• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

silkeletme neymiş özet gecsene :1: :1: Bende göbegimimi cektirsem diyorum agır kaldırmakdan düşmüş olabilir mi? kıme cektirebilirim.ki siz denedimizmi?

özet geçiyorum, birazdan netten çıkmam lazım çünkü.

ilişkiden sonra sen yerinden kalkmıyorsun, kociş yatağın üstüne çıkıyor ve seni ayaklarından tutup çamaşır silkeler gibi sağa sola ve yukarı aşağı biraz silkeliyor sonrada ayakları duvara dikip 1 saat falan yatıyormuşsun

arkadaşlar o topikte şöyle özetlemiş hatta;

çarpış, silkelet, dik :60::60::60:

valla bulun o topiki okuyun derim, ben birazdan çıkıyorum sonra yine gelişmeleri yazarım. ama ben bu silkeletmeyi deniycem arkadaşlar, çok kafama yattı :1::1::1:

kızlar benim ablam birnci cocuğu yaptı ikinciyide istediler sonra doktora gitmişler tahlil vs şeyler yapılmış...demiş dk senin yumurtalar çalışmıyor tembelleşme var demiş sonra çok üzülmüş ..evindede spor aleti bisikleti vardi bu 2 ay boyunca günde 10 dk bisiklet cevirmiş ve üçüncü ayından hamile kalmış...diyorki spor cok etkili yumurtları cok iyi çalıştıryomuş benim bacım bunu daha yeni diyo bana bebişi olduktan sonra tabiiii....... :15::15::15:

özet geçiyorum, birazdan netten çıkmam lazım çünkü.

ilişkiden sonra sen yerinden kalkmıyorsun, kociş yatağın üstüne çıkıyor ve seni ayaklarından tutup çamaşır silkeler gibi sağa sola ve yukarı aşağı biraz silkeliyor sonrada ayakları duvara dikip 1 saat falan yatıyormuşsun

arkadaşlar o topikte şöyle özetlemiş hatta;

çarpış, silkelet, dik :60::60::60:

valla bulun o topiki okuyun derim, ben birazdan çıkıyorum sonra yine gelişmeleri yazarım. ama ben bu silkeletmeyi deniycem arkadaşlar, çok kafama yattı :1::1::1:

benim kocişte mekan döşegini kaldırdı anam altına yastık koydu boynum tutuldu yapmadığımız hiç bişey kalmadı malesef :9:

kızlar benim ablam birnci cocuğu yaptı ikinciyide istediler sonra doktora gitmişler tahlil vs şeyler yapılmış...demiş dk senin yumurtalar çalışmıyor tembelleşme var demiş sonra çok üzülmüş ..evindede spor aleti bisikleti vardi bu 2 ay boyunca günde 10 dk bisiklet cevirmiş ve üçüncü ayından hamile kalmış...diyorki spor cok etkili yumurtları cok iyi çalıştıryomuş benim bacım bunu daha yeni diyo bana bebişi olduktan sonra tabiiii....... :15::15::15:

canım senin dr iyi dr degistirme bence.... benim basıma ne geldi normalde hep bir kac gun gec olurum ya adet klomeni ilk kullandıgım ay adetten 3 gün once bayram alısverişine cıktık esimle sabahdan aksama kadar dolastım gece 11 12 biz hala dolasıyoruz ama ayaklarım koptu yani neyse wc bir gittim bir kan bir kan sok oldum yani hareket ikinciside dün malum adetim gecti ama bu hafta temizlikle o kadar cok yoruldumki hele halı silerken koptum hoooppp kaannn yani hareket önemli bence (incirde yedim onunda etkisi olabilir) ben aslında calısıyorken masa basında oturdugum için hereketsizdim ee isden cıktım gene hareketsizim bu hafta hariç biz tembel durdukca yumoslarda temelliyor varya iyiki anlattın kız zaten yurusu baslamak istiyordum soguk yagmur engelliyordu pazartesi baslıyım söyle 1 saat dolasıyım faydası olur evde spor aleti var step bel cevirme ve top ama hiçbirini kullanmıyorum.süs duruyor eşim kızıyor.ama yuruyüş en iyisi aslında 1 saat dolas ne kaybedersin iyiki söyledin varyaaa

canım senin dr iyi dr degistirme bence.... benim basıma ne geldi normalde hep bir kac gun gec olurum ya adet klomeni ilk kullandıgım ay adetten 3 gün once bayram alısverişine cıktık esimle sabahdan aksama kadar dolastım gece 11 12 biz hala dolasıyoruz ama ayaklarım koptu yani neyse wc bir gittim bir kan bir kan sok oldum yani hareket ikinciside dün malum adetim gecti ama bu hafta temizlikle o kadar cok yoruldumki hele halı silerken koptum hoooppp kaannn yani hareket önemli bence (incirde yedim onunda etkisi olabilir) ben aslında calısıyorken masa basında oturdugum için hereketsizdim ee isden cıktım gene hareketsizim bu hafta hariç biz tembel durdukca yumoslarda temelliyor varya iyiki anlattın kız zaten yurusu baslamak istiyordum soguk yagmur engelliyordu pazartesi baslıyım söyle 1 saat dolasıyım faydası olur evde spor aleti var step bel cevirme ve top ama hiçbirini kullanmıyorum.süs duruyor eşim kızıyor.ama yuruyüş en iyisi aslında 1 saat dolas ne kaybedersin iyiki söyledin varyaaa

canım ben 3 ay önce memlekette spora gittim vallahi adetim her ay 4 gün gecikirdi hiç gecikmedi bile... benim bat günüm gelsin inşallah başlicam inşallah ha bide doktorum bana rahim filmi çektirmedi gerek yok sana dedi nıye dedi öle anlamadım galiba bu ay ister gibime geldi :26:
:26::26::26: tatlım ben yatıyorum istersen sende yat 2 gün kociş evde arada gelirim tamam öpüyorum seni by by tatlı uykular iyi geceler

Son düzenleme:
canım ben 3 ay önce memlekette spora gittim vallahi adetim her ay 4 gün gecikirdi hiç gecikmedi bile... benim bat günüm gelsin inşallah başlicam inşallah ha bide doktorum bana rahim filmi çektirmedi gerek yok sana dedi nıye dedi öle anlamadım galiba bu ay ister gibime geldi :26:
:26::26::26: tatlım ben yatıyorum istersen sende yat 2 gün kociş evde arada gelirim tamam öpüyorum seni by by tatlı uykular iyi geceler

bende yatıyom canım benimkide hafta sonu tatiline girdi artık pazartesi görüşürüz kosudan sonra tatlı ruyalarrr rahim filmleri genelde hep temiz cıkarmıs ondandır canım

Son düzenleme:
cnm. bende bugün çatlatma iğnemi oldum, dr bana çatlatmadan iki gün sonra da sabah akşam progestan (hap) a başlatıyor. o galiba rahmi gebeliğe hazırlıyormuş...

iğneyi bilmiyorum :26:

teşekkr ederm cnm bilgin için bakalım yaşıcaz görcez inş bi gün yüzümüz gülecek

Kızlar, yarın adet günüm ve 2 gün önce yaptıgım testte ikinci çizgi gölge gibiydi.. Bugün tekrar yaptım az önce yine silikti ama nispeten daha belirgindi hatta resmini yüklüyorum aşağı..
ne dersiniz sizce hamile miyim ki? Eki Görüntüle 634205

slm bişey sormak istiyorum klomen ve ovitrelle ile mi hamile kaldınız ve eğer öyleyse kaçıncı ayda kaldınız

slm bişey sormak istiyorum klomen ve ovitrelle ile mi hamile kaldınız ve eğer öyleyse kaçıncı ayda kaldınız

Klomen kullandım ama çatlama iğnesi vurulmadım, ama ay sonunda duphaston kullandım (progestron içeren bi ilaç bebek olursa tutunmasını kolaylastırılıyo yoksa adet gormeni sağlıyo)..
ama daha tam belli değil hamilelik durumum bugün kan testi yaptırıcam bi aksilik çıkmazsa..

Arkadaslar,
1) Benim özeldeki dr um 3.gun ilaça baslatıyor 5 gün içiyorum.ve ilac bitince 4-5 gün sonra kont gidiyorum.ve 2 gunde bir yumurtlıkları kont.ediyor istedigi boyuta gelince igne veriyor.ve iliski gunleri söyluyor.
2) Devlet hastanesindeki dr 5.gün ilaca baslatıyor 5 gün içiyorum.ve 7 martta kont.gidiyorum öyle dedi sizce ilgisizmi?Ben özeldeki dr seccem sizce hangi dr gidiyim yardımcı olun.
3) 3.gun ilaca baslayınca adetim kesilmeye baslıyor ve erken kesiliyor gibi geliyor sizin kac gun sürüyor adetiniz.sizde ilaca baslayınca kesilme oluyormu?
Benim adetim 3 gün sürüyor doktorumda bildiği için ü cü günü iç sabah akşam uyguladı adetin kaç gün sürüyor senin ? doktor sormadımı ?

korkma cnm.normal, bende klomende ikinci ayımdayım. geçen ay yumurtalar çatlarken bende de olmuştu, üstelik nerdeyse 10 gün falan ara ara sürmüştü kasık batmaları ...

adet olmama 4 gün kalan falanda geçmişti.

Tesekkur ederım canım yanı adet belırtılerıde olabılır mı dıyorsun ? :(

canım benimde aynı belirtiler var ya 22.günüm benimde inş hamileyizdir eşimde ümitlendi allahım bize hayal kırıklıgı yaşatma diyrum süreklii bu arada eşim günün gecmeden test yapmayalım diyo meraktan ölecem :)

İnsallah hamıleyızdır tatlım :)) amin Allah hayal kırıklıgın yasatmasın hıc kımseye .. Bende gunuu gecsın 1-2 gun ondan sonra yapıcam tam emin olmak için .. Prodüktör marka bir gebelık tesıtı var 20 tl dıgerlerınden fıyatı farklı ama adet gununde kesın sonuc gosterıyorumus once onu denemeyı dusunuyorum .. Kan testınden sonra hayal kırıklıgı yasamak korkuytuyor benı ..

merhaba, benim gttiğim doktor da ortada olumsuz birşey yok ama 1 yılı geçmiş, tedavi gerekebilir,biraz düşünün kararlaştırın çok beklemeden gelin demişti Ocak'ta. Biraz kendimize zaman verelim dedk biz de.. Olmazsa önce hap verecekmiş (klomendir heralde) sonra aşılama sonra tüp.. ben biraz korkuyorum bu süreçten ama hayırlısı bakalm.. Bu ay da beklemedeyz inşallah olur!!! Olmazsa sizlere çok ihtiyacım olacak..

merhaba, benim gttiğim doktor da ortada olumsuz birşey yok ama 1 yılı geçmiş, tedavi gerekebilir,biraz düşünün kararlaştırın çok beklemeden gelin demişti Ocak'ta. Biraz kendimize zaman verelim dedk biz de.. Olmazsa önce hap verecekmiş (klomendir heralde) sonra aşılama sonra tüp.. ben biraz korkuyorum bu süreçten ama hayırlısı bakalm.. Bu ay da beklemedeyz inşallah olur!!! Olmazsa sizlere çok ihtiyacım olacak..

Merhaba cnm hosgeldin neden bekliyorsun bi an once başlamanda fayda vardır cunku benim üçüncü ayım klomende üç aydır kulland im bir sonuc alamadım bekliyorum haftaya doktoruma gidip asilama isteyecem . Yani klomende yüzde 10tutuyor ilk ayda bebek

kızlar doktordan geliyom bugün 14.gün daha yumoşlar fazla büyümemiş doktor pazartesi bi daha gel eğer gelişme olmamışsa ilacın dozunu artırırız.

İnsallah hamıleyızdır tatlım :)) amin Allah hayal kırıklıgın yasatmasın hıc kımseye .. Bende gunuu gecsın 1-2 gun ondan sonra yapıcam tam emin olmak için .. Prodüktör marka bir gebelık tesıtı var 20 tl dıgerlerınden fıyatı farklı ama adet gununde kesın sonuc gosterıyorumus once onu denemeyı dusunuyorum .. Kan testınden sonra hayal kırıklıgı yasamak korkuytuyor benı ..

İnşallah yaaa canım ben 18.günden beri ilişkiyi bıraktım bugün 23. Gün acaba yanlış mı yaptım ağrılarım devam ediyor ama olduysa olmuştur ya öbür ay doktoruma takip ettirecem ozAman daha ii bilirim şimdi beklicem adet olmayız inş bu ay herkesin göbişi dolsun ;))))

kızlar doktordan geliyom bugün 14.gün daha yumoşlar fazla büyümemiş doktor pazartesi bi daha gel eğer gelişme olmamışsa ilacın dozunu artırırız.

Büyür canımmmm yaa stres yapma tamammı bekle büyür elbet sen ilişki günlerini değerlendir incir yeee tamammı

Back