• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Anladım canım aslında en büyük etken stresmiş olamamsı için.. İnşallah kurlardan fayda görürsün.. klomende yan etki oldumu sende hiç ?

Ewett stress cokk var bende hatta sitresten bacaklarim falan hep yaradir kasirim.klomende yan etki olmadi hayirr.yan etki yapan varmi?

anladm kuzum evet bende doktordan geldigm gün acaip sanci cektm hatta ertesi günde solumda oldu o sanci.. Ama benim doktorm igne vermedi yumurtalarm cok oldugu icn sanirm birde ilk aym oldugu icn olabilr.. Sen ne zamandr istiyosn bebek kuzum..

ilk ayda benim drumda iğne vermemişti ..14 aylık evliyim ve ilk günden beride istiyoruz..

Hoşgeldin tatlımmmm :29: Çok şükür sen nasılsın ? evet anlat bakalım ne kadardır bebiş istiyosun klomeni ne kadar kullandın ? haha gelir gelmez soru yağmuru :9::9:

evet canımm birbirimize dua edelim dualarda buluşalım en makbülü .. :16:
tabiki pozitif düşünüyorum ama kendimi kaptırmak istemiyorum pskolojik gebe oluveriyorum sonra :1::1:
Ayy canım Allah razı olsun o kutsal topraklarda dualarını esirgeme bizlerden..
Rabbim inşallah sana da hemen mucizeni verir o kutsal topraklar vesile olur .. :16:

amin canım inş. hepinize dua ederm cnm herşeyn hayırlısı senin az kaldı sen moralini yüksek tut imş. güzel haberler alırz

merhaba arkadaşlar .....

bende bu ay ilk defa klomen kullananlardanım...gunde iki tane verdı doktorum bende cok asırı ateş yapıyor aynı etkiyi gören varmı adetımın ilk gununden itibaren sayarak 17. gunumde tekrar bir kontrolum olacak bakalım bu mübarek cuma gununde hayırlısı allah hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatlı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ...

canım inş. gebe kalırsn bnde sadece sivilceye neden olmuştu yumurtladığın dönemde ateşin yükselebilir cuma günü inş. dua niyetne geçer ve hamile kalırz

canım inş. gebe kalırsn bnde sadece sivilceye neden olmuştu yumurtladığın dönemde ateşin yükselebilir cuma günü inş. dua niyetne geçer ve hamile kalırz

inşallah canım rabbim göznlümüze göre versin hepimizin tüm bekleyenlerin ...beklemek zorr

merhaba arkadaşlar .....

bende bu ay ilk defa klomen kullananlardanım...gunde iki tane verdı doktorum bende cok asırı ateş yapıyor aynı etkiyi gören varmı adetımın ilk gununden itibaren sayarak 17. gunumde tekrar bir kontrolum olacak bakalım bu mübarek cuma gununde hayırlısı allah hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatlı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ...

Aramıza hoşgeldin canımm... aminnnn inşallah..
bende yan etki olarak şişlik yaptı sanırım hap içekenkasıkalrımda şişkinlik hissi vardı ..
ama ateş yumurtlama dönemlerimde ara ara yükselir hissedilr derecede oyüzden hapın yapmış olsa bile hissetmemişimdir herade ..

Ewett stress cokk var bende hatta sitresten bacaklarim falan hep yaradir kasirim.klomende yan etki olmadi hayirr.yan etki yapan varmi?

Canım ya bu kadar stres yapma en önemli etkenmiş çok zor biliyorum hepimizi yaşıyoruz ama oyalanmak gerekiyo sanırım başka şeylerle:44:
bende merak ediyorum acaba varmı die ?

ilk ayda benim drumda iğne vermemişti ..14 aylık evliyim ve ilk günden beride istiyoruz..

bende 6 aylık evliyim aslında :9: ogünden beri korunmadık hiç benm adet düzensizliklerim hat safhadaydı çünkü ..

amin canım inş. hepinize dua ederm cnm herşeyn hayırlısı senin az kaldı sen moralini yüksek tut imş. güzel haberler alırz

Aminn canım inşallahh ..

yok canım olmadıbatım 13 ü

Mevacım bat gelmeden ümitsizliğe düşmek yok canım :20:
hep birlikte beklicez batı tamam mı ?
üzülmekte yok hayırlısı .. :12:

bende klomen kullanıyorum gercekten dertleşmeye ihtiyacımız var kafayı dağıtmak gerek ikinci ay klomende 25 ocak adet tarihim sabırsızlıkla beklıyorum...

bende klomen kullanıyorum gercekten dertleşmeye ihtiyacımız var kafayı dağıtmak gerek ikinci ay klomende 25 ocak adet tarihim sabırsızlıkla beklıyorum...

Hoşgeldinnn canımmmmm .. :16:
batımız aynıı seninleee .. zaman geçimiyor sanki dimiiii :1:

Hoşgeldinnn canımmmmm .. :16:
batımız aynıı seninleee .. zaman geçimiyor sanki dimiiii :1:

hoşbuldum tatlım vallahi öyle sabırsızlıkla bekliyorum birde yarın doktorum ikinci defa yumurta takibine çagırdı ,çok aşırı sancım oldum inşallah çatlamıştır :)

hoşbuldum tatlım vallahi öyle sabırsızlıkla bekliyorum birde yarın doktorum ikinci defa yumurta takibine çagırdı ,çok aşırı sancım oldum inşallah çatlamıştır :)

aaa benim doktorum niye çağırmadıki acaba hemde benm çok yumurtlamam oldu ..
bende bekledim aslında tekrar çağırmasını ama adet görürsen veya görmezsen yine gel dedi..

bu arada canım senin ilk ayın mı ?
iğne oldun mu ?
ilk kontrolünde yumurtaların ne kaç mm di ?
çok soru sordum yine çenem düştü :9::9:

aaa benim doktorum niye çağırmadıki acaba hemde benm çok yumurtlamam oldu ..
bende bekledim aslında tekrar çağırmasını ama adet görürsen veya görmezsen yine gel dedi..

bu arada canım senin ilk ayın mı ?
iğne oldun mu ?
ilk kontrolünde yumurtaların ne kaç mm di ?
çok soru sordum yine çenem düştü :9::9:

yok tatlım estağ. sor tabi kafamıza takılan şeylerin cevabını bırbırmızden bulabilirz.... sorularının cevabını sırayla cevaplıyoruz sırayla :))
1.. ikinci ayındayım ilk ay olmadı
2.. iğne vermedi doktor cünkü cok etkisinin olmadığını söyledi..klomen daha etkili dedi..
3..ilk 16 mm kinci kontrolde yine 16mm oldu
4.. başka sorun varsa sorabiirsin cnm :))

yok tatlım estağ. sor tabi kafamıza takılan şeylerin cevabını bırbırmızden bulabilirz.... sorularının cevabını sırayla cevaplıyoruz sırayla :))
1.. ikinci ayındayım ilk ay olmadı
2.. iğne vermedi doktor cünkü cok etkisinin olmadığını söyledi..klomen daha etkili dedi..
3..ilk 16 mm kinci kontrolde yine 16mm oldu
4.. başka sorun varsa sorabiirsin cnm :))

Anladım canım saol cevapların için :16:
hadi bakalım inşallahh çatır çatır çatlamıştır yumoşlarınn ve spoşlarla buluşurar bi an önceee :52:

benimkide biri 21 mm diğeri 18,9 mm olmuştu acaip sancı çektim o gün ve ertesi gün..
seninde varmı sancıların batma gibi ?
halada sanki gazım varmış gibi batmalarım devam ediyo ara ara .. :1:

Anladım canım saol cevapların için :16:
hadi bakalım inşallahh çatır çatır çatlamıştır yumoşlarınn ve spoşlarla buluşurar bi an önceee :52:

benimkide biri 21 mm diğeri 18,9 mm olmuştu acaip sancı çektim o gün ve ertesi gün..
seninde varmı sancıların batma gibi ?
halada sanki gazım varmış gibi batmalarım devam ediyo ara ara .. :1:

of hemede nasıl ya 3 gün sancı cektim ama senin ki iyi büyümüş maşallah :) ee sen kaçıncı ayındasın

of hemede nasıl ya 3 gün sancı cektim ama senin ki iyi büyümüş maşallah :) ee sen kaçıncı ayındasın

benim ilk ayım bu ay klomen de .. peki canım göğüslerinde bi değişiklik varmı senin ?
bnmkilerin uçları kızardı ve acımaya başladı iki gündür
acaba yan etkimi yaptı diyorum kendime ama kimsede böle bi yan etki olmamış sanırım :26:

Back