catlatma iğnesınden 2 gun sonra kesılmıstı canım ama 4 gundur falan bayada sık bı sekılde agrı durup baslıyor bıde batma yapıyor sık sık.. şişti kasımlarımın orasıda :/
canım benimde aynı belirtiler var ya 22.günüm benimde inş hamileyizdir eşimde ümitlendi allahım bize hayal kırıklıgı yaşatma diyrum süreklii bu arada eşim günün gecmeden test yapmayalım diyo meraktan ölecem :)bu ay klomen tedavısı oldum yazmıstım belkı okumussunuzdur suan bekleme surecındeyım 10 gun kaldı 18. gundeyım adetten sonrakı ama sureklı agrım var özellikle sağ kasığımda . sağ tarafımda 3 yumurta vardı . 3 gun once doktora gıttım 5 de catlamıs dedı yumurtaların insallah beşiz hamıle kalırsın dedi :)) oturup kalkarken yururken sureklı sancılarım agrılarım var normal mı bunlar ?? yasayanlar var mı lutfen cevap yazın kızlar
Ne zaman Adet olman gerekiyor normalde ??canım benimde aynı belirtiler var ya 22.günüm benimde inş hamileyizdir eşimde ümitlendi allahım bize hayal kırıklıgı yaşatma diyrum süreklii bu arada eşim günün gecmeden test yapmayalım diyo meraktan ölecem :)
canımmm nerdesin ya gel sohbet edelim internetim geldi pc deyim artık daha hızlı cvp veririm artık inşallah
canım yumoşların çatlamış belki hamiş kalmış olabilrsin yani zaten 10 gün önceden belirtiler yavaş yavaş başlıyor hakkında hayırlısı olsun hayra alemet olsun...içini ferah tut iyi belirti bunlar :112:
Ne zaman Adet olman gerekiyor normalde ??
benimde bat 21 ve doktora gidicembat :) 21 ocak :) canım inş olmicam olsamda üzülmek yok devammmm
benimde bat 21 ve doktora gidicem
Allah büyüktür :)))olmayız inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canımmmm
bu ay klomen tedavısı oldum yazmıstım belkı okumussunuzdur suan bekleme surecındeyım 10 gun kaldı 18. gundeyım adetten sonrakı ama sureklı agrım var özellikle sağ kasığımda . sağ tarafımda 3 yumurta vardı . 3 gun once doktora gıttım 5 de catlamıs dedı yumurtaların insallah beşiz hamıle kalırsın dedi :)) oturup kalkarken yururken sureklı sancılarım agrılarım var normal mı bunlar ?? yasayanlar var mı lutfen cevap yazın kızlar
Arkadaslar,
1) Benim özeldeki dr um 3.gun ilaça baslatıyor 5 gün içiyorum.ve ilac bitince 4-5 gün sonra kont gidiyorum.ve 2 gunde bir yumurtlıkları kont.ediyor istedigi boyuta gelince igne veriyor.ve iliski gunleri söyluyor.
2) Devlet hastanesindeki dr 5.gün ilaca baslatıyor 5 gün içiyorum.ve 7 martta kont.gidiyorum öyle dedi sizce ilgisizmi?Ben özeldeki dr seccem sizce hangi dr gidiyim yardımcı olun.
3) 3.gun ilaca baslayınca adetim kesilmeye baslıyor ve erken kesiliyor gibi geliyor sizin kac gun sürüyor adetiniz.sizde ilaca baslayınca kesilme oluyormu?
Arkadaslar,
1) Benim özeldeki dr um 3.gun ilaça baslatıyor 5 gün içiyorum.ve ilac bitince 4-5 gün sonra kont gidiyorum.ve 2 gunde bir yumurtlıkları kont.ediyor istedigi boyuta gelince igne veriyor.ve iliski gunleri söyluyor.
2) Devlet hastanesindeki dr 5.gün ilaca baslatıyor 5 gün içiyorum.ve 7 martta kont.gidiyorum öyle dedi sizce ilgisizmi?Ben özeldeki dr seccem sizce hangi dr gidiyim yardımcı olun.
3) 3.gun ilaca baslayınca adetim kesilmeye baslıyor ve erken kesiliyor gibi geliyor sizin kac gun sürüyor adetiniz.sizde ilaca baslayınca kesilme oluyormu?
canım ,, benim özel doktorum beşinci günü başlatıyor ya bide günde 3tane iç benim dk 3 tane dedi 3 ay boyunca çatladı yumoşlar ama netice alamadık ha bide bu ay catladığından emin değilim bu ay da olmayacak cünkü her ay gibi bu ayda hiç birşey hissetmiyorum .... her özel doktorun çok bilgili olduğunu sanmıyorum...önemli olan ilgilenmeleri özenle ya artık işimi şansa bırakmicam deniz sende yaptr aşılamaya geçelim oke???
bende özel hastaneye gidiyorum. 3.gün klomene başlatıyor ama ben bu ay 4.gün gittim oda 4.gün başlattı ama benimde 6 gün süren adetim 2 günde bitiyor klomen içince. dr.a sordum normal diyor, dışarıdan müdahale ediyoruz hormonlara diyor. bir zararı yokmuş...
hatta dr.a içeridemi birikiyor diye salak da bir soru sordum...aman iyi yaptım dr. değilmi cevap versin dimi...
içimden de dedimki, zaten sinirliyim bütün sinirimi senden alacam şimdi nereye gidiyo len bu regl kanları, cevap ver ....
yok dedi, ilaç içtiğimiz için o kadar olurmuş...
kızlar az önce bir topikte okudum, silkeletme diye bir yöntem varmış..
valla baştan itibaren saatlerce okudum konuyu ama gülmekten de öldüm
yalnız bu yöntemle hamile kalanlar varmış, hatta konuyu açan arkadaş da hamile kalmış..
denemekte fayda var, üstelik çok da eğlenceli görünüyor... :82:
kızlar az önce bir topikte okudum, silkeletme diye bir yöntem varmış..
valla baştan itibaren saatlerce okudum konuyu ama gülmekten de öldüm
yalnız bu yöntemle hamile kalanlar varmış, hatta konuyu açan arkadaş da hamile kalmış..
denemekte fayda var, üstelik çok da eğlenceli görünüyor... :82:
Valla içimden gecenleri sormussun dr.Ben sorunca sen bunlara takılma diyor.
canım bende bu ay asılamayı teklıf etcem bakalım ne dicek ama daha 2.igneyi bile vurmadıkı canım kabul etmeye bilir.seninki kabul edermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?