Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben cikiyorum yarın yine gelirim insallah öptüm kocaman tatli uykular
slm arkadaşlar bir kızım var 5 yasında 14 aylık korunmamama ragmen hamıle kalamadım 2 ay klomen ve çatlatma iğnesinın ardından gebelık oluşmayınca rahim fılmı istemişti doktorum sabah rahım fılmı çekilmeye gidiyorum dua edın çok ii şeyler okumadım çok ağrı oluyormuş hayırlısı biz tedbirimizi alalım daha RABBİMe bırakalım inşallah
Canım ben yarın gidemiyorum bari sen gitte öğren bakalim eger catlama yoksa bende hemen dk gidecem...sendemi gurbettesin benim gibi ?????
Arkadaslar klomen kullandım bugün adetin 18.günündeyim benim şişlik sav tarafımda agrı geçmiyor neden böle oluyo acaba lütfen cevapppp verinnn
Günaydın canım akşam ağrıdan uyuyamadım suandada cok sancım var çatlıyor yumoşlar herhalde canım:))) bir yandan seviniyorum bir yanda cok fazla sancım var canım acıyor Hayırlısıyla gelsin bebişde ben razıyım gerçi agrılara:)) çalışmalara devam edip çarşamba sabahı gideceğim tatlım .. Nasıl olsa çatlıyorlar diye kendi doktoruma gitmeyi bekleyeyim diye düşündüm.. Evet canım bende gurbetteyim ailem çanakkalede ben izmire evlendim tatlım..
Arkadaslar klomen kullandım bugün adetin 18.günündeyim benim şişlik sav tarafımda agrı geçmiyor neden böle oluyo acaba lütfen cevapppp verinnn
Çatlatma iğnesi oldun mu ? Yoksa kendiliğinden catlıyor mu yumurtaların?
Gec döllenme olabilir veya birden fazla yumurtaların oluştuysa onlardan biri baskı yapıyordur gebe kalman icin sansin hala yüksek tatlim ama insallah bebeğin tutunmuştur
Yok canım bu ilk ayım kontrole gitmedim hiç bide 9.günü ağrım olmuştu kahverengi akıntı ben çatladı sanmıştım ama hala devem ediyo ağrım çatlamadıysa diye korkuyom yoksa normalmi doktorumda gidemiyorum
sizin tecrübelerinize cok ihtıyacım varrrrrrrrrr
Sanada Günaydın canım oh oh masallah çatlasın yumoslar gelsin bebişler iyi değerlendir canım senin bat hangi gundu
canım en iysni doktorun bılır tabı .. hiç gitme imkanın yok mu? catlamadıysa belkı iğne verir belli olmaz .. klomen kullanırken benımde kahverengı akıntımolmustu dokturum normal demıstı
rapor derken anlamadım nasıl oluyo acaba reçeteye yazdı zaten karşılamıyormuş.
Merhaba canım yazını ilk okuduğumda nedendir bilmiyorum ama içime hamileymişşin gibi doğdu insallah dogru cıkar .. :) kan testine 6 gun kala bellı olurmuymus ? Ben bat tarıhınde bellı oluyor sanıyordum :s