- 17 Mart 2016
- 5.761
- 9.230
İkiz gebelik ihtimali var fazla yumurtada çatlatma iğnesi vuruldun mu kendi mi çatladı?4 yumurtam oldu biri 24 mm diğerleri 18 ve aşağısıydı yanlış hatırlamıyorsam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkiz gebelik ihtimali var fazla yumurtada çatlatma iğnesi vuruldun mu kendi mi çatladı?4 yumurtam oldu biri 24 mm diğerleri 18 ve aşağısıydı yanlış hatırlamıyorsam.
Benim zaten normalde yumurtam büyüyüp kendi kendine çatlıyordu. Doktor biz büyütüp çatlatalım bu sefer dedi 11. günde oluşmuştu yumurtalar. 11 Ağustosta vuruldum ovitrelle şimdi bekliyorumİkiz gebelik ihtimali var fazla yumurtada çatlatma iğnesi vuruldun mu kendi mi çatladı?
dördüz olma ihtimali var yani çok heyecanlı yaBenim zaten normalde yumurtam büyüyüp kendi kendine çatlıyordu. Doktor biz büyütüp çatlatalım bu sefer dedi 11. günde oluşmuştu yumurtalar. 11 Ağustosta vuruldum ovitrelle şimdi bekliyorum
İnşallah tutsun dadördüz olma ihtimali var yani çok heyecanlı ya
Ben 2. Tableti içtim bugün 24 ağustosta yumurta bakılacak nasipse senin bat ne zamandı?mucizelerbenibulur sizin kaçıncı gününüz klomende ?
İlk defa iğne kullanıyorum 14 gün sayılıyor yine çatlama üzerinden. 25 Ağustos herhalde. Senin yumurtana bakılacak benim hamile olup olmadığım belli olacakBen 2. Tableti içtim bugün 24 ağustosta yumurta bakılacak nasipse senin bat ne zamandı?
bundan önce de kullanmış mıydın klomen? Kendisi çatlamadı diye mi bu ay vurdu dr? Bir de iğneyi evde kendimiz yapamaz mıyız dr vurmazsa da ben olmak istiyorum daİlk defa iğne kullanıyorum 14 gün sayılıyor yine çatlama üzerinden. 25 Ağustos herhalde. Senin yumurtana bakılacak benim hamile olup olmadığım belli olacak
Daha önce hiç kullanmadım klomende iğnede bu ay ilk defa. Belki beklesek kendi çatlardı ama biz bu ay böyle denemek istedik doktorla ortak karar gibi bişeydi. Bana iğneyi al hemen yap dedi aldım evde hemen eşim yaptı Ben evde kendim yaptım iğneyi ama doktor gerek duymazsa vermez belkibundan önce de kullanmış mıydın klomen? Kendisi çatlamadı diye mi bu ay vurdu dr? Bir de iğneyi evde kendimiz yapamaz mıyız dr vurmazsa da ben olmak istiyorum da
maşallah canımm inşallah yumurtlamıssındır bebisin hemencecik tutunur bende daha belirti sıfır olsa da anlamam herhalde bugün bitti klomenim perşembe gideceğim inşallahKızlar kasıklarımda bir şeyler oluyor böyle doluluk var gibi sancı var gibi tanımlayamıyorum şişkinlik var gibi. Bugün yumurtlama akıntım gelmeye başladı belirtilerim var hadi hayırlısı olsun inşallah
Aşılama âdet olunca 2. gün başlanıyor ultrasonda yumurtaların durumuna bakıyor aşağıdan sonra gonalf iğneleri veriyor dozunu onlar ayarlıyor senin durumuna göre her gün karnindan yapıyorsun iğneleri bir hafta sonra kontrole çağırıyor ultrasonda yumurtaların durumuna bakıyor gelişmişse çatlatma iğnesi veriyor onun da saatını sana söylüyor bize gece 2. 30 da dedi karından vuruyorsun sonra aradan 36 saat geçince aşılamaya gidiyorsun tabi bununda saatini doktor söylüyor çünkü eşinden önce sperm alıyorlar yıkama işlemi yapılır yani en güçlü spermleri ayırıp ince bir kanül yardımıyla sana aşağıdan veriyorlar yarım saat dinlendirip gönderiyor bu kadarMerhaba bende klomen kullandım bu akşam bitti . Aşılama tedavisi nasıl uygulanıyor ? Bir de hangi evrede acaba ? Teşekkür ederim şimdiden
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim sen ne yaptın ne durumdasınmaşallah canımm inşallah yumurtlamıssındır bebisin hemencecik tutunur bende daha belirti sıfır olsa da anlamam herhalde bugün bitti klomenim perşembe gideceğim inşallah
Klomen bitti beklemedeyim ben de havuç incir ne bulursam dadandım regl olacak gibi sancı geliyor arada yumurtadan mı bilmiyorumİnşallah canım benim çok teşekkür ederim sen ne yaptın ne durumdasın
Yumurtadandır kuzum incir çok tüketme prolaktini artırabilir inşallah emeklerimizin karşılığını alırız yaKlomen bitti beklemedeyim ben de havuç incir ne bulursam dadandım regl olacak gibi sancı geliyor arada yumurtadan mı bilmiyorum
Hiç bilmiyorum ki canım ye dediler iki tane yedim daha yemiyim öyleyse. İncir havuç kürü varmış içsem fayda olur mu acaba biliyor musun?Yumurtadandır kuzum incir çok tüketme prolaktini artırabilir inşallah emeklerimizin karşılığını alırız ya
Canım ye ama ayarında ye çok tüketirsen süt hormonunu artırıyor yani prolaktin değerini. O kürü duydum faydalı olduğunu söylüyorlar ama çok bilgim yok kuzumHiç bilmiyorum ki canım ye dediler iki tane yedim daha yemiyim öyleyse. İncir havuç kürü varmış içsem fayda olur mu acaba biliyor musun?
tmam canım dikkat edeceğim sen ne durumdasın?Canım ye ama ayarında ye çok tüketirsen süt hormonunu artırıyor yani prolaktin değerini. O kürü duydum faydalı olduğunu söylüyorlar ama çok bilgim yok kuzum
Benim çatladı sanırım artık beklemede sayılırım birkaç değerlendirme daha yaparım sonra beklerim kuzumtmam canım dikkat edeceğim sen ne durumdasın?
Oiyy çok heyecanlıı güzel sonuçlar inşallahBenim çatladı sanırım artık beklemede sayılırım birkaç değerlendirme daha yaparım sonra beklerim kuzum