• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Göruyorum orda seni ne yapıyon bakem :1: :1: :1:

selam canım
geçmişi okuyordum ne çok konuşmuşsunuz öle oku oku bitmedi bişey kaçırmayayım dedim :)

yarın kontrole gidiyorum klomen bitti bakalım ne bekliyor bizi
ama bu ay çok rahatım alıştım artık bu ay olmazsa önümüzdeki ay klomene devam sonra aşılamaya geçicem 2 tane süper yer buldum özel, birisinde yaptırıcam allah izin verirse o yüzden rahatım bu ay :)

Canım sende takma fazla bekle biraz kendi dr git hamilesin yada değilsin boşver alışmadık mı artık :) hayırlısı

aaa daha ne beklıyosun bakk doktorun bıle umutla senden ucret bıle almıcam demıs ne guzell.. hem doktoruna guvenıyosan onu dınle cıkar ılıskısı yoksa ışın ıcınde vardır bunda bı hayır... sen nekdarlık tedavı surecınden sonra aşılamya karar verdıkı doktorun... valla benım klomende ılk ayımdı bebk tuttu ama dustu malesef ... şimdi kırmızılar gelsın yıne klomene devam edıcez... :18: eger 3 kere ard arda olmazssa hıc vakıt kaybetmem ben dırek asılama yaparım...

canım doktorum o konuda iyi. İnsanları oyalamıyor. Benim 9 ay oldu korunmayı bırakalı .2 ayım klomende.Normalde bu ay aşılama dedi ben kabul etmedim. önümüzdeki ay sanırım kabul edicem bakalım.Senin ilk aydan tuttuysa gene tutar hiç üzülme .İnşallah adet olursun bi an evvelde tedavine başlarsın.

selam canım
geçmişi okuyordum ne çok konuşmuşsunuz öle oku oku bitmedi bişey kaçırmayayım dedim :)

ama bu ay çok rahatım alıştım artık bu ay olmazsa önümüzdeki ay klomene devam sonra aşılamaya geçicem 2 tane süper yer buldum özel, birisinde yaptırıcam allah izin verirse o yüzden rahatım bu ay :)

Canım sende takma fazla bekle biraz kendi dr git hamilesin yada değilsin boşver alışmadık mı artık :) hayırlısı
ayy merak ettım simdii bakalım yumosların nekadar olmus :1: işallah bu rahatlıgın bebişin gelmesıne neden olur :8:
canım doktorum o konuda iyi. İnsanları oyalamıyor. Benim 9 ay oldu korunmayı bırakalı .2 ayım klomende.Normalde bu ay aşılama dedi ben kabul etmedim. önümüzdeki ay sanırım kabul edicem bakalım.Senin ilk aydan tuttuysa gene tutar hiç üzülme .İnşallah adet olursun bi an evvelde tedavine başlarsın.
valla ılk aydan tuttu dıye cok sevındık ama dusuk olunca baya bı uzulduk esımde dıyokı o yuzden ıstersen hıc tekrar yumurtlama takıbı falan yaptırmayalım oluruna bırakalım... buda senı yıpratmıs olabılır.. cok kafaya taktık doktor bıze 6 ay kadar bekleyın olmazsa ozamn gelın yumurtlama takıbı yapın dedı. biz beklemedık hemn olsun dıye yumurtlama takıbı yaptırdık ama boyle bı acıyla karsılastık.. bende dıyorumkıı daha kırmızılar gelmedı ama geldıkden sonra sadece ovulasyon testımı yaparak takıp etsem kendımı ... ne bılıyım yıpratırım dıye korkuyorum kendımı... eşim tamamen bana bırakdı... nasıl olmasını ıstıyosan oyle olsun dedıı ama oda cok ıstıyo cocuk hatta benden daha cok ıstıyoo...

selam canım

Evet canım herseyin hayırlısı artık insallah yumoslar buyumustur.su buldugun yerde tüp bebek ne kadarki karsıdadır ama olsun bende giderim belkıı insanın canına tak eder yaa beklemekden dr bile degiştirmeyi düşünüyorum.

Kızlar sizin ne kadar oldu korunmayı bırakalı.Doğru diyosun canım amaç hızlandırmak bende önümüzdeki ay kabul edicem aşılamayı.
benım 2 ay oldu ama ama ılk aydan tutmusdu o dustuu bu ayda zaten duzene gırmesını beklıyoruz yanı kırmızılar gelsın 2. denememız olcak ...

Evet canım herseyin hayırlısı artık insallah yumoslar buyumustur.su buldugun yerde tüp bebek ne kadarki karsıdadır ama olsun bende giderim belkıı insanın canına tak eder yaa beklemekden dr bile degiştirmeyi düşünüyorum.

önce aşılama tüpü düşünme şimdi :)
biri benim tarafta biri senin tarafta :)
medicana international beylikdüzü dr selman laçin ve eşi aysun hn iyi yorumlar var haklarında burdan fiyat aldım aşılama 1000 TL tüp 5.500 TL
Birde umut tüp bebek merkezi var kadıköyde ve beşiktaşta burayı da çok övüyorlar gidenler hep memnun ve pozitif sonuçlar alınmış labaratuarı son sistemmiş fiyat istedim daha dönmediler bana
ikisinden birine bakıcam

önce aşılama tüpü düşünme şimdi :)
biri benim tarafta biri senin tarafta :)
medicana international beylikdüzü dr selman laçin ve eşi aysun hn iyi yorumlar var haklarında burdan fiyat aldım aşılama 1000 TL tüp 5.500 TL
Birde umut tüp bebek merkezi var kadıköyde ve beşiktaşta burayı da çok övüyorlar gidenler hep memnun ve pozitif sonuçlar alınmış labaratuarı son sistemmiş fiyat istedim daha dönmediler bana
ikisinden birine bakıcam

umut tüp bebegi bende duydum bir yerde yakın bana aslında otobandan

umut tüp bebegi bende duydum bir yerde yakın bana aslında otobandan

bencede canım önce aşılama yaptırıcaz 3 kez tutmassa tüp yapıyolarmış , inşallah tüpe gerek kalmadan hamile kalırız amin yarabbim duy sesimizi ne kadar zormuş anne olabilmek keyfi kürtaj olanlara o kadar kızıyorum ki

benimmmm 3 yıııllll :1: :1:
saygılar :32:
bencede canım önce aşılama yaptırıcaz 3 kez tutmassa tüp yapıyolarmış , inşallah tüpe gerek kalmadan hamile kalırız amin yarabbim duy sesimizi ne kadar zormuş anne olabilmek keyfi kürtaj olanlara o kadar kızıyorum ki
aynen bende Allah ıslah etsın o ınsanları ne dıyımki...

Evet bir kere catlatma yaptırdım. en az 3 kez yaptırmak lazımmıs.dr o yuzden yaklasmıyor bana ama ben yavas gidiyorum bakalım.kısmet diyelim

Evet bir kere catlatma yaptırdım. en az 3 kez yaptırmak lazımmıs.dr o yuzden yaklasmıyor bana ama ben yavas gidiyorum bakalım.kısmet diyelim
aynen oyle once bı 3 kez deneme yaprsın baktın olmuyo oyle asılama işallah gerek kalmaz... bende bı kere klomenle kaldım ... 2. denemede işallah yıne hemen kalırım ama bu sefer bebişim sıkı sıkı tutunsun bana :4: daaaa işde 2. deneme içinde kırmızıları beklemek lazım:18:

nerdesınız kızlar goruyorum bakıyosunuz gızlı gızlı :1:ama yazmıyosunuz :17:
hadi sohbete dahil olun ama :32:

Aksama ne yemek yapıyorsunuz kizlar :)
ben kocamı aradım dedımkı aksama balık kızarttır :1: canım cektıı bende salata yaparım dedım tamam bakarız dedıı :1: bakarız dedıgı ıcınde yemek yapmıyorum:17: hamsi kızartma yicez canım cekıyo yaa ooff bayadır yemıyorum

sen ne yapcan bebetom yada ne yaptın bu saate bırakmassın sen :1: hamarat hatunsun yapmıssındır
:39:

ben kocamı aradım dedımkı aksama balık kızarttır :1: canım cektıı bende salata yaparım dedım tamam bakarız dedıı :1: bakarız dedıgı ıcınde yemek yapmıyorum:17: hamsi kızartma yicez canım cekıyo yaa ooff bayadır yemıyorum

sen ne yapcan bebetom yada ne yaptın bu saate bırakmassın sen :1: hamarat hatunsun yapmıssındır
:39:

Ben fırında makarna ile mercimek corbasi yaptim cnm ben balıktan nefret ederim
Kocamda
Cok sever diyo hamile kal hergun yedirecem sana balik diyo hayatta ağzıma sokamam yaaa

Back