Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

klomenle 4. ayım günde 1 tane alıyorum yarın 5.içeceğim bakalım bu ay olacak mı! bende rahim filmi çektirmek istiyorum ordu ya da giresunda bildiğiniz doktor var mı? hemen randevu alıp çektirebiliyor muyuz

Günaydın....
Ben yine başa döndüm sanırım sabah kontrolüme gittim ve yine klomen yazdı
Yine başlayalım bakalım...
Var mı klomene başlayan???
Ben de bu ay kullandım cumartesi günü bitti gelişmesini bekliyorum canım. Inşallah hakkımızda hayırlısı olur :)

kızlar doktordan geliyorum bir ay aradan sonra ikinci klomeni verdi.günde 2 adet dozu arttırmadı.çatlatma iğnesi yine yok.haftaya salı yine gel dedi bakalım.eğer bu ayda tutmasa 3 ay düzenli deneyin dedi.sonrasında olmazsa rahim filmi dedi.
erken çektirmek istedim ama onlar sonraki aşamalar dedi aşılama tüp bebek...inşallah gerek kalmaz da Allah ın izniyle hayırlı sağlıklı bebişlerim olur..biz eşimle daha korunmadan düzenli olarak 2 ay denemiş olduk heralde erken diye düşündü film çektirmedi.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Kızlar ben adetin üçüncü günü başladım klomene bugün dördüncü gün klomen de regl bitti ama krem rengi sulu bi akıntı var bayağı yoğun şekilde sizde de oluyor mu normalde kuru olurdu bugünler

benim bir defa kullandım mart ayında o ay nerdeyse kuru geçti diğer aylara nazaran.adetimi de etkilemedi

Bende bu ay ilk defa kullandım ve aşırı akıntım oldu.Ama seffaftı

Igne olmadiysan test yapsan çıkar bence yarın. Ama sen yine de bekle git direk kan ver daha kesin olsun :) hadi bir hamilemiz de sen olursun insallah :)
O kadar çok heyecanlanıp test yaptımki bi buçuk senedir artık bekliyorum hep geçsin adetim diye yine çok umutlu değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…