Ben de bu ay kullandım cumartesi günü bitti gelişmesini bekliyorum canım. Inşallah hakkımızda hayırlısı olur :)Günaydın....
Ben yine başa döndüm sanırım sabah kontrolüme gittim ve yine klomen yazdı
Yine başlayalım bakalım...
Var mı klomene başlayan???
İnşallah hayırlısı olsun canım...Ben de bu ay kullandım cumartesi günü bitti gelişmesini bekliyorum canım. Inşallah hakkımızda hayırlısı olur :)
benim bir defa kullandım mart ayında o ay nerdeyse kuru geçti diğer aylara nazaran.adetimi de etkilemediKızlar ben adetin üçüncü günü başladım klomene bugün dördüncü gün klomen de regl bitti ama krem rengi sulu bi akıntı var bayağı yoğun şekilde sizde de oluyor mu normalde kuru olurdu bugünler
Benim de tam tersi oldu normalde kuru olur regl sonrasıbenim bir defa kullandım mart ayında o ay nerdeyse kuru geçti diğer aylara nazaran.adetimi de etkilemedi
Bende bu ay ilk defa kullandım ve aşırı akıntım oldu.Ama seffaftıKızlar ben adetin üçüncü günü başladım klomene bugün dördüncü gün klomen de regl bitti ama krem rengi sulu bi akıntı var bayağı yoğun şekilde sizde de oluyor mu normalde kuru olurdu bugünler
Inşallah güzelce büyür bebişler gelir canım hadi bakalım :)İnşallah hayırlısı olsun canım...
bende bugün başladım bakalım ne olcak dekort yazdı bi de ikisi birlikte ne yapar görcem artık
En heyecanlı ve zamanın hiç geçmiyor gibi geldiği günler :) Inşallah pozitifi görürsün canım. Kaç yumurtan vardı çatlatma iğnesi oldun mu?Kızlar benimde adetime iki gün kaldı çok heyecanlıyım
Yapmadı doktor iğne 18mm idi adetimin 12.gününde bir yumurta gelişmiştiEn heyecanlı ve zamanın hiç geçmiyor gibi geldiği günler :) Inşallah pozitifi görürsün canım. Kaç yumurtan vardı çatlatma iğnesi oldun mu?
Igne olmadiysan test yapsan çıkar bence yarın. Ama sen yine de bekle git direk kan ver daha kesin olsun :) hadi bir hamilemiz de sen olursun insallah :)Yapmadı doktor iğne 18mm idi adetimin 12.gününde
O kadar çok heyecanlanıp test yaptımki bi buçuk senedir artık bekliyorum hep geçsin adetim diye yine çok umutlu değilimIgne olmadiysan test yapsan çıkar bence yarın. Ama sen yine de bekle git direk kan ver daha kesin olsun :) hadi bir hamilemiz de sen olursun insallah :)
Benim krem rengi ama sulu yani günlük ped dayanmıyorBende bu ay ilk defa kullandım ve aşırı akıntım oldu.Ama seffaftı
Benim bi hafta falan hep öyle çok olduBenim krem rengi ama sulu yani günlük ped dayanmıyor
Inşallah yumurta büyüdüğü içindirBenim bi hafta falan hep öyle çok oldu
Zaten test markalarını zengin eden bizlerizO kadar çok heyecanlanıp test yaptımki bi buçuk senedir artık bekliyorum hep geçsin adetim diye yine çok umutlu değilim
İnşallah bilemiyorumInşallah yumurta büyüdüğü içindir
Aynen bigün inşallah testlerimizde pozitifi görürüzZaten test markalarını zengin eden bizleriz