doktorum vardi o yapilabilecek herseyi yapti. Hormon semiar yumurrtaliklar. Sperm testi. Ben bu hastaneye akşamda kadin dogumcusu var die gittim. Kendi doktoruma izin alip gidemiyodum 4e kadardi kendi doktorum. Sadece cumartesi gunleri gidiyodum
He anladim canim.Cnm sen simdi bu doktora ilk defa gittin ya ondan kendi doktorun olsa yazardi cünkü seni biliyor ama bu senin hakkinda daha bilgi sahibi olmadigi icin böyle demistir senin önceki testlerine baktimi bilmiyorum heralde bide kendisi görmek istiyo bide baksa bile he
r doktor kendi tedavisini kendisi baslatir digerininkini kabul etmez ben hep böyle gördüm