- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canlarım benim..sabırla batı bekleyeceğiz..iyiki varsınız.
canım inş. gebe kalırsn bnde sadece sivilceye neden olmuştu yumurtladığın dönemde ateşin yükselebilir cuma günü inş. dua niyetne geçer ve hamile kalırz
Canım selam,bende de acayip sivilce çıktı ,yüzümde yumurtlama döneminde mi oluyorumuş.Seninde öylemi oldu ? Bende kasık ağrısı felan yok iki tane yumurtam oluşmuş klomenle 15 ve 20 mm doktor 20 de çatlar gün aşırı ilişki dedi.Çalışmalara başladık bakalım bugün adetimin 11.günü. buarada ben iğne vurulmadım.Siz vuruldunuz mu kızlar ?
bende klomen kullanıyorum gercekten dertleşmeye ihtiyacımız var kafayı dağıtmak gerek ikinci ay klomende 25 ocak adet tarihim sabırsızlıkla beklıyorum...
sende iyiki varsın:)inşallah canlarım benim..sabırla batı bekleyeceğiz..iyiki varsınız.
canım klomen sonuçta hormon hapı dolayısıyla sivilce yapması doğal buarada sakın sivilcelerleCanım selam,bende de acayip sivilce çıktı ,yüzümde yumurtlama döneminde mi oluyorumuş.Seninde öylemi oldu ? Bende kasık ağrısı felan yok iki tane yumurtam oluşmuş klomenle 15 ve 20 mm doktor 20 de çatlar gün aşırı ilişki dedi.Çalışmalara başladık bakalım bugün adetimin 11.günü. buarada ben iğne vurulmadım.Siz vuruldunuz mu kızlar ?
Slm arkadaşlar bende pko ya bağlı yumurta tembelliği vardı.İlk kez bu pazar klomen kullanmaya başlayacağım.İnş yeterli olgunlukta yumurtam oluşur bu ay.
Slm arkadaşlar bende pko ya bağlı yumurta tembelliği vardı.İlk kez bu pazar klomen kullanmaya başlayacağım.İnş yeterli olgunlukta yumurtam oluşur bu ay.
canım inş. gebe kalırsın mevla şifa göndersin güzel haberlerini alırız.
sende iyiki varsın:)
canım klomen sonuçta hormon hapı dolayısıyla sivilce yapması doğal buarada sakın sivilcelerle
uğraşmayn leke bırakmasın..bnmde klomen sonrası 15 ve 20 mm iki yumurtam oluşmuştu iğnede yaptırdım çatlaması garanti olsun diye
yaptırdım tabi gebelik oluşmadı buarada snradan oluşan yumurtalarım çatlamayıp kiste dönüştürdü bu ay es geçiyorum hayırlısı artık..
inşallah canım oluşur adetn kaçıncı günü ve günde kaç tane allıyorsun mevla şifa göndersin inş. birbirimzden güzel haberler alırız
Şuan 3. günü canım 5. günü başlayacağım.Günde iki adet alacağım.İnş hepimiz güzel haberler veririz.
bende klomen kullanıyorum gercekten dertleşmeye ihtiyacımız var kafayı dağıtmak gerek ikinci ay klomende 25 ocak adet tarihim sabırsızlıkla beklıyorum...
Selam tatlım sende hoşgeldin aramıza..
İnşallah hayırla sonuçlanır tedavin ..
haberlerini bekliyoruz ..
Hoşbulduk canım.Sen kullandın ve beklemedesin suan değil mi .İnş hayırlı haberler verirsin.
herkese merhaba bende geçen hafta başladım klomene bugün doktora gitim iki tane yumurta oluşmuş ancak rahim istenilen kalınlığa ulaşadığı için doktor çatlatma iğnesi vermedi bu ay böyle geçsin diğer ay kontrole gelirsin dedi...
sana katılıyorum canım aynı durumdayım bu daha ilk kullanımım inş diyorum.ve sizlerle konuşmak yada sizlerden gelenleri okumak beni rahatlatıyor
herkese merhaba bende geçen hafta başladım klomene bugün doktora gitim iki tane yumurta oluşmuş ancak rahim istenilen kalınlığa ulaşadığı için doktor çatlatma iğnesi vermedi bu ay böyle geçsin diğer ay kontrole gelirsin dedi...
benim ilk ayım bu ay klomen de .. peki canım göğüslerinde bi değişiklik varmı senin ?
bnmkilerin uçları kızardı ve acımaya başladı iki gündür
acaba yan etkimi yaptı diyorum kendime ama kimsede böle bi yan etki olmamış sanırım :26:
hadi bakalım tatlım seninde hayırlı haberlerini bekliyoruzzz ..
bu arada kızlar bat tarihlerimizi yazalım mııı ...
sana katılıyorum canım aynı durumdayım bu daha ilk kullanımım inş diyorum.ve sizlerle konuşmak yada sizlerden gelenleri okumak beni rahatlatıyor