• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

kız incir yiyorum bugün yeni ilişki önerdi.ilişkiyi klomenin son günüydü yaptık çünkü doktorum öyle söyledi peki sizlere hangi günlerde ilişki önerdi?kızlar bide birşey soracam benim ara ara akıntım oluyor ondan sonra yok niye böyle oluyor ki acaba

Son düzenleme:
kızlar doktordan geliyom bugün 14.gün daha yumoşlar fazla büyümemiş doktor pazartesi bi daha gel eğer gelişme olmamışsa ilacın dozunu artırırız.

canım uzulme ya benım doktorum ilk adet gununden sonrakı 22. gune kadar yumurtaları buyutmeye calısabılırız buyumezlerse dıye uzulme daha 8 gun var demıstı bana 14. gun .. ilacın dozunu arttırmıstı benımde bastan 1 tane alırken sonra 2 ser 2ser olarak aldım.. tabı bu adetın 5. gunuyle 10. gunu arası oldu 5 gun ılac kullandım ve 14. gunu hazırdı yumurtalar 14. gunu ıgne oldum

Son düzenleme:
kız incir yiyorum bugün yeni ilişki önerdi.ilişkiyi klomenin son günüydü yaptık çünkü doktorum öyle söyledi peki sizlere hangi günlerde ilişki önerdi?kızlar bide birşey soracam benim ara ara akıntım oluyor ondan sonra yok niye böyle oluyor ki acaba
Gecen ay benimde yumoslar buyumedi akintim kasik agrisi gogus agrisi sizlama hepsi oldu canim sen gene calis bende biraz yaptim ama ustune dusmedim birde 6 gun gunum gecti

İnşallah yaaa canım ben 18.günden beri ilişkiyi bıraktım bugün 23. Gün acaba yanlış mı yaptım ağrılarım devam ediyor ama olduysa olmuştur ya öbür ay doktoruma takip ettirecem ozAman daha ii bilirim şimdi beklicem adet olmayız inş bu ay herkesin göbişi dolsun ;))))

doktorum banada 18 . gun bırak demıstı yanlıs yaptıgını sanmıyorum canım .. inşallah bu ağrılar bebeklerin gelişinin göstergesidir .. amin canım göbişlere razıyız artık :)

merhaba arkadaşlar,
bugün yaptırdım kanda gebelik testini ve sonuç: beta hcg = 86..

Alllah'ın izniyle hamileyim, dualarınızı eksik etmeyin :)

merhaba arkadaşlar,

coookkk sevındım canım ALLAH sağ salim kucagına almayı nasıp etsın :)) dua edıcem canım :))

merak ettıgım bır ıkı sorum var sorabılır mıyım ?

Benim adetim 3 gün sürüyor doktorumda bildiği için ü cü günü iç sabah akşam uyguladı adetin kaç gün sürüyor senin ? doktor sormadımı ?

Yok sormadi canim benim adetim rahat biraksam 5-7 gun degisiyor ama klomenle 3gun azaliyor 4-5 duruyor neyse 3 gunlukde yeter herhalde bu sefer cok kan geldi hareket gercekden onemli simdi yurusede baslicam bakalim bu ay ne olcak

Tesekkur ederım canım yanı adet belırtılerıde olabılır mı dıyorsun ? :(

hayır cnm. benim öyle bişi demiyorum, yani yumurtalar çatlarken oluyor diyorum. adet belirtisi olamaz çünkü adetin ağrıları çok daha farklı, üstelik adete yakın geçmişti bu ağrılar diyorum.

merhaba arkadaşlar,

ohh ne güzel :16: hayırlı olsun, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :nazar:

kullandığın ilaçları, ilişki sıklığını ve yaptığın başka bişi varsa bizimle paylaşırmısın cnm.?

Canım benimde 23.günüm gene akıntım oluyo şeffaf ama az bence normal bu telaşla acmak durum değil benim bugün ağrım arttı göğüslerim sızlıyor sol taraf belim karnım gürültü gurul batmalar oluyo ayaklarım buz gibi ben adetimi bile bilmezfim belirti olmazdı klomen bunları yaptı bana

doktorum banada 18 . gun bırak demıstı yanlıs yaptıgını sanmıyorum canım .. inşallah bu ağrılar bebeklerin gelişinin göstergesidir .. amin canım göbişlere razıyız artık :)

İnş canım sanki hamileyim gibi hissediyorum..klomen in etkisi deil ise tabi

coookkk sevındım canım ALLAH sağ salim kucagına almayı nasıp etsın :)) dua edıcem canım :))

merak ettıgım bır ıkı sorum var sorabılır mıyım ?

Tabiki sorabilirsin..

ohh ne güzel :16: hayırlı olsun, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :nazar:

kullandığın ilaçları, ilişki sıklığını ve yaptığın başka bişi varsa bizimle paylaşırmısın cnm.?

klomen ve duphaston(progestron takviyesi) kullandım sadece, herhangi bi kür uygulamadım, doktorumun söyledikleri üzerine 10. ve 15. gün arası arası hergün ilişki oldu..
Bu kadar..

Son düzenleme:
hayır cnm. benim öyle bişi demiyorum, yani yumurtalar çatlarken oluyor diyorum. adet belirtisi olamaz çünkü adetin ağrıları çok daha farklı, üstelik adete yakın geçmişti bu ağrılar diyorum.
İyide canım 8.günü başladı bu ağrılar 23.gün haala gitmedi daha yumurta çatlasa bukadar uzun sürermi yaaa şaştım kaldı bide önceden böle ağrılar olmazdı demek bizim yumoşlar ilaç olmadan catlamıyormuydu

Son düzenleme:
Tabiki sorabilirsin..

teşekkür ederim .. profılınden bulmaya calıstım belırtılerle ılgılı bısey yazmısmısın dıye ama cok bısey göremedım canım :) beırtılerın varmıydı bugune kadar ne sadın ılıskı sonrasında diye soracaktım :/ ?

Tabiki sorabilirsin..

teşekkür ederim .. profılınden bulmaya calıstım belırtılerle ılgılı bısey yazmısmısın dıye ama cok bısey göremedım canım :) beırtılerın varmıydı bugune kadar ne sadın ılıskı sonrasında diye soracaktım :/ ?

Back