Canım senin esindemi askeri personel
evet askeri personel cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım senin esindemi askeri personel
benim salak doktorum çok moralimi bozdu bugün gidip kan verdim 0.427 çıktı değerim bebek yok dedi. eve geldim çok üzüldüm üstüne 4 tane doktoru aradım adete 2 gün kala ancak belli olur niye böyle yapmış doktorun dedi. perşembe ya da cuma gel biz bakalım moralini bozma sakın dedi.
Canım doktorum yurtdışında ben tatile geldim Türkiye'ye tek koeçrkum çatlamamış olması ağrım şiddetlide deil ama neyse hayırlısı olsun artık senin sorunun ne
benim salak doktorum çok moralimi bozdu bugün gidip kan verdim 0.427 çıktı değerim bebek yok dedi. eve geldim çok üzüldüm üstüne 4 tane doktoru aradım adete 2 gün kala ancak belli olur niye böyle yapmış doktorun dedi. perşembe ya da cuma gel biz bakalım moralini bozma sakın dedi.
hayırlısı olsun canım ama daha burda kalacaksan benım tavsıyem turkıyede bı jinekolağa görünmen . ben pko luyum aynı zamanda hipotroidim var 1.5 yıldır korunmamamıza ragmen olmadı bır klomen denememolustu ama kist yapmstı vucudum cunku fsh lh oranımı ayarlamadıgı ıcın onceden doktorum birsuru kıstım olmustu .. sımdıkıdoktorum cok basarılı bu ay klomen tedavısı uyguladık catlatma iğnemi oldum canım .. insallah hayırlı haberler alırımda sızınle paylasırım..
Allah Allah ya!!!! gercekten neden boyle yapmıs kı adetıne 6 gun mu vardı? hemen bellı olmazkı en ama en erken adetten 1 gun once bellı olur kanda dıye bılyorum bende .. hemen umıtsızlıge kapılma canım
İnş Canım bebişin bekletmez ben burda da gitmeye çekiniyom kafam karışır çünkü tedaviye başka doktor başladı şimdi gitsem güvenmiyorum işte klomende ilk ayım B'nde 2.5senedir evliyimnerdeyse ilk tedavim inş olur bide ben çok gezdim hiç oturmadım pek ümidim yok ama hayırlısı Bu ay olmazsa öbür ay
evet canım adetime 6 gün var çok moralim bozuldu bir de diyor doktor yok bebek falan yok yok bebek yok diye.
bazı doktorlar boyle ıste hep e kotusunu soyleyıp hazırlamaya calısıyor ınsanı ama bence cok yanlıs ınsanların hayallerını yıkıyorlar benımde boyle bı doktorum vardı hep en kotusunu soylerdı anlıyorum senı. bırazdaha bekle canım hatta bekledıgın adet tarıhıı bır ıkı gun gecsın kıdaha kesın sonuc alabılesın ..
sizin tecrübelerinize cok ihtıyacım varrrrrrrrrr
saol canım desteğin için ya işin kötü tarafı eşimin izni 22 sine bitiyor ve gidicek taa ekimde gelicek doğuda görev yapıyor deneme şansımda yok
Canım benim eşimde askeri personel neden Ekim'de geliyor Doğu'da izinler daha cok neden o kadar arayı uzattınız cnm ay ben olsam dayanamam Ekim'e kadar
Bugun dr gitcektim ya gittim kadın dogumcuyu bulamadım kendi doktoruma gitmek istemedim kan testi falan isticek biliyorum orasıda özel bari ssk yararlanırım dedim aile hekimine gittim anlattım.Normalde dedi adetin ustunden 10 gecmesi lazım kan testi için yoksa sonuc yanlıs cıkar dedi.bende olsun ben genede yaptırmak istiyorum.Kadın dogum a gitcem kan testti isticek yaparmısınız dedim.Tamam dedi ve yaptı ama sonucu çarsamba alcam hazır kan vermişken baska degerlere bakalım dedik.Çarsamba sonucla birlikde kendi dr giderim.bu arada klomen içtim yumoslar gelişmedi ama adetim 3 gun gecti diyince neden olmasın bebek oyle olanlarda var dedi yanlız kan testini erken yapıyoruz dedi cıkmayabilir dedi bende idrar testi yaptım cıkmadı dedim.Orda zaten cıkmaz adet gunu dedi adam testlere guvenmıyor.Ayyy ona inanasım geldi senki ben hamileyim testler yanlıs sonuc vericekmıs gibi konustu vazgecirmeye calıstı beni 10 gun sonra test yapmam için ama o kadar bekleyemem bebiş yoksa söktürücü içiyim adet oluyım ılaca baslıyım benim derdim bu ondan acele ediyorum.Ne diyosunuz bakıyım akıl verin
saol canım desteğin için ya işin kötü tarafı eşimin izni 22 sine bitiyor ve gidicek taa ekimde gelicek doğuda görev yapıyor deneme şansımda yok
naptın canım gelısmelerden haberdar et bakalım yoktum ben bayadır
Merhaba canım ya doktorun seni oyle umutlandirmasa iyiymiş cunku hamile hissediyorsundur suan kendini ve olumsuz çıktığında cok üzüleceksin belkide ama yinede insallah hamilesindir .
canım senede 49 gün izni komutanı da 2 ye bölmüş senelik ocakta geldi bi de ekimde gelicek işte