• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

kızlar klomeni adetin 5.günü günde 2 tane içtim 5 gün boyunca.yumurtlayıp yumurtlamadığımı nerden bileceğim ben.16gün sol kasığım çok ağrıdı.tahminen 16 da yumurtladım.başarabildiysem tabi.doktor hiç gel yumurta takibi yapalım falan demedi.yoksa devlet hastanesinde yumurta takibi yapılmıyor mu?ne kadar zormuş bu işler yarabbimmm.bi dee asıl sorum şu: bugün adetimden sonraki 21.gün.sağ kasığım oturup kalkarken,tuvalette tıpkı 16.gündeki gibi ağrıyor.tekrar mı yumurtluyorum yoksa kist falan mı oluştu?böyle bişey başına gelen var mı??

Vala herkes musait oldukça yaziyo benim internetimin borcundan dolayı kapandı anca maaş gunu açtirir kocam.telefondan zor giriyorum şebekem
Cok agir ya sinir oldum

Bende hallettim yemek isini domates corbasi makarna tavuk kofte ayran vardi dunden onu yedik kofteleri kizartim bulasiklarida yikadim elde belim koptu kahve iciyorum keyifle bir bakem kizlara dedim.ay kaynanam kahveyi cok seviyom diye bakir cezve almis istiyodum ne zamandir zeynep bide cikolata olsaydi yaninda(bu arada cepden yaziyom mecbur eklentiler altina geldi kusura bakmayin) hadi kizlar kahve ye

slm arkadaşlar rahım fılmımı çektırdım fakat iki tüpümde kapalıymış :14::14::14::14:kendını kasmış olabılırsın dedi bende kasmadım acı olmadı ki dedi bidaha ay yıne aynı şekılde adetın onuncu gunu gıdıp anestezılı çekılıcem eger ondada aynı çıkarsa son çare tüp bebek dua edın nolur:5::5::5::5:hakkımızda hayırlısı mevlam neyler neylerse guzel eyler

slm arkadaşlar rahım fılmımı çektırdım fakat iki tüpümde kapalıymış :14::14::14::14:kendını kasmış olabılırsın dedi bende kasmadım acı olmadı ki dedi bidaha ay yıne aynı şekılde adetın onuncu gunu gıdıp anestezılı çekılıcem eger ondada aynı çıkarsa son çare tüp bebek dua edın nolur:5::5::5::5:hakkımızda hayırlısı mevlam neyler neylerse guzel eyler
allah yardimcin olsun canim herzaman gelebilirsin biz burdayiz.

Çatlatma iğnesi oldun mu ? Yoksa kendiliğinden catlıyor mu yumurtaların?

kızlar ben de klomen kullandım.bugün 22.gün ve sağ kasığım hala çok ağrıyor.özellikle tuvalete gidince.sanırım kist oluştu ben de.doktorum da sağolsun hiç gel kontrol edelim falan demedi.yumurtanın çatlamasını bırak yumurta oluştu mu onu bile bilmiyorum.bu devlet hastanesi doktorları ne ilgisiz yarabbim.klomen verdi.6 ay deneyeceğiz dedi.bitti.ben çoğu şeyi sizlerden öğrendim.iyi ki varsınız.bu yüzden öğrendiklerimi de sizlerle paylaşacağım şekerlerrr.

127254annegeddesbebekfo.jpg

Bunlar bizim bebeklerimiz :16:
Hepimize yetecek kadar var burda :nazar::emir_bebek:

Of kızlar ya ben bu süreçten çok sıkıldım. Artık hamile kalmak istiyorum. Herkesi arıyıp bebiş geliyo demek istiyrum. Bu ayda olmazsa bidahaki ay doktor kesin aşılama diyecek, ama ben halen yaptırmalımıyım kararsızım. Doktor senden ücret almıcam yapalım şansın çok yüksek dedi. Ama ben çok karasızım artık mutlu haberler gelsin .

canım dr. para da almıycakmış daha ne?bence denemelisin.Aşılamadan niye korkuyosun ki?benim arkadaşım var onlar da 1 sene ugraştılar ilaçla tedaviyle çok da strese girdiler.sonunda dr. aşılama yaptı.ilk denemede tuttu.şimdi bebek 1 yaşına girecek.üstelik anlattığına göre çok kolay bi süreçmiş.rahim filminden daha kolay diyo.15 dk.da yapmışlar yarım saat sonra istediğini yapabilirsin demişler.bunları duyunca biz de aşılama istedik her ay bu srtesi yaşamayalım diye ama dr. sorun göremeyince klomene başladık bu ay ilk defa.hayırlısı olsun tabiki ama yerinde olsam denerdim.

Aksam olunca icime bir sikinti cokuyor.kalbim agriyor bogazim dugumleniyor.gunduzki nesem kaciyor imdaaaaattt :1: :1:

kızlar ben de klomen kullandım.bugün 22.gün ve sağ kasığım hala çok ağrıyor.özellikle tuvalete gidince.sanırım kist oluştu ben de.doktorum da sağolsun hiç gel kontrol edelim falan demedi.yumurtanın çatlamasını bırak yumurta oluştu mu onu bile bilmiyorum.bu devlet hastanesi doktorları ne ilgisiz yarabbim.klomen verdi.6 ay deneyeceğiz dedi.bitti.ben çoğu şeyi sizlerden öğrendim.iyi ki varsınız.bu yüzden öğrendiklerimi de sizlerle paylaşacağım şekerlerrr.

canım seninki devletmiş ben özel tüp bebek merkezine gittim o bile takip istemedi.bunu 3 ay kullan dedi.ilk ay 1 tane 2. ay 2 tane 3. ay 3 tane olmazsa gel dedi.benim de hiç bilgim yok aşılama diye gitmiştik klomen verdi işte.Allah razı olsun burda yazanlardan..okumasam ne yumurta takibini biliyodum ne de ilaç hakkında bişey.aradım takip edilmesi gerekiyomuş geleyim mi dedim hayır sen söylediklerimi yap sadece dedi.sende ilk muayenelerde sorun çıktı mı hiç?pko filan?sanırım yumurtlama sorunu olmayanları pek takip etme gereği duymuyolar

Bende hallettim yemek isini domates corbasi makarna tavuk kofte ayran vardi dunden onu yedik kofteleri kizartim bulasiklarida yikadim elde belim koptu kahve iciyorum keyifle bir bakem kizlara dedim.ay kaynanam kahveyi cok seviyom diye bakir cezve almis istiyodum ne zamandir zeynep bide cikolata olsaydi yaninda(bu arada cepden yaziyom mecbur eklentiler altina geldi kusura bakmayin) hadi kizlar kahve ye

Walahi ben en son gittiğimde bakır cezve aldim cok guzel bizim orada Bakır işi baya meşhurdur :) afiyet olsun sana canım benim yerimede iç senin kadar düşkün degilim malesef kahveye

Walahi ben en son gittiğimde bakır cezve aldim cok guzel bizim orada Bakır işi baya meşhurdur :) afiyet olsun sana canım benim yerimede iç senin kadar düşkün degilim malesef kahveye

Ben seviyorum bagımlılık yapıyor galiba birde calısıyorken düzenli hergun içiyodum.işde yorgunlugumu alıyordu bide uyku acıyordu alıstım.sizin ordaki cezveler daha guzeldir.oh oh ama tadı farklı oluyor.

Ben seviyorum bagımlılık yapıyor galiba birde calısıyorken düzenli hergun içiyodum.işde yorgunlugumu alıyordu bide uyku acıyordu alıstım.sizin ordaki cezveler daha guzeldir.oh oh ama tadı farklı oluyor.

Yok ya o
Kadar
Farkı yoktur orayla
Belkide
Maraş'ta imalat edilip oraya ihracat yapılıyordur bende pek
Bilmiyorum...ay ben bu aksam bi canım
Şekeri bisey çekti anlatamam
Esimle
Markete gittik poşete
Doldurdum
Çikolataları :) ama
Kahveylede super gidiyor cikolata