• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Stres işde bizde de beni vuruyor inan zorla yaptıgım zamanlar var birde karsındakine yansıtmıcaksın falan.gün asırı beni yoruyor.bu ay yumoslar temel cıkınca dinlendim valla birde dr kontrolunda rahatsız oluyorum artık varya ama hersey bebiş için sende esine destek ol kendini suclu hissetmesin bu ay olmazsa bir dahaki ay olur sıkma canını falan de o daha da rahatlar benim esim bana oyle diyor bu arada yanlıs anlasılma olmasın esimi cook seviyorum o benim cocukluk askım bitanem ama böyle bir sınavla sınanıyoruz.

yok cnm. dermiyim birşey eşime, zaten ilk defa böyle bir şey başımıza geldi, oda stresten işte....

zaten önceki gün ilişki olmuştu boşver falan dedim işte... hiç belli etmedim bişi.. :38:

merhaba canım
benim önceki dr umda aşılamanın tutma şansı bütün çiftlerde çok düşüktür demişti ama aşılama ile hamile kalan yok mu var yani sonuç yine kısmet :) ama ben kesinlikle 2-3 aşılama denenmeli derim kendi adıma

evet cnm. bende kesinlikle denemekten yanayım aşılamayı ama dr lar abuk subuk konuşup insanın moralini bozuyorlar işte.

bu arada kızlar bugün 14.günümdü ve dr gittim sol tarafta bir tane yumoş var dedi, 30 mm.miş çok işi dedi, çatlatma iğnesi yaptılar (ovitterella) bakalım hayırlısı, bu ayki maceramızda böylece başlamış oldu.. :1:

bu arada dr. dedim ki, herkesin 2 şer 3 er yumurtası oluşuyormuş benim niye 1 tane oluştu dedim. o da öyle olanlar gebe kalamıyor zaten dedi, klomenin amacı bir tane kaliteli yumurta oluşturmaktır, sağlıklı olan seninki dedi.. bilmiyorum işte, inşallah öyledir... :26:

hepimize bol şans...

canım, sıkma canını, bu iş saatle yapılacak şey değil ama el mahkum:( sanki normalde oluyomuş gibi yapmaya çalışsakta normal ritminde olmuyo:) süreci olumsuz etkileyen en büyük faktör stres malesef. o nedenle fazla da kasma, olacağı varsa zaten biz istmesekte oluyor. allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin, ben böyle dua ediyorum...

sğl. cnm, AMİİNNN

Kızlar, yarın adet günüm ve 2 gün önce yaptıgım testte ikinci çizgi gölge gibiydi.. Bugün tekrar yaptım az önce yine silikti ama nispeten daha belirgindi hatta resmini yüklüyorum aşağı..
ne dersiniz sizce hamile miyim ki? Eki Görüntüle 634205

hayırlı olsun canım:)))hamilesin....Rabbim inşallah kucağına almayı da nasip eder;)

slm kızlar ben yeni üye oldum ve bende sizlerdenim 2 ay klomen ve ovitrelle kullandm malesef ikisindede sonuç hüsran:( bu sefer gittiğimde dr. dedi ki klomen yumurtaları büyütmeye yetiyo ama rahimi gebeliğe hazırlamıyo dedi klomenin yerinede iğne önerdi pazartesi günü gittiğimde yazıcak iğneyi göbekten vurcakmışım hergün 1 tane kendim. açıkçası biraz korkuttu beni bu durum. bununlada olmassa bir dahaki ay aşılama yaparız dedi. bu göbekten iğne kullananlar var mı acaba? klomenden bi sonuç alamadım yani

cnm. bende bugün çatlatma iğnemi oldum, dr bana çatlatmadan iki gün sonra da sabah akşam progestan (hap) a başlatıyor. o galiba rahmi gebeliğe hazırlıyormuş...

iğneyi bilmiyorum :26:

Kızlar, yarın adet günüm ve 2 gün önce yaptıgım testte ikinci çizgi gölge gibiydi.. Bugün tekrar yaptım az önce yine silikti ama nispeten daha belirgindi hatta resmini yüklüyorum aşağı..
ne dersiniz sizce hamile miyim ki? Eki Görüntüle 634205

bence kesin hamilesin, hayırlı olsuuunn, ay ne mutluluk...:emir_bebek:

silik de olsa çizgi bir kere çıktı mı sonuç hep hamilelik oluyormuş, bende hiç olmadı daha

çok sevindim, kanda da baktır emin olursun ...:16:

canımmm nerdesin ya gel sohbet edelim internetim geldi pc deyim artık daha hızlı cvp veririm artık inşallah :16:

Son düzenleme:
bence kesin hamilesin, hayırlı olsuuunn, ay ne mutluluk...:emir_bebek:

silik de olsa çizgi bir kere çıktı mı sonuç hep hamilelik oluyormuş, bende hiç olmadı daha

çok sevindim, kanda da baktır emin olursun ...:16:

Ben olsam gununu beklemeden hemen kanda baktirirdim.emin olurdum canim bencede hanilesin hadi hagirlisi

şu aralar çok hassasım şimdi bu resmi gördüm moralim bozuldu ya ben hiç bi zaman göremeyeceğim ikinci çizgiyi silik dahi olsa .....:14::14::14::14::14:

şu aralar çok hassasım şimdi bu resmi gördüm moralim bozuldu ya ben hiç bi zaman göremeyeceğim ikinci çizgiyi silik dahi olsa .....:14::14::14::14::14:

ben de yarın kırmızıları görücem;) ama hazır değilimmmmmmmmmmm:( 1 hafta psikolojim bozuk gezerim artık;)

offff gerçekten zor ...benimde 1 haftam kaldı ve hiçbişi hissetmiyorum galiba bu ay yine gelmiyecek :14::14::25::25:

tatlımmmmm belki bebiş gelir;) ben 1 hafta öncesi regl sancılarını çekmeye başlamıştım:) inşallah inşallah bu ay hamilesindir;)

tatlımmmmm belki bebiş gelir;) ben 1 hafta öncesi regl sancılarını çekmeye başlamıştım:) inşallah inşallah bu ay hamilesindir;)

canım hiç sanmıyorum çünkü yumurtamda çatlamadı çok az adet sancısı gibi sancı çektim... yok yok biliyorum tatlim artık mart ayını beklicez bakalım hayırlısı artık :14:

canım hiç sanmıyorum çünkü yumurtamda çatlamadı çok az adet sancısı gibi sancı çektim... yok yok biliyorum tatlim artık mart ayını beklicez bakalım hayırlısı artık :14:

orası hiç belli olmaz canım...yeter ki Rabbim ''ol'' desin..

bu ay klomen tedavısı oldum yazmıstım belkı okumussunuzdur suan bekleme surecındeyım 10 gun kaldı 18. gundeyım adetten sonrakı ama sureklı agrım var özellikle sağ kasığımda . sağ tarafımda 3 yumurta vardı . 3 gun once doktora gıttım 5 de catlamıs dedı yumurtaların insallah beşiz hamıle kalırsın dedi :)) oturup kalkarken yururken sureklı sancılarım agrılarım var normal mı bunlar ?? yasayanlar var mı lutfen cevap yazın kızlar :(

tatlım umıdını kesme hıc beklemedıgın bı anda gelır belkı bebişin .. belkı bu ay gelmıstır bebegin.. 10 gunumuz kaldı :)

bu ay klomen tedavısı oldum yazmıstım belkı okumussunuzdur suan bekleme surecındeyım 10 gun kaldı 18. gundeyım adetten sonrakı ama sureklı agrım var özellikle sağ kasığımda . sağ tarafımda 3 yumurta vardı . 3 gun once doktora gıttım 5 de catlamıs dedı yumurtaların insallah beşiz hamıle kalırsın dedi :)) oturup kalkarken yururken sureklı sancılarım agrılarım var normal mı bunlar ?? yasayanlar var mı lutfen cevap yazın kızlar :(

yaşamadığım için bilmiyorum tatlım kaç gündür daha çok hissedilir oldu peki?

yaşamadığım için bilmiyorum tatlım kaç gündür daha çok hissedilir oldu peki?

catlatma iğnesınden 2 gun sonra kesılmıstı canım ama 4 gundur falan bayada sık bı sekılde agrı durup baslıyor bıde batma yapıyor sık sık.. şişti kasımlarımın orasıda :/

Back