Bebetoom seni ariyorum buldum
slm canım benim kadar kimse siteye cok girmiyor herhalde bayadır yoksun arkadaşım nasılsınnnnn :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebetoom seni ariyorum buldum
bende 1,5yıllık evliyim. 7-8 aydır bebek istiyoruz. ancak polikistik over nedeni ile bebek olmadı bu ay tedaviye başladım adetin 7. günündeyim 5 günlük bir tedavi günde bir tane klomen 1 tanede menogon iğne yaptırıyorum. ayrıca östrojen içeren bir krem verdi. umarım sonuç alırız. yarın bitiyor ilaçlar çarşamba günü yumurta oluşmuş mu ona bakacaz. allahım herkese gönlündekini versin arkadaşlar. bunlardan çok duada önemli.dua edelim arkadaşlar. :)
hayırlısı canım bellimi olur belki bende kalırım birlikte bekleriz öbür ay üzülme hayırlısı
tamam canım senide eklicem böyle hadi bakalım
evet sperm 3 gün yaşıyor canım .. inşallah tutunmuştur bebişinnn
evet canım yumurtam çatladı heralde ama bu kadar geç çatlar mı ki ya bir hafta sonra
yani zaten çatlamak üzereydi bi hafta önce
hiç bişe anlamadım galiba bendende bu ay bişey yok değerlendrmedik çünklü cuma c.ertesi
artık dün hala yumurtam açıksa belki bi ihtimal oda ..
hayırlısı Allahtan herşey ..
canım bu arada belirti kimine göre oluyo kimine göre olmuyo bünye meselesi tamamen
biz çok düşündüğümüz içinde oluyo belirti
çok takılmamak gerek aslında .. :44:
bende 1,5yıllık evliyim. 7-8 aydır bebek istiyoruz. ancak polikistik over nedeni ile bebek olmadı bu ay tedaviye başladım adetin 7. günündeyim 5 günlük bir tedavi günde bir tane klomen 1 tanede menogon iğne yaptırıyorum. ayrıca östrojen içeren bir krem verdi. umarım sonuç alırız. yarın bitiyor ilaçlar çarşamba günü yumurta oluşmuş mu ona bakacaz. allahım herkese gönlündekini versin arkadaşlar. bunlardan çok duada önemli.dua edelim arkadaşlar. :)
bitanemmm ya inşşş birlite o güzel haberi alırız ama şunuda unutmayalımmmm gercekten RABBİME bağlı herseyyy eşimin spermlerı iyi yumurtam çatladı hamile kalmamam için hiç sebeb yok RABBİM istemezse ol demezse yaprak bile kımıldamaz... aynı şeyleri berabaer yaşıyoruz yumurtamız çatlamış ya o bana yeter enn enn enn hayırlısı olsun üzülmek yok başbakanın dedği gibi durmak yok yola dewam
inşallah kuzummmm
evet kız vala gaza geldikk aman napalım olmazsa olmaz bu ay önümüzdeki maçlara bakarız bizde dimi haha coştum
mrb arkadaşlar benimde 3 yıldır bebegim olmuyor bundan 2 ay evvel aşılama yaptırmak istemiştim doktorun reglinin beşinci günü başlamak kaydı ile günde 2 defa klomen verdi ilk defa kullanıyordum 4 tane yumurtam olunca vazgeçti aşılamadan klomen bende aşırı etki yapmış dedigine göre igne kullanmam gerekirmiş bu ay kendim kullansam diyorum hiç deilse sansım fazlalaşır diyorum yanlışmı düşünüyorum
mrb arkadaşlar benimde 3 yıldır bebegim olmuyor bundan 2 ay evvel aşılama yaptırmak istemiştim doktorun reglinin beşinci günü başlamak kaydı ile günde 2 defa klomen verdi ilk defa kullanıyordum 4 tane yumurtam olunca vazgeçti aşılamadan klomen bende aşırı etki yapmış dedigine göre igne kullanmam gerekirmiş bu ay kendim kullansam diyorum hiç deilse sansım fazlalaşır diyorum yanlışmı düşünüyorum
tabiki tatlımm doktorlarında istedikleri şey zaten bi kadının yumurtasının çatlaması olur benim doktor sevindi yani beklemıyordu herşey sırasıyla :))
hadi inş.bizdede hiç bir problem yok ama olmuyo nasip iştecanım hoşgeldin bende aşılama istedim fakat doktorum eşimin spermleri kaliteli olmasaymış yapacakmış bu ayda baktı benim yumurta çatlamış hiç bişeye gerek yok normal yolla bebek sahibi olursunuz sabredin dedi...
hoşgeldin canım..
sordun mu doktoruna ne gibi etki die çok yumurtan olduüu için mi öyle düşündü acaba ?
aslında klomen ilkinde günde bir taneyle başlanırmış daha sonra yumurtlama durumuna göre ikinci ayda yien bir veya iki adete çıkarmış..
benim doktorum böyle söyledi..
bende de yanlış anlaşılmadan dolayı 2 adet kullandım ve çokca yumurtam oldu yani hemen hemen senin dediğin gibi
ama doktor iğne vermedi bekliyoruz bakalım..
doktorun sana açıklama yapması gerekirdi bence sen başka bi doktora daha görün derim..
klomen hormon hapı sonuçta kontrol altında kullanıp doktora görünmen gerekiyor..
tatlımmmm boşkoy yaa olur eninde sonunda problemmi var acaba bende diye kendimi yıprattım habire cok kötü günler gecirdim ah ahh neyse bu ay adet oldukmu üzülmicez mutlaka öbür ay olucak inşaalllah birde sen yanlışlıkla 2 klomen kullanmışın ya doktorum ilk kullandıgımdan beri 3 tane verdi 5 gün boyunca günde 3 tane içtimmmm :)) olsa bana olurdu düşünme sen takılma oralara hayırlısı artık
hadi inş.bizdede hiç bir problem yok ama olmuyo nasip işte
normalde ben zaten özel hastanedeki doktorlara gidyodum gitmedigim doktor kalmamıştır heralde hiç biri bana klomen vermedi yani evet 3 yıldır bebek sahibi olmayı istiyoruz ama ben ne klomen ne çatlatma ignesi nede başka bişe kullanmadım sadece ilişki dediler bütün hersey normal görünüyo sonrasında prof.gittim böyle böyle oda klomen verdi günde 2 defa iç dedi 4 yumurta oluncada çatlatma ignesi vermedi çogul olur diye hormon ignesi olcakmısım normal şartlarda en düşük 70 başlanıyomuş ben 37,5 vurcakmışım ama ben istemiyorum dur bakalım nolcak
hayırlısı canım bellimi olur belki bende kalırım birlikte bekleriz öbür ay üzülme hayırlısı COLOR][/SIZE][/FONT] :44:
elbette canım hayırlısı şimdilik hiç düşünmüyorum
bende umre heyecanı başladı:))))))))))))
inşallah geldikten sonra gebe kalırım
buarada soğan kürüne başladım bakalım umarım şifa olur kullanan varmı acaba?
tamam canımmm takılmak yokk.
canım klomen tedavisi ilk ayda sonuç vermeyede biliyo ..
3 ay kullandıradabiliyomuş ama sen doktoruna güveniyosan onun dediklerini yap
ama dediğim gibi güveniyosan ..
başladım ve sadece bir gün yapabildim bulantı ve baçagrısı yaptı bende inş. sende öyle etkiler yapmaz çünkü çok faydalıymış temizliyormuş şifa olsun canım inş.
valla kokusu benm midemi bulandırıyo
hemen içip ağzıma tatlı birşeyler atıyorum
bnde duydun çok faydalı nede olsa bu ay gebelik oluşmayacak
işte bakalım 15 gün devam edebilecekmiyim
ama baş ağrısı neden yapsın ki bildiğim kadarıyla böbrekleri ii çalıştırıyr
idrara çok çıkıyrsn birde kokusu mide bulantısı yapıyo
neyse cnm valla şifa niyetine içiyorum