• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

hayırlısı cnm.

klomende ikinci ayım benim, eğer bu ayda olmazsa dr. belki üçüncüyü denemeden aşılamaya geçeriz dedi..:ssz:

yalnız dr.çok ilginç, bu arada özel hastaneye gidiyorum, çok da tutulan bir dr, saatlerce kapısında bekliyoruz randevulu bile olsak...

neyse dr ne diyor biliyormusun
-ben aşılamayı sevmiyorum, onun başarı yüzdesi çok düşük zaten falan diyor...

napçam ben yaaa.... niye öyle söylüyor anlamıyorum, üstelik bizde bir sorunda yok, başarı şansının en azından bizde daha yüksek olması gerekmiyormu?:26:

Bence dr lafina takilma spremleri yikayarak atiyolar ve bu sansi artiriyor sen onun moralini bozmasina izin verme bazi lari ne dedigini bilmiyor bunlarin

Demekki 14.gun catlatmalik boyuta geliyor ki catlatiyor.ben dr sordum igneyi yaptik acaba catlamadimi dedim oda igneyle kesin catlar dedi dogru yalan bilmiyorum.bilmenin yolu var aslinda ama kesin sonuc olurmu bilmem ovilasyon testti klomen ve catlatma kullaninca yanitirmi bilmiyorum gerci birde sacmalamiyorsun sadece sansini artirmaya calisiyosun oyle dusun.birde 24 ve 36 saatten sonra gun asiri devam et eger gec catlarsa gun kacmaz

cnm.birde çok afedersiniz ama sizlerdede oldumu bilmem.. şöyleki;

geçen ay klomende ilk ayımızdı ve dr. dediği üzere 26.saatte ilişki sorunsuz oldu ondan sonra işte ertesi gün tekrar ilişki olsun diye eyleme başladık ve olamadı çünkü olayın yarısında kaldık...:92: yani çok özür dileyerek yazıyorum, ilişki gerçekleşti ama eşim bir türlü boşalamadı, boşalamadı yani stresten ... bıraktık yani... :84:

yani ben okadar stres oldumki, tabi eşimde oldu. yani bunu bu şekilde hesaplı kitaplı yapabilmek çok zor, allah bize kolaylık versin :14:

geçen ay klomende ilk ayımızdı ve dr. dediği üzere 26.saatte ilişki sorunsuz oldu ondan sonra işte ertesi gün tekrar ilişki olsun diye eyleme başladık ve olamadı çünkü olayın yarısında kaldık...:92: yani çok özür dileyerek yazıyorum, ilişki gerçekleşti ama eşim bir türlü boşalamadı, boşalamadı yani stresten ... bıraktık yani... :84:

yani ben okadar stres oldumki, tabi eşimde oldu. yani bunu bu şekilde hesaplı kitaplı yapabilmek çok zor, allah bize kolaylık versin :14:

Stres işde bizde de beni vuruyor inan zorla yaptıgım zamanlar var birde karsındakine yansıtmıcaksın falan.gün asırı beni yoruyor.bu ay yumoslar temel cıkınca dinlendim valla birde dr kontrolunda rahatsız oluyorum artık varya ama hersey bebiş için sende esine destek ol kendini suclu hissetmesin bu ay olmazsa bir dahaki ay olur sıkma canını falan de o daha da rahatlar benim esim bana oyle diyor bu arada yanlıs anlasılma olmasın esimi cook seviyorum o benim cocukluk askım bitanem ama böyle bir sınavla sınanıyoruz.

hayırlısı cnm.

klomende ikinci ayım benim, eğer bu ayda olmazsa dr. belki üçüncüyü denemeden aşılamaya geçeriz dedi..:ssz:

yalnız dr.çok ilginç, bu arada özel hastaneye gidiyorum, çok da tutulan bir dr, saatlerce kapısında bekliyoruz randevulu bile olsak...

neyse dr ne diyor biliyormusun
-ben aşılamayı sevmiyorum, onun başarı yüzdesi çok düşük zaten falan diyor...

napçam ben yaaa.... niye öyle söylüyor anlamıyorum, üstelik bizde bir sorunda yok, başarı şansının en azından bizde daha yüksek olması gerekmiyormu?:26:

merhaba canım
benim önceki dr umda aşılamanın tutma şansı bütün çiftlerde çok düşüktür demişti ama aşılama ile hamile kalan yok mu var yani sonuç yine kısmet :) ama ben kesinlikle 2-3 aşılama denenmeli derim kendi adıma

canım, sıkma canını, bu iş saatle yapılacak şey değil ama el mahkum:( sanki normalde oluyomuş gibi yapmaya çalışsakta normal ritminde olmuyo:) süreci olumsuz etkileyen en büyük faktör stres malesef. o nedenle fazla da kasma, olacağı varsa zaten biz istmesekte oluyor. allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin, ben böyle dua ediyorum...

Her geceye bir sabah veren elbette her sabaha bir umut verir.Her dile dua etme kabiliyetini veren elbette o duayi kabul etme iradesini gösterir.Rabbim dilimizi duasiz dualarimizi cevapsiz birakmasin.Hayirli cumalar...

kılzar merhaba...yarın regl günüm ve belirtim var;) umudum mart ayına kaldı:(

slm kızlar ben yeni üye oldum ve bende sizlerdenim 2 ay klomen ve ovitrelle kullandm malesef ikisindede sonuç hüsran:( bu sefer gittiğimde dr. dedi ki klomen yumurtaları büyütmeye yetiyo ama rahimi gebeliğe hazırlamıyo dedi klomenin yerinede iğne önerdi pazartesi günü gittiğimde yazıcak iğneyi göbekten vurcakmışım hergün 1 tane kendim. açıkçası biraz korkuttu beni bu durum. bununlada olmassa bir dahaki ay aşılama yaparız dedi. bu göbekten iğne kullananlar var mı acaba? klomenden bi sonuç alamadım yani

12.gun daha erken ben birkeresinde 17 gun catlatmistim.moralini bozma gecen ay bir arkadas vardi oda galiba 18.gun catlatti ve simdi hamileymis yani daha erken uzme kendini peki yumoslarda kipirti hissediyomusun.incir ye istersen gunde 5 tane falan ben bu ay oyle denicem hatta basladim bile

canım zaten dünden beri kuru incir yiyorum hayıt otu çayı içiyorum .evet kasıklarım ve göğüs ağrılarım ara ara oluyor.yarın 14.günüm doktora gidicem yumurtlama takibi yaptırıyorum bakalım ne olacak.kızlar bişey soracam yumurtlama takibi kaçıncı güne kadar yapılıyor ben ilk defa yaptırıyorum ve özel hastaneye gidiyorum.eğer yumurtlama olmazsa ne yapılacak bilemiyorum artık..

Bugün 22.gümüm klomen kullandım ama benim kasık ağrım geçmiyor yaa bide yürüdümmü artıyor ayaklarım (baldır kısmı) çık ağrıyo 2 gündür neden acaba yaa çıldırıcam

Bugün 22.gümüm klomen kullandım ama benim kasık ağrım geçmiyor yaa bide yürüdümmü artıyor ayaklarım (baldır kısmı) çık ağrıyo 2 gündür neden acaba yaa çıldırıcam

peki canım yumurta takibi yaptırdın mı yaptırdıysan yumurtaların büyüdü mü ben 10 ve 12. günlerde gittim hala gelişme yok dedi bakalım yarın 14.gün yarın doktora gidicem.bu arada ben klomeni ilk defa kullandım.benimde kasık ağrılarım var daha akıntım da başlamadı

Son düzenleme:
peki canım yumurta takibi yaptırdın mı yaptırdıysan yumurtaların büyüdü mü ben 10 ve 12. günlerde gittim hala gelişme yok dedi bakalım yarın 14.gün yarın doktora gidicem.bu arada ben klomeni ilk defa kullandım.benimde kasık ağrılarım var daha akıntım da başlamadı

Yok tatlım yaptırmadımmmm takip benim 8.günden başladı agrı akıntı inş olur bu ay benimde ilk kullanışım

Son düzenleme:
Evet canım bende cok stres yapıyorum düşünüyorumda ocakda adet olunca aglıyodum subatta adet olunca gülüyorum bu nasıl psikolijidir sabah bozuk öğleden sonra düzgün anlayamıyorum kendimi yarında kan testi sonucum cıkıcaktı tekrar yaptılarda tabii negatif olucaktı dr söktürücü vericekti de ben tekrar adet olucaktımda ....ooo bu işlemleri gecti şuan :124: :124: :64: :64: :64: :87: aaa hadi kızlar partiye :124: :124: :8: :8:

Yeni gördüm cevabını canım .. Bu stresımız olmasa kendılıgınden olacak aslındada stres yapmadan duramuyoruz işte .. adet olmanada sevindim bi yandan bu ay psıkolojınıde bedenınıde daha ıyı hazırlarsın ınsallah ..Allah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda ..

Kızlar, yarın adet günüm ve 2 gün önce yaptıgım testte ikinci çizgi gölge gibiydi.. Bugün tekrar yaptım az önce yine silikti ama nispeten daha belirgindi hatta resmini yüklüyorum aşağı..
ne dersiniz sizce hamile miyim ki? $20130215_203004.jpg

Back