• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

slm arkadaşlar bir kızım var 5 yasında 14 aylık korunmamama ragmen hamıle kalamadım 2 ay klomen ve çatlatma iğnesinın ardından gebelık oluşmayınca rahim fılmı istemişti doktorum sabah rahım fılmı çekilmeye gidiyorum dua edın çok ii şeyler okumadım çok ağrı oluyormuş hayırlısı biz tedbirimizi alalım daha RABBİMe bırakalım inşallah

slm arkadaşlar bir kızım var 5 yasında 14 aylık korunmamama ragmen hamıle kalamadım 2 ay klomen ve çatlatma iğnesinın ardından gebelık oluşmayınca rahim fılmı istemişti doktorum sabah rahım fılmı çekilmeye gidiyorum dua edın çok ii şeyler okumadım çok ağrı oluyormuş hayırlısı biz tedbirimizi alalım daha RABBİMe bırakalım inşallah

ben cekildim kendinizi hiç kasmayın agrı falan yok oyle dusun hani igne olurken ufak bir acı olurya öyle bende arastırmıstım cok korkmustum ama hiç korktugum gibi degilmiş birde islemden sonra biraz kan geliyor tüpler temizleniyor ya yanınıza günlük ped yada orkid alın camasırınız kırlenmesin yani bende öyle oldu adet sonrası cektirmistim belki ondandır.sizki dogum yapmıssınız hiç korkmayın sinek ısırıgı gıbı

Canım ben yarın gidemiyorum bari sen gitte öğren bakalim eger catlama yoksa bende hemen dk gidecem...sendemi gurbettesin benim gibi ?????

Günaydın canım akşam ağrıdan uyuyamadım suandada cok sancım var çatlıyor yumoşlar herhalde canım:))) bir yandan seviniyorum bir yanda cok fazla sancım var canım acıyor Hayırlısıyla gelsin bebişde ben razıyım gerçi agrılara:)) çalışmalara devam edip çarşamba sabahı gideceğim tatlım .. Nasıl olsa çatlıyorlar diye kendi doktoruma gitmeyi bekleyeyim diye düşündüm.. Evet canım bende gurbetteyim ailem çanakkalede ben izmire evlendim tatlım..

Arkadaslar klomen kullandım bugün adetin 18.günündeyim benim şişlik sav tarafımda agrı geçmiyor neden böle oluyo acaba lütfen cevapppp verinnn

Günaydın canım akşam ağrıdan uyuyamadım suandada cok sancım var çatlıyor yumoşlar herhalde canım:))) bir yandan seviniyorum bir yanda cok fazla sancım var canım acıyor Hayırlısıyla gelsin bebişde ben razıyım gerçi agrılara:)) çalışmalara devam edip çarşamba sabahı gideceğim tatlım .. Nasıl olsa çatlıyorlar diye kendi doktoruma gitmeyi bekleyeyim diye düşündüm.. Evet canım bende gurbetteyim ailem çanakkalede ben izmire evlendim tatlım..

Sanada Günaydın canım oh oh masallah çatlasın yumoslar gelsin bebişler iyi değerlendir canım senin bat hangi gundu

RABBİM yar ve yardimcin oldun arkadasim hayırlı haberlerle don insallah herhalde bu ayda hamile kalamazsam bende rahim filmi cektirecem durum onu gösteriyor

Arkadaslar klomen kullandım bugün adetin 18.günündeyim benim şişlik sav tarafımda agrı geçmiyor neden böle oluyo acaba lütfen cevapppp verinnn

Gec döllenme olabilir veya birden fazla yumurtaların oluştuysa onlardan biri baskı yapıyordur gebe kalman icin sansin hala yüksek tatlim ama insallah bebeğin tutunmuştur

Çatlatma iğnesi oldun mu ? Yoksa kendiliğinden catlıyor mu yumurtaların?

Yok canım bu ilk ayım kontrole gitmedim hiç bide 9.günü ağrım olmuştu kahverengi akıntı ben çatladı sanmıştım ama hala devem ediyo ağrım çatlamadıysa diye korkuyom yoksa normalmi doktorumda gidemiyorum

Gec döllenme olabilir veya birden fazla yumurtaların oluştuysa onlardan biri baskı yapıyordur gebe kalman icin sansin hala yüksek tatlim ama insallah bebeğin tutunmuştur

İnş canım da işte sanki sag tarafımda şişlik varya catlamadımıki diyorum bi yandanda kist olur diyorlar ya ya olursa diye strese girdim

Yok canım bu ilk ayım kontrole gitmedim hiç bide 9.günü ağrım olmuştu kahverengi akıntı ben çatladı sanmıştım ama hala devem ediyo ağrım çatlamadıysa diye korkuyom yoksa normalmi doktorumda gidemiyorum

canım en iysni doktorun bılır tabı .. hiç gitme imkanın yok mu? catlamadıysa belkı iğne verir belli olmaz .. klomen kullanırken benımde kahverengı akıntımolmustu dokturum normal demıstı

Sanada Günaydın canım oh oh masallah çatlasın yumoslar gelsin bebişler iyi değerlendir canım senin bat hangi gundu

evet canım değerlendıecegım ama aklıma bısey takıldı kımı doktorlar gun asrı ılıskı dıyor kımısıde her gun dıyorkafam karıstı :S senın doktorun bıeydemısmıydı canım ? 25 subat canım bat tarıhım

canım en iysni doktorun bılır tabı .. hiç gitme imkanın yok mu? catlamadıysa belkı iğne verir belli olmaz .. klomen kullanırken benımde kahverengı akıntımolmustu dokturum normal demıstı

Canım doktorum yurtdışında ben tatile geldim Türkiye'ye tek koeçrkum çatlamamış olması ağrım şiddetlide deil ama neyse hayırlısı olsun artık senin sorunun ne

Merhaba canım yazını ilk okuduğumda nedendir bilmiyorum ama içime hamileymişşin gibi doğdu insallah dogru cıkar .. :) kan testine 6 gun kala bellı olurmuymus ? Ben bat tarıhınde bellı oluyor sanıyordum :s

benim salak doktorum çok moralimi bozdu bugün gidip kan verdim 0.427 çıktı değerim bebek yok dedi. eve geldim çok üzüldüm üstüne 4 tane doktoru aradım adete 2 gün kala ancak belli olur niye böyle yapmış doktorun dedi. perşembe ya da cuma gel biz bakalım moralini bozma sakın dedi.

Back