Stres işde bizde de beni vuruyor inan zorla yaptıgım zamanlar var birde karsındakine yansıtmıcaksın falan.gün asırı beni yoruyor.bu ay yumoslar temel cıkınca dinlendim valla birde dr kontrolunda rahatsız oluyorum artık varya ama hersey bebiş için sende esine destek ol kendini suclu hissetmesin bu ay olmazsa bir dahaki ay olur sıkma canını falan de o daha da rahatlar benim esim bana oyle diyor bu arada yanlıs anlasılma olmasın esimi cook seviyorum o benim cocukluk askım bitanem ama böyle bir sınavla sınanıyoruz.
merhaba canım
benim önceki dr umda aşılamanın tutma şansı bütün çiftlerde çok düşüktür demişti ama aşılama ile hamile kalan yok mu var yani sonuç yine kısmet :) ama ben kesinlikle 2-3 aşılama denenmeli derim kendi adıma
canım, sıkma canını, bu iş saatle yapılacak şey değil ama el mahkumsanki normalde oluyomuş gibi yapmaya çalışsakta normal ritminde olmuyo:) süreci olumsuz etkileyen en büyük faktör stres malesef. o nedenle fazla da kasma, olacağı varsa zaten biz istmesekte oluyor. allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin, ben böyle dua ediyorum...
Kızlar, yarın adet günüm ve 2 gün önce yaptıgım testte ikinci çizgi gölge gibiydi.. Bugün tekrar yaptım az önce yine silikti ama nispeten daha belirgindi hatta resmini yüklüyorum aşağı..
ne dersiniz sizce hamile miyim ki? Eki Görüntüle 634205
slm kızlar ben yeni üye oldum ve bende sizlerdenim 2 ay klomen ve ovitrelle kullandm malesef ikisindede sonuç hüsranbu sefer gittiğimde dr. dedi ki klomen yumurtaları büyütmeye yetiyo ama rahimi gebeliğe hazırlamıyo dedi klomenin yerinede iğne önerdi pazartesi günü gittiğimde yazıcak iğneyi göbekten vurcakmışım hergün 1 tane kendim. açıkçası biraz korkuttu beni bu durum. bununlada olmassa bir dahaki ay aşılama yaparız dedi. bu göbekten iğne kullananlar var mı acaba? klomenden bi sonuç alamadım yani
Kızlar, yarın adet günüm ve 2 gün önce yaptıgım testte ikinci çizgi gölge gibiydi.. Bugün tekrar yaptım az önce yine silikti ama nispeten daha belirgindi hatta resmini yüklüyorum aşağı..
bence kesin hamilesin, hayırlı olsuuunn, ay ne mutluluk...
silik de olsa çizgi bir kere çıktı mı sonuç hep hamilelik oluyormuş, bende hiç olmadı daha
çok sevindim, kanda da baktır emin olursun ...
şu aralar çok hassasım şimdi bu resmi gördüm moralim bozuldu ya ben hiç bi zaman göremeyeceğim ikinci çizgiyi silik dahi olsa .....
ben de yarın kırmızıları görücemama hazır değilimmmmmmmmmmm 1 hafta psikolojim bozuk gezerim artık
offff gerçekten zor ...benimde 1 haftam kaldı ve hiçbişi hissetmiyorum galiba bu ay yine gelmiyecek
tatlımmmmm belki bebiş gelirben 1 hafta öncesi regl sancılarını çekmeye başlamıştım:) inşallah inşallah bu ay hamilesindir
canım hiç sanmıyorum çünkü yumurtamda çatlamadı çok az adet sancısı gibi sancı çektim... yok yok biliyorum tatlim artık mart ayını beklicez bakalım hayırlısı artık
canım hiç sanmıyorum çünkü yumurtamda çatlamadı çok az adet sancısı gibi sancı çektim... yok yok biliyorum tatlim artık mart ayını beklicez bakalım hayırlısı artık
bu ay klomen tedavısı oldum yazmıstım belkı okumussunuzdur suan bekleme surecındeyım 10 gun kaldı 18. gundeyım adetten sonrakı ama sureklı agrım var özellikle sağ kasığımda . sağ tarafımda 3 yumurta vardı . 3 gun once doktora gıttım 5 de catlamıs dedı yumurtaların insallah beşiz hamıle kalırsın dedi :)) oturup kalkarken yururken sureklı sancılarım agrılarım var normal mı bunlar ?? yasayanlar var mı lutfen cevap yazın kızlar
orası hiç belli olmaz canım...yeter ki Rabbim ''ol'' desin..
yaşamadığım için bilmiyorum tatlım kaç gündür daha çok hissedilir oldu peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?