- 8 Ocak 2013
- 8.579
- 115
- 363
naptın canım gelısmelerden haberdar et bakalım yoktum ben bayadır
sen ne yaptın vrmı bir degişiklik anlatsana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
naptın canım gelısmelerden haberdar et bakalım yoktum ben bayadır
yok canım ya ben sonucu biliyorumda işde öyle havaya girdim.Adam zaten aile hekimi oldugu için bransı degil o yuzden kan testinede öyle demesi anlatmıstı birkeresinde bana bir kadının adetinin ustunde 7 gun gecmiş kadın gelmiş test yaptırmaya sonuc negatif cıkmıs gitmiş. aradan 1 hafta gecmiş kadın baska hastanede yaptırmıs pozitif cıkmıs.sonra gelmıs bunlarla kavgaya adam ondan korkuyor.yapmıyor 10 önceden işde insandan insana degişiyor. sütden agzı yanan yogurdu ufleyerek yermiş. cok ıyı bir dr ben seviyorum kendinin moral vermeye calısıyor hep bana
Nerdesin kiz sen bi varsın bi yoksun niye gelmiyorsun sen ben beklemeyeyim daha var benim batıma 23subat
Keske kendi doktoruna gidebilsen daha iyi olur adet sokturucu verirdi hemen klomene başlarsın demi
ya bıraz rhatsızlandım... bıde yatıya mısafırlerım geldı giremedim bende adetimi bekliyorum... olsamda artıkk klomene baslasam...:18:Nerdesin kiz sen bi varsın bi yoksun niye gelmiyorsun sen ben beklemeyeyim daha var benim batıma 23subat
Neden iznini komutan ayarlamış ne hakkı var ona karışamazki neyse Ekim'e kadar ALLAH sabır versin cnm bak olmasa bile belki kocan gelince hamile kalırsın kocan olmadan hamilelik geçirmek insana koyar biraz üzulme hakkında hayirlisi olsun kafana fazla takma olacak insah
valla deısıklık yok be gulum.. dusuk olalı 32. gun bugun hala kırmızılar gelmedıı gelsede baslasak artık klomene ... sıkıldım stres yaptım morelım iyice dustuu...sen ne yaptın vrmı bir degişiklik anlatsana
valla deısıklık yok be gulum.. dusuk olalı 32. gun bugun hala kırmızılar gelmedıı gelsede baslasak artık klomene ... sıkıldım stres yaptım morelım iyice dustuu...
herseyden gecdım artık suu kırmızılar gelsınde rahatlıyım yaaa ıyıce strese gırdım yanıı dusukden sonra duzene gırmesı bıraz zaman alıyomus heralde o yuzden korkuyorum nasıl hesaplıcam ben yumurtlamamı duzenım gitti ovu testı dıye bısey varmıs on u alcam ama daha adet olmadım olsaamm bıı alcam da işdee ooofff:18:benimde gelmedi kırmızılar canım yaaa bekliyoz öyle bakalımmm
herseyden gecdım artık suu kırmızılar gelsınde rahatlıyım yaaa ıyıce strese gırdım yanıı dusukden sonra duzene gırmesı bıraz zaman alıyomus heralde o yuzden korkuyorum nasıl hesaplıcam ben yumurtlamamı duzenım gitti ovu testı dıye bısey varmıs on u alcam ama daha adet olmadım olsaamm bıı alcam da işdee ooofff:18:
dualarım hepp bebekden yana su sıralar zaten ama işde Allahın taktırıı... beklemek cok zor yaa olsada bı an once calısmalara baslasak ... hem bıde basladık dıyelım hemen ılk aydanda tutucakmıkıı :18: gercı ılk denememde ılk aydan tutmusdu ama doktorumda umıt verdı bana hemen tuttuguna gore yıne tutar... dusukden sonrada hemen hamıle kalanlar cok dedı.. en azındna oldugunu bılıyosun dedıı bı talıhsızlık yasadık benım yuzumden dustu bebegım hastalandım atesım cok cıkdı oda dırencsız kaldııolsun canım stres yapma klomen kullancan ya dr kont gidersin oda sana yumoşlarla ilgili haber verir kısmet hersey sabırlı olmamız lazım ama biz laylaylom beklıyınce hersey ters gitcek gibi hissediyoruz.yani ben cunku gecen ay oyleydı ters gitti kısmet hersey bugun gittigim dr ben bu işlerde dua ya daha cok inanıyorum dedi.
dualarım hepp bebekden yana su sıralar zaten ama işde Allahın taktırıı... beklemek cok zor yaa olsada bı an once calısmalara baslasak ... hem bıde basladık dıyelım hemen ılk aydanda tutucakmıkıı :18: gercı ılk denememde ılk aydan tutmusdu ama doktorumda umıt verdı bana hemen tuttuguna gore yıne tutar... dusukden sonrada hemen hamıle kalanlar cok dedı.. en azındna oldugunu bılıyosun dedıı bı talıhsızlık yasadık benım yuzumden dustu bebegım hastalandım atesım cok cıkdı oda dırencsız kaldıı
valla Allah kaderımızı nasıl yazıdysa otesıne gıdemeyız .. nekaar beklesekde caba gostersekde aslında oluruna bırakmak gerek ama işde sabredemıyo ınsan ... nıye sabırsızız bız bukadar:18:oyle dusunme canım bana ilk aydan tutar geldi bir kere tutmus bir daha tutar örnek bak benim acaba hiç tutcakmı diyorum yani sen 1 basamak yukardasın bana göre için rahat olsun canım
Bugun dr gitcektim ya gittim kadın dogumcuyu bulamadım kendi doktoruma gitmek istemedim kan testi falan isticek biliyorum orasıda özel bari ssk yararlanırım dedim aile hekimine gittim anlattım.Normalde dedi adetin ustunden 10 gecmesi lazım kan testi için yoksa sonuc yanlıs cıkar dedi.bende olsun ben genede yaptırmak istiyorum.Kadın dogum a gitcem kan testti isticek yaparmısınız dedim.Tamam dedi ve yaptı ama sonucu çarsamba alcam hazır kan vermişken baska degerlere bakalım dedik.Çarsamba sonucla birlikde kendi dr giderim.bu arada klomen içtim yumoslar gelişmedi ama adetim 3 gun gecti diyince neden olmasın bebek oyle olanlarda var dedi yanlız kan testini erken yapıyoruz dedi cıkmayabilir dedi bende idrar testi yaptım cıkmadı dedim.Orda zaten cıkmaz adet gunu dedi adam testlere guvenmıyor.Ayyy ona inanasım geldi senki ben hamileyim testler yanlıs sonuc vericekmıs gibi konustu vazgecirmeye calıstı beni 10 gun sonra test yapmam için ama o kadar bekleyemem bebiş yoksa söktürücü içiyim adet oluyım ılaca baslıyım benim derdim bu ondan acele ediyorum.Ne diyosunuz bakıyım akıl verin
ayy işallah hamıledır :18: bu bekleyısler cok zor...canım öncelikler şunu söyliyim adetin 3 gün geçikmiş eğer geç döllenme felan olmadıysa kesin çıkar. Belirti feln hissediyomusun ?adetlerin hep böyle gecikir mi ? Dur bakalım kan testi neden o kadar geç veriyolarki ben yaptırdığımda 2 saat sonra alıyorum snonucu. Sonuçlarda haberdar et bizi, belkide hamissindir. Değilsende üzülme çalışmalara devam :)
ayy işallah hamıledır :18: bu bekleyısler cok zor...
aaa daha ne beklıyosun bakk doktorun bıle umutla senden ucret bıle almıcam demıs ne guzell.. hem doktoruna guvenıyosan onu dınle cıkar ılıskısı yoksa ışın ıcınde vardır bunda bı hayır... sen nekdarlık tedavı surecınden sonra aşılamya karar verdıkı doktorun... valla benım klomende ılk ayımdı bebk tuttu ama dustu malesef ... şimdi kırmızılar gelsın yıne klomene devam edıcez... :18: eger 3 kere ard arda olmazssa hıc vakıt kaybetmem ben dırek asılama yaparım...Of kızlar ya ben bu süreçten çok sıkıldım. Artık hamile kalmak istiyorum. Herkesi arıyıp bebiş geliyo demek istiyrum. Bu ayda olmazsa bidahaki ay doktor kesin aşılama diyecek, ama ben halen yaptırmalımıyım kararsızım. Doktor senden ücret almıcam yapalım şansın çok yüksek dedi. Ama ben çok karasızım artık mutlu haberler gelsin .
canım öncelikler şunu söyliyim adetin 3 gün geçikmiş eğer geç döllenme felan olmadıysa kesin çıkar. Belirti feln hissediyomusun ?adetlerin hep böyle gecikir mi ? Dur bakalım kan testi neden o kadar geç veriyolarki ben yaptırdığımda 2 saat sonra alıyorum snonucu. Sonuçlarda haberdar et bizi, belkide hamissindir. Değilsende üzülme çalışmalara devam :)
Of kızlar ya ben bu süreçten çok sıkıldım. Artık hamile kalmak istiyorum. Herkesi arıyıp bebiş geliyo demek istiyrum. Bu ayda olmazsa bidahaki ay doktor kesin aşılama diyecek, ama ben halen yaptırmalımıyım kararsızım. Doktor senden ücret almıcam yapalım şansın çok yüksek dedi. Ama ben çok karasızım artık mutlu haberler gelsin .