- 8 Ocak 2013
- 8.579
- 115
- 363
kızlar klomeni adetin 5.günü günde 2 tane içtim 5 gün boyunca.yumurtlayıp yumurtlamadığımı nerden bileceğim ben.16gün sol kasığım çok ağrıdı.tahminen 16 da yumurtladım.başarabildiysem tabi.doktor hiç gel yumurta takibi yapalım falan demedi.yoksa devlet hastanesinde yumurta takibi yapılmıyor mu?ne kadar zormuş bu işler yarabbimmm.bi dee asıl sorum şu: bugün adetimden sonraki 21.gün.sağ kasığım oturup kalkarken,tuvalette tıpkı 16.gündeki gibi ağrıyor.tekrar mı yumurtluyorum yoksa kist falan mı oluştu?böyle bişey başına gelen var mı??
Vala herkes musait oldukça yaziyo benim internetimin borcundan dolayı kapandı anca maaş gunu açtirir kocam.telefondan zor giriyorum şebekem
Cok agir ya sinir oldum
Bende hallettim yemek isini domates corbasi makarna tavuk kofte ayran vardi dunden onu yedik kofteleri kizartim bulasiklarida yikadim elde belim koptu kahve iciyorum keyifle bir bakem kizlara dedim.ay kaynanam kahveyi cok seviyom diye bakir cezve almis istiyodum ne zamandir zeynep bide cikolata olsaydi yaninda(bu arada cepden yaziyom mecbur eklentiler altina geldi kusura bakmayin) hadi kizlar kahve ye