Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

anladm kuzum evet bende doktordan geldigm gün acaip sanci cektm hatta ertesi günde solumda oldu o sanci.. Ama benim doktorm igne vermedi yumurtalarm cok oldugu icn sanirm birde ilk aym oldugu icn olabilr.. Sen ne zamandr istiyosn bebek kuzum..

iyi akşamlar bnde klomn kullndm 4 ay önce ilk kullanmda iğnede yaptı doktr ama malesf ( sonç yok. insallah iyi haberlerimiz olur paylaşalım :) dualarımızı eksik etmeyelim arkadaşlar Allah herkeze nur topu gibi tombiş bebişlernasp etsin insallah.....

geçmiş olsun umarım en kısa zamnda hepimz hayırlı güzel sonuçlar alırz anladığım kadaryla klomeni 4 kez kullanmşsın yumurtalarn gelişiyormuydu buarada hsg çektirmişmiydin

merhabaLar...ben de 2 aydır klomen kullanıyorum...geçen ay doktor iğne (ovitrelli)yapmıştı...bu ay gerek yok dedi...zaten gittiğimde yumurtalardan biri çatlamıştı...iğne olursa çoğul gebelik olur dedi...bakalım bat 19 ocak...hayırLısı diyorum çünki hiç hamilelik belirtisi hissetmiyorum...

Günaydın kızlar benim adet tarihim 28 Ocak daha çok var öfff..hadi bakalım hayırlı hamilelik haberleri alırız inşallah
sabr dcez canim cok zor beklemek..
amin canim hayrli haberlerni beklyoruz..

Bende istemiyorum bukadar sitres yapmak.aslinda baktigim zaman stres yaptigim biseyde yok diyorum kendime ama bilincalti yapnadin gibi gosteriyo ama yapiyosun sanirim farkinda olmadan.nasi yenmek lazim bu stress illetini bilmiyorumm
cok sükür tatlm sen?

ya şekerim bugun doktora ikinci defa yumurtlama takıbıne gittim çatlamış yumurtammmm :))) adet sancısı gibi sancı oldumu çatlıyomuşşşş yumoşlar
Bd
cuma günün hayrına inşallah uğurlu gelir hamile kalırsın tatlımmm :)) bak unutma yumurta takibine 2 defa git
oh oh cn

ya şekerim bugun doktora ikinci defa yumurtlama takıbıne gittim çatlamış yumurtammmm :))) adet sancısı gibi sancı oldumu çatlıyomuşşşş yumoşlar

ohh hadi bakalım canım inşallah güzel haber bekliyoruz senden ..
benmde cuma günüydü sanırım adet sancısı gibi sancım demiştim ya c.ertesi günüde su gibi akıntım oldu .. göğüs kızarıklarım ve acıması hafiflemişti ..
sanırım ogün çatladı yumurtalarım işin kötüsü cuma günü eşimde bende hasta olduğumuzdan değerlendirmedik ..c.erteside annemde kaldık..
sanki şansımız kalmadı gibi geliyor bana
bugün çok rahatım sancım batmam hiç bişe kalmadı sanki

cuma günün hayrına inşallah uğurlu gelir hamile kalırsın tatlımmm :)) bak unutma yumurta takibine 2 defa git

canım benim doktorum çağırmadıki ama sadece bi kere çağırdı gittim ..

canım bnmde doktorum bana aslında 2 dedi sonradan da hayır bir tane iç demiştim dedi ilk olduğu için..
ama yanımda annemde vardı oda dio iki tane dedi die..
sonra dedik ki vardı bunda da bi hayır..
evet ilacın kist yapma durumu olabiliyomuş.. yani yumurtaların kiste dönüşme ihtimali..
başka bi doktora sordum çok önemli birşey değilmiş..
çünkü adetle birlikte dışarı atılıyormuş..
yada doğum kontrol kullanarak adet görüldüğünde gidiyomuş kistler..
seni bilgilendircem canım zaten bu topiği bunun için açtım birbirimizi bilgilendirelim faydalanalım die ..

merhaba canım sende hoşgeldin aramıza..
hadi bakalımmm az kaldı bataaa heycan doruktaaa güzel haberlerini bizlerle paylaşırsan sevinirim ..

Günaydın canlarrr hayırlı haftalar stressiz pazartesiler diliyorum hepinizeee ..

Umarım hayırlı haber dolu bir hafta olur

bu arada küçük bi liste yapıcam şöyle bat'larımızı bilelim, batı gelene destek olalım diye ..

Y0osun >>> 19 ocak
Betül1645 >>> 24 ocak
bebetom >>> 25 ocak
deep >>> 25 ocak
Reallove >>> 28 ocak

Bu arada batlarını yazdırmak isteyen olursa küçük listemize ekleyebilirm

benim daha belli değil bu ay doğum hapı kullanıyrm artık bir sonraki aya kaldık

Ben artik buradayım cnm ne zaman dertleşmek ve
Fikir alışverişi yapmak isteyen olursa konusalim :)

çok teşekkür ederim kızlar.her an sizi takip ediyorum belki biri daha müjde verir yada bir belirti yazar ve belirtide bende de vardır diye..

23 ocak yada 25 ocak hala kendileri bir gün secemedi de...

iyi olmuş liste yapmana ya bana doktor gecen hafta için pzt carsamba cuma birlikte olun dedi zaten cumtesi gittik doktora dedi çatlamış ama ben burdasitenin ovulasyon tarihine göre perşembe günü dğurganlığın en yüksek olduğu günü gösterdi ee ben o gün birlikte okmadım hatta cumada yapamadık cumartesi doktordan gelince yaptık ama galiba kaçırdık bu ay gibime geldi birde şunuda düşünüceke olursak spermın 3 gün yaşadığı ALLAHTAN ümit kesilmez artık hayırlısı..adetime 10 gün var ama sadee göğsüm ağrıyor özellkle uçları anlamadım başkada bişey hissetmıyorum

mutlaka bizi bilgilendir canım sonuçtan bol şansss :)

deep arkadaşım senin büyük ihtimalle yumurtan çatlamıştır ya en cok merak ettiğimmm hamilelik belirtileri hemenmi başlar acaba yoksa adetten sonramı kafam allak bullak oldu

bende 1,5yıllık evliyim. 7-8 aydır bebek istiyoruz. ancak polikistik over nedeni ile bebek olmadı bu ay tedaviye başladım adetin 7. günündeyim 5 günlük bir tedavi günde bir tane klomen 1 tanede menogon iğne yaptırıyorum. ayrıca östrojen içeren bir krem verdi. umarım sonuç alırız. yarın bitiyor ilaçlar çarşamba günü yumurta oluşmuş mu ona bakacaz. allahım herkese gönlündekini versin arkadaşlar. bunlardan çok duada önemli.dua edelim arkadaşlar. :)

göğüs uclarımda hafif acı var ama kasıklarımda adet olackmısım gibi bi agrı var ama sadece sag kasıgımda.bu arada bende sadece bi yumurta olusmustu.insallah tutar oda sende kac yumrta olusmustu hilbar.

Deepp canım beni de listene ekle,bat 6 şubat.

Son düzenleme:
benim daha belli değil bu ay doğum hapı kullanıyrm artık bir sonraki aya kaldık

hayırlısı canım bellimi olur belki bende kalırım birlikte bekleriz öbür ay üzülme hayırlısı

23 ocak yada 25 ocak hala kendileri bir gün secemedi de...

tamam canım senide eklicem böyle hadi bakalım

evet sperm 3 gün yaşıyor canım .. inşallah tutunmuştur bebişinnn

deep arkadaşım senin büyük ihtimalle yumurtan çatlamıştır ya en cok merak ettiğimmm hamilelik belirtileri hemenmi başlar acaba yoksa adetten sonramı kafam allak bullak oldu

evet canım yumurtam çatladı heralde ama bu kadar geç çatlar mı ki ya bir hafta sonra
yani zaten çatlamak üzereydi bi hafta önce
hiç bişe anlamadım galiba bendende bu ay bişey yok değerlendrmedik çünklü cuma c.ertesi
artık dün hala yumurtam açıksa belki bi ihtimal oda ..
hayırlısı Allahtan herşey ..

canım bu arada belirti kimine göre oluyo kimine göre olmuyo bünye meselesi tamamen
biz çok düşündüğümüz içinde oluyo belirti
çok takılmamak gerek aslında ..
:44:

göğüs uclarımda hafif acı var ama kasıklarımda adet olackmısım gibi bi agrı var ama sadece sag kasıgımda.bu arada bende sadece bi yumurta olusmustu.insallah tutar oda sende kac yumrta olusmustu hilbar.

canım aynı belirti bende de vardı sanırım yumurtam çatladı çünkü bugün bi rahatım ben bi haftadır olmayan akıntım c.ertesi oldu
aynı belirtiler bende de vardı iyi değerlendirin bu günleri ..

Y0osun >>> 19 ocak
Betül1645 >>> 24 ocak
Filologum >>> 23-25 ocak
bebetom >>> 25 ocak
deep >>> 25 ocak
Reallove >>> 28 ocak
crocus55 >>> 6 şubat

Evett hadi bakalım listemiz git gide büyüyor kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…