hayırlısı cnm.
klomende ikinci ayım benim, eğer bu ayda olmazsa dr. belki üçüncüyü denemeden aşılamaya geçeriz dedi..
yalnız dr.çok ilginç, bu arada özel hastaneye gidiyorum, çok da tutulan bir dr, saatlerce kapısında bekliyoruz randevulu bile olsak...
neyse dr ne diyor biliyormusun
-ben aşılamayı sevmiyorum, onun başarı yüzdesi çok düşük zaten falan diyor...
napçam ben yaaa.... niye öyle söylüyor anlamıyorum, üstelik bizde bir sorunda yok, başarı şansının en azından bizde daha yüksek olması gerekmiyormu?:26:
Demekki 14.gun catlatmalik boyuta geliyor ki catlatiyor.ben dr sordum igneyi yaptik acaba catlamadimi dedim oda igneyle kesin catlar dedi dogru yalan bilmiyorum.bilmenin yolu var aslinda ama kesin sonuc olurmu bilmem ovilasyon testti klomen ve catlatma kullaninca yanitirmi bilmiyorum gerci birde sacmalamiyorsun sadece sansini artirmaya calisiyosun oyle dusun.birde 24 ve 36 saatten sonra gun asiri devam et eger gec catlarsa gun kacmaz
cnm.birde çok afedersiniz ama sizlerdede oldumu bilmem.. şöyleki;
geçen ay klomende ilk ayımızdı ve dr. dediği üzere 26.saatte ilişki sorunsuz oldu ondan sonra işte ertesi gün tekrar ilişki olsun diye eyleme başladık ve olamadı çünkü olayın yarısında kaldık...:92: yani çok özür dileyerek yazıyorum, ilişki gerçekleşti ama eşim bir türlü boşalamadı, boşalamadı yani stresten ... bıraktık yani... :84:
yani ben okadar stres oldumki, tabi eşimde oldu. yani bunu bu şekilde hesaplı kitaplı yapabilmek çok zor, allah bize kolaylık versin
hayırlısı cnm.
klomende ikinci ayım benim, eğer bu ayda olmazsa dr. belki üçüncüyü denemeden aşılamaya geçeriz dedi..
yalnız dr.çok ilginç, bu arada özel hastaneye gidiyorum, çok da tutulan bir dr, saatlerce kapısında bekliyoruz randevulu bile olsak...
neyse dr ne diyor biliyormusun
-ben aşılamayı sevmiyorum, onun başarı yüzdesi çok düşük zaten falan diyor...
napçam ben yaaa.... niye öyle söylüyor anlamıyorum, üstelik bizde bir sorunda yok, başarı şansının en azından bizde daha yüksek olması gerekmiyormu?:26:
Kızlar ilişkiden sonra kaç dakika yatıyorsunuz ?Hemen banyo yapıyormusun ?
cnm.birde çok afedersiniz ama sizlerdede oldumu bilmem.. şöyleki;
geçen ay klomende ilk ayımızdı ve dr. dediği üzere 26.saatte ilişki sorunsuz oldu ondan sonra işte ertesi gün tekrar ilişki olsun diye eyleme başladık ve olamadı çünkü olayın yarısında kaldık...:92: yani çok özür dileyerek yazıyorum, ilişki gerçekleşti ama eşim bir türlü boşalamadı, boşalamadı yani stresten ... bıraktık yani... :84:
yani ben okadar stres oldumki, tabi eşimde oldu. yani bunu bu şekilde hesaplı kitaplı yapabilmek çok zor, allah bize kolaylık versin
Her geceye bir sabah veren elbette her sabaha bir umut verir.Her dile dua etme kabiliyetini veren elbette o duayi kabul etme iradesini gösterir.Rabbim dilimizi duasiz dualarimizi cevapsiz birakmasin.Hayirli cumalar...
kılzar merhaba...yarın regl günüm ve belirtim varumudum mart ayına kaldı
12.gun daha erken ben birkeresinde 17 gun catlatmistim.moralini bozma gecen ay bir arkadas vardi oda galiba 18.gun catlatti ve simdi hamileymis yani daha erken uzme kendini peki yumoslarda kipirti hissediyomusun.incir ye istersen gunde 5 tane falan ben bu ay oyle denicem hatta basladim bile
Bugün 22.gümüm klomen kullandım ama benim kasık ağrım geçmiyor yaa bide yürüdümmü artıyor ayaklarım (baldır kısmı) çık ağrıyo 2 gündür neden acaba yaa çıldırıcam
peki canım yumurta takibi yaptırdın mı yaptırdıysan yumurtaların büyüdü mü ben 10 ve 12. günlerde gittim hala gelişme yok dedi bakalım yarın 14.gün yarın doktora gidicem.bu arada ben klomeni ilk defa kullandım.benimde kasık ağrılarım var daha akıntım da başlamadı
canım Allahdan umut kesilmez adet belirtisiyle bebiş belirtisi aynıymıssss....:124: :124: gelsin bebişler
Evet canım bende cok stres yapıyorum düşünüyorumda ocakda adet olunca aglıyodum subatta adet olunca gülüyorum bu nasıl psikolijidir sabah bozuk öğleden sonra düzgün anlayamıyorum kendimi yarında kan testi sonucum cıkıcaktı tekrar yaptılarda tabii negatif olucaktı dr söktürücü vericekti de ben tekrar adet olucaktımda ....ooo bu işlemleri gecti şuan :124: :124::87: aaa hadi kızlar partiye :124: :124:
kızlar şimdi haberlerde gördüm son bir yılda 130 BİN kürtaj yaptırılmış....ne denir buna bilmiyorum....[/Q
nutkum tutuldu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?