Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Öyle düşünme canım ne olacağı hiç belli olmaz ben klomene başlamadan önce 11. Günümde 14 mm di kullandıktan sonra böyle büyümesi normal mis bende sasirdim ama bu işler hiç belli olmaz bi tanecik yumurta bile yeterli bebis olmasına
aynen canım Allah sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin hepimize..benimde klomene başladığım gün 12mmlik yumurtam vardı 5. günde..12. günde gittiğimde en büyüğü 15 mmdi..ya büyüyemedi ya da büyüdü çatladı ben doktora gitmeden..yarın gittiğimde çatlamatma iğnesi isteyip istemediğime emin değilim..ama Allah neyi nasip ederse onu yaşarız bu kadar plan program iyi değil biliyorum da elde değill:KK43:

C
aynen canım Allah sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin hepimize..benimde klomene başladığım gün 12mmlik yumurtam vardı 5. günde..12. günde gittiğimde en büyüğü 15 mmdi..ya büyüyemedi ya da büyüdü çatladı ben doktora gitmeden..yarın gittiğimde çatlamatma iğnesi isteyip istemediğime emin değilim..ama Allah neyi nasip ederse onu yaşarız bu kadar plan program iyi değil biliyorum da elde değill:KK43:
Canim doktor karar verir bana doktor dedi hemen iğneyi al gel yapalım dedi bir gün ara sonra ilişki demişti doktorun ne derse onu yap

26lık artık kalitesizleşmiştir ama 21lik tam çatlamalık güzel bir yumurta olmuş..inşallah sağlıklı hayırlı bir bebiş gelir canım:)
ben çok stresliyim ya benim ilk klomenı kullanmaya başladığımda 12 mmlik yumurtam vardı o çatlamış olabilir şimdiye kadar bide 14 ve 15 mm birbirine çok yakın 2 yumurtam var..ikiside gelişirse çatlatma iğnesiyle ikiside çatlar..çok korkuyorum ikizi de geçtim üçüz olur mu diye:) valla psikopata bağladım..dün araştırdım klomenle çok fazla üçüz hamile kalanlar var iyice tırttım..hamile kalcağım bile muallakta ama saçma sapan şeyleri takıyorum kafaya:)Allahım hepize hayırlı bebekler nasip etsin..senin ne kadar oldu canım istemeye başlayalı?
Ağrın fln var mı kasiklarim da? Bnm bgn bitti klomen hicbisey yok

Merhaba bsy sorucam. Klomen bittikten kaç gün sonra yumurtlama basliyor
Merhabalar canm. Eğer düzenli adet gören biriyseniz 14.günü başlıyor ama klomen kullanan biri bence yumurtalamayi doktor kontrolünde takip ettirmeli. Bazen bi kaç gün geç de yumurtlama olabiliyor. Doktor yumurtanın büyüklüğüne gore çat iğnesi ve ilişki saatlerini söylüyor

Merhabalar canm. Eğer düzenli adet gören biriyseniz 14.günü başlıyor ama klomen kullanan biri bence yumurtalamayi doktor kontrolünde takip ettirmeli. Bazen bi kaç gün geç de yumurtlama olabiliyor. Doktor yumurtanın büyüklüğüne gore çat iğnesi ve ilişki saatlerini söylüyor
Bugün 10. Günüm. Daha 4 gün var yani. Ovulasyon testi negatif çıktı ztn.

X