• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Günaydın kızlarr iyi haftasonlarııı :3:

yok canım bende öyle şeyler olmadı ama yan etkilerini okumadım yan etkisi değildir bence bak sen bence bu ay hamile kalırsın :))

ayyy kuzum ağzın bal yesin emii inşallahhh aslında takılmak istemiyorum belirtilere ama nebilim işte ilgimi çekti böyle olunca bende şaşırdım..

Yazalım ben Aralık 29u klomene başladım ve adet tarihim 25 Ocak ve bu ikinci ayım klomen denemem

kuzum kızlarda yazsınlar küçük bi liste yaparız batlarımızı hep birlikte bekleriz .. :16:

Aralık 4 ünde klomen kullanmaya başladım yumurtlama takibim başladı iki tane yumurtam oluşmuştu ve adet günümü bekledim 4 gün geçikince gittim idrar gebelik testi aldım çıkmadı yinede merakımdan kan tahlili yaptırdım ve 4 haftalık hamile oldugumu öğrendim ama iki gün önce tekrar gittim ve düşük başlamış :( iki gün hamileliğimin sevincini yaşayabildim şuan düşüğüm devam ediyo kanama şeklinde işallah gelecek aya tutunur miniğim:( :( :(

Canımm üzülme herşey Allahtan verende o alanda o ..
Hem ben düşük ve kürtaj olanların daha sonra hemen hamile kalabilceğini okumuştum daha önce..
inşallah seninde öyle olur.. :16:

klomeni ilk defamı kullanmıştın sende ?

evet ilk defa kullanıyorum eşimlşe kan uyuşmazlı var acaba ondanmı tutmadı :( okadar heveslenmiştimki tutunamadı bebeğim eşimde çok üzgün doktor dediki üzülme stres yapma şimdi adetini beklicez ve yine 3.günü gel bakalım aynı şekilde yumurta takibi yapcaz ara vermicez dedi. eşime dedimki istersen ara verelim pskolojin kotuyse biraz dinlenelim ne dersin dedim hayır dedi hemen devam edelim doktor ara vermenıze gerek yok kurtaj olmıcaksın kanama seklinde düşük dedi parca falan olmıcak dedi

Günaydın kızlar benim adet tarihim 28 Ocak daha çok var öfff..hadi bakalım hayırlı hamilelik haberleri alırız inşallah

gunaydın arkadaslar.bende 28 aralıkta ilk kez klomen basladım.1er tane aldım gunde.ctesi gunu ovitrella yaptrdım.36 saat sonunda pazrtesi sabahı ilşki önerdi ve aynı gunun aksamı da diğer gunlerde size kalmıs dedi umarım bi sonuca varırız.bi yumurtam olustu 18 mm olunca vuruldum iğneyi.allah hepimzn yardımcısı olsun.

gunaydın arkadaslar.bende 28 aralıkta ilk kez klomen basladım.1er tane aldım gunde.ctesi gunu ovitrella yaptrdım.36 saat sonunda pazrtesi sabahı ilşki önerdi ve aynı gunun aksamı da diğer gunlerde size kalmıs dedi umarım bi sonuca varırız.bi yumurtam olustu 18 mm olunca vuruldum iğneyi.allah hepimzn yardımcısı olsun.

benimde aynı şekilde seninle bire bir oldu ve bebeğimiz hemen ilk aydan tuttu ama malesej iki gun sonra ogrendıkkı cocuk dusmus şimdi benım sana önerilerim var iğneden sonra girdiğin ilşkiler spermin kalitesi için bi gun arayla olsun ve ben yaptım sen sakın yapma iğneden 6 gun sonra ilşkiye girme bzim bebeişimiz tutunamamıs ben tutsun dıye bol bol birlikteliilk olsun dedım ama malesef iğneden sonra 6 gun içinde zaten tutarsa tutar dier gunler zor dikatli ol ve sakın agır kaldırma elini yukarı kaldırma hamile gibi davran :(:( benim yasadıgım uzuntuyu yasama arkadasım ve morelını yuksek tut iaşşah hamiş olursun

Günaydın kızlarr iyi haftasonlarııı :3:

günaydın cnm ne haber nasılsın?

evet ilk defa kullanıyorum eşimlşe kan uyuşmazlı var acaba ondanmı tutmadı :( okadar heveslenmiştimki tutunamadı bebeğim eşimde çok üzgün doktor dediki üzülme stres yapma şimdi adetini beklicez ve yine 3.günü gel bakalım aynı şekilde yumurta takibi yapcaz ara vermicez dedi. eşime dedimki istersen ara verelim pskolojin kotuyse biraz dinlenelim ne dersin dedim hayır dedi hemen devam edelim doktor ara vermenıze gerek yok kurtaj olmıcaksın kanama seklinde düşük dedi parca falan olmıcak dedi
canım geçmiş llsun inş. en kısa zamnda rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsn canını skma hastalıklı bebekler genlde düşük oluyr hakkında hayrlısı olsun
canım inş. gebelikle sonuçlanır hayırlı haberlerini alırz batın kaç?

Canım ya bu kadar stres yapma en önemli etkenmiş çok zor biliyorum hepimizi yaşıyoruz ama oyalanmak gerekiyo sanırım başka şeylerle:44:
bende merak ediyorum acaba varmı die

Bende istemiyorum bukadar sitres yapmak.aslinda baktigim zaman stres yaptigim biseyde yok diyorum kendime ama bilincalti yapnadin gibi gosteriyo ama yapiyosun sanirim farkinda olmadan.nasi yenmek lazim bu stress illetini bilmiyorumm

bende gecen ay klomen kullandım adetın 5 gunu gunde 1 tane benım yumurtalarda bı sıkıntı yoktu aslında hersey normal ama bı turlu gebelık olusmuyor iklomenı kullandıktan sonra muayne oldugumda gayet ıyıydı yumurtlama duzenlı ilişkidede bulunduk ama olmayınca olmuyor bugun adet oldum 2 gun gecıkmıstı ama yıne olmadı:5:pazartesı gıdıcem doktora bakalım ne olacak Rabbım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsın aratmasın buda bızım sınavımız:5::5::5:

benimde aynı şekilde seninle bire bir oldu ve bebeğimiz hemen ilk aydan tuttu ama malesej iki gun sonra ogrendıkkı cocuk dusmus şimdi benım sana önerilerim var iğneden sonra girdiğin ilşkiler spermin kalitesi için bi gun arayla olsun ve ben yaptım sen sakın yapma iğneden 6 gun sonra ilşkiye girme bzim bebeişimiz tutunamamıs ben tutsun dıye bol bol birlikteliilk olsun dedım ama malesef iğneden sonra 6 gun içinde zaten tutarsa tutar dier gunler zor dikatli ol ve sakın agır kaldırma elini yukarı kaldırma hamile gibi davran :(:( benim yasadıgım uzuntuyu yasama arkadasım ve morelını yuksek tut iaşşah hamiş olursun

cok teskkr ederm beni bilgilendrdgn için canım rabbim sana da tez zamanda versin.umraım bebegm olur yumrtam döllenmiştr insallah.

günaydın cnm ne haber nasılsın?

canım geçmiş llsun inş. en kısa zamnda rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsn canını skma hastalıklı bebekler genlde düşük oluyr hakkında hayrlısı olsun

canım inş. gebelikle sonuçlanır hayırlı haberlerini alırz batın kaç?

batım 19 20 ocak ama ben ne olur ne olmaz diye klomeni ilk kez kullandıgım icin geckme olur diye kafamda 24 ocak gibi dyrum.

cok teskkr ederm beni bilgilendrdgn için canım rabbim sana da tez zamanda versin.umraım bebegm olur yumrtam döllenmiştr insallah.

işallah belirtiler göğüs uçlarında agrı dokunamama ve kasıgının bir tarafında agrı ve genelde bende her aksam adet sancısı ceker gıbı sancı ckdım adet olcak gıbı oldum ama olmadım hamıleymısım megersem 4 gun gecıkınce kanda cıkdı idrarda cıkmadı sen 4 gun gecıktırme adetının gununde kan tahlili yaptırkı ALLAH korusun bişey olcak olursada hemen mudahale edebılsınler

batım 19 20 ocak ama ben ne olur ne olmaz diye klomeni ilk kez kullandıgım icin geckme olur diye kafamda 24 ocak gibi dyrum.

adet gunun nezamnsa ogun kan testınde cıkıyo hamıle olup olmadıgın ama idrarda cıkmamısdı benım klomen kullanarak kalmısdım malesef dusukle sonuclandı kızlar uzulmeyın kimisi diyoki 3ay kullandım kalamadım hala hamıle degılım ama ılk aydan tutup dusuk yaptım ben allah bu acıyı yasatmasın gec olsun ama saglıklı olsun işallah dua edın sureklı ve morelınızı hep yuksek tutun

bugün tekrar yumurta takibine gittim yumurtam çatlamış kızlar. gösterdi doktor delik deşik yumurta :) dedğim gibi sancı ve yumurta beyazı akı kıvamında akıntı geldmii yumurtanız çatlıyordur ve tahminlerim doğru cıktı eşime inandıramıyordum adetın 3 gün gecikirse tahilil yaptır dedi doktor hayırlısı artık

Aralık 4 ünde klomen kullanmaya başladım yumurtlama takibim başladı iki tane yumurtam oluşmuştu ve adet günümü bekledim 4 gün geçikince gittim idrar gebelik testi aldım çıkmadı yinede merakımdan kan tahlili yaptırdım ve 4 haftalık hamile oldugumu öğrendim ama iki gün önce tekrar gittim ve düşük başlamış :( iki gün hamileliğimin sevincini yaşayabildim şuan düşüğüm devam ediyo kanama şeklinde işallah gelecek aya tutunur miniğim:( :( :(

canım benim rabbim bida yaşatmasın benim arkadaşım düşükten 1 ay sonra tekrar gebe kaldı üzülme sen ...

ayyy kuzum ağzın bal yesin emii inşallahhh aslında takılmak istemiyorum belirtilere ama nebilim işte ilgimi çekti böyle olunca bende şaşırdım..

kuzum kızlarda yazsınlar küçük bi liste yaparız batlarımızı hep birlikte bekleriz .. :16:

Canımm üzülme herşey Allahtan verende o alanda o ..
Hem ben düşük ve kürtaj olanların daha sonra hemen hamile kalabilceğini okumuştum daha önce..
inşallah seninde öyle olur.. :16:

klomeni ilk defamı kullanmıştın sende ?

ya şekerim bugun doktora ikinci defa yumurtlama takıbıne gittim çatlamış yumurtammmm :))) adet sancısı gibi sancı oldumu çatlıyomuşşşş yumoşlar :D

Hayırlı cumalar kızlarrr..

Klomen kullanan arkadaşlarımmm hepinizi bekliyorummm .. klomen kullanıp hamiş kalanların yardımlarıda çok önemli .. :6:

cuma günün hayrına inşallah uğurlu gelir hamile kalırsın tatlımmm :)) bak unutma yumurta takibine 2 defa git

Merhaba arkadaşlarrr gelin hep beraber bekleyelim bebişleirmizi..
klomenin kacıncı ayındasınız .. neler yaşıyosunuz ilaçla ilgili..
heycanlarımızı.. belirtilerimizi .. sorularımızı.. birlikte paylaşalımmm .. beraber bilinçlenelim..

Bu arada kendimi yazayım anlatayım..
Ben klomene bu ay başladım ve 6 aydır bebek istiyoruz ..
öncesinde pregaston kullandım bir kutu adetten beş gün sonra ara kananmam olduğu için başka bir doktor
bu ilacı verdi.. sonrasında hemen regl oldum ve iyi bi doktora gittim hemen klomene başladı..
klomeni günde iki defa içtim aslında doktor yanlış vermiş ilkten bir taneyle başlanırmış..
neyse dedik vardır bundada bi hayır..
günde 2 tane klomen sonucu bir sürü yumurtam olmuştu adetimin 12. günü iki tanesi güzel ve olgundu..
biri 21 mm diğeri 18,9 mm olmuş.. biri sağda biri solda ..
doktor sancımın olabilceğini söyledi yumurta çatlarken..
ve benim ogün sağ tarafımda ertesi günde sol tarafımda belmede vuran bir sancım oldu..
Şimdi ise adetime 14 gün var bekliyoruz bakalım.. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur ..

cnm iyi aksamlar bende klomen kullandm ama sadece bir kez, ben günde 1 kullandm ve sadece 5 gün kullandm. arkasndan catlatma iğnesi kullandm aynı belrti bendede oldu ama malesf gebelk yok ilaçın çok sık kullanımının zarar vereceğini de duymustm seni telaşlandrmak istemem insallah iyi sonuç alırsın.benm doktorm en fazla 4 ya da 5 kez bu tadaviyi uygularz yumurtaları yormak iyi değil demişti, bende birdaha kullanmadm bana da bilgi verrir misn eğer bir sorun olmuyorsa bende 1 yıldır bebek istiyorum allah kimseye aratmasın

geçmiş olsun cnm :(

Back