yok canım bende öyle şeyler olmadı ama yan etkilerini okumadım yan etkisi değildir bence bak sen bence bu ay hamile kalırsın :))
Yazalım ben Aralık 29u klomene başladım ve adet tarihim 25 Ocak ve bu ikinci ayım klomen denemem
Aralık 4 ünde klomen kullanmaya başladım yumurtlama takibim başladı iki tane yumurtam oluşmuştu ve adet günümü bekledim 4 gün geçikince gittim idrar gebelik testi aldım çıkmadı yinede merakımdan kan tahlili yaptırdım ve 4 haftalık hamile oldugumu öğrendim ama iki gün önce tekrar gittim ve düşük başlamışiki gün hamileliğimin sevincini yaşayabildim şuan düşüğüm devam ediyo kanama şeklinde işallah gelecek aya tutunur miniğim
gunaydın arkadaslar.bende 28 aralıkta ilk kez klomen basladım.1er tane aldım gunde.ctesi gunu ovitrella yaptrdım.36 saat sonunda pazrtesi sabahı ilşki önerdi ve aynı gunun aksamı da diğer gunlerde size kalmıs dedi umarım bi sonuca varırız.bi yumurtam olustu 18 mm olunca vuruldum iğneyi.allah hepimzn yardımcısı olsun.
Günaydın kızlarr iyi haftasonlarııı
canım geçmiş llsun inş. en kısa zamnda rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsn canını skma hastalıklı bebekler genlde düşük oluyr hakkında hayrlısı olsunevet ilk defa kullanıyorum eşimlşe kan uyuşmazlı var acaba ondanmı tutmadıokadar heveslenmiştimki tutunamadı bebeğim eşimde çok üzgün doktor dediki üzülme stres yapma şimdi adetini beklicez ve yine 3.günü gel bakalım aynı şekilde yumurta takibi yapcaz ara vermicez dedi. eşime dedimki istersen ara verelim pskolojin kotuyse biraz dinlenelim ne dersin dedim hayır dedi hemen devam edelim doktor ara vermenıze gerek yok kurtaj olmıcaksın kanama seklinde düşük dedi parca falan olmıcak dedi
canım inş. gebelikle sonuçlanır hayırlı haberlerini alırz batın kaç?gunaydın arkadaslar.bende 28 aralıkta ilk kez klomen basladım.1er tane aldım gunde.ctesi gunu ovitrella yaptrdım.36 saat sonunda pazrtesi sabahı ilşki önerdi ve aynı gunun aksamı da diğer gunlerde size kalmıs dedi umarım bi sonuca varırız.bi yumurtam olustu 18 mm olunca vuruldum iğneyi.allah hepimzn yardımcısı olsun.
Canım ya bu kadar stres yapma en önemli etkenmiş çok zor biliyorum hepimizi yaşıyoruz ama oyalanmak gerekiyo sanırım başka şeylerle:44:
bende merak ediyorum acaba varmı die
benimde aynı şekilde seninle bire bir oldu ve bebeğimiz hemen ilk aydan tuttu ama malesej iki gun sonra ogrendıkkı cocuk dusmus şimdi benım sana önerilerim var iğneden sonra girdiğin ilşkiler spermin kalitesi için bi gun arayla olsun ve ben yaptım sen sakın yapma iğneden 6 gun sonra ilşkiye girme bzim bebeişimiz tutunamamıs ben tutsun dıye bol bol birlikteliilk olsun dedım ama malesef iğneden sonra 6 gun içinde zaten tutarsa tutar dier gunler zor dikatli ol ve sakın agır kaldırma elini yukarı kaldırma hamile gibi davranbenim yasadıgım uzuntuyu yasama arkadasım ve morelını yuksek tut iaşşah hamiş olursun
günaydın cnm ne haber nasılsın?
canım geçmiş llsun inş. en kısa zamnda rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsn canını skma hastalıklı bebekler genlde düşük oluyr hakkında hayrlısı olsun
canım inş. gebelikle sonuçlanır hayırlı haberlerini alırz batın kaç?
cok teskkr ederm beni bilgilendrdgn için canım rabbim sana da tez zamanda versin.umraım bebegm olur yumrtam döllenmiştr insallah.
batım 19 20 ocak ama ben ne olur ne olmaz diye klomeni ilk kez kullandıgım icin geckme olur diye kafamda 24 ocak gibi dyrum.
Aralık 4 ünde klomen kullanmaya başladım yumurtlama takibim başladı iki tane yumurtam oluşmuştu ve adet günümü bekledim 4 gün geçikince gittim idrar gebelik testi aldım çıkmadı yinede merakımdan kan tahlili yaptırdım ve 4 haftalık hamile oldugumu öğrendim ama iki gün önce tekrar gittim ve düşük başlamışiki gün hamileliğimin sevincini yaşayabildim şuan düşüğüm devam ediyo kanama şeklinde işallah gelecek aya tutunur miniğim
ayyy kuzum ağzın bal yesin emii inşallahhh aslında takılmak istemiyorum belirtilere ama nebilim işte ilgimi çekti böyle olunca bende şaşırdım..
kuzum kızlarda yazsınlar küçük bi liste yaparız batlarımızı hep birlikte bekleriz ..
Canımm üzülme herşey Allahtan verende o alanda o ..
Hem ben düşük ve kürtaj olanların daha sonra hemen hamile kalabilceğini okumuştum daha önce..
inşallah seninde öyle olur..
klomeni ilk defamı kullanmıştın sende ?
Hayırlı cumalar kızlarrr..
Klomen kullanan arkadaşlarımmm hepinizi bekliyorummm .. klomen kullanıp hamiş kalanların yardımlarıda çok önemli ..
Merhaba arkadaşlarrr gelin hep beraber bekleyelim bebişleirmizi..
klomenin kacıncı ayındasınız .. neler yaşıyosunuz ilaçla ilgili..
heycanlarımızı.. belirtilerimizi .. sorularımızı.. birlikte paylaşalımmm .. beraber bilinçlenelim..
Bu arada kendimi yazayım anlatayım..
Ben klomene bu ay başladım ve 6 aydır bebek istiyoruz ..
öncesinde pregaston kullandım bir kutu adetten beş gün sonra ara kananmam olduğu için başka bir doktor
bu ilacı verdi.. sonrasında hemen regl oldum ve iyi bi doktora gittim hemen klomene başladı..
klomeni günde iki defa içtim aslında doktor yanlış vermiş ilkten bir taneyle başlanırmış..
neyse dedik vardır bundada bi hayır..
günde 2 tane klomen sonucu bir sürü yumurtam olmuştu adetimin 12. günü iki tanesi güzel ve olgundu..
biri 21 mm diğeri 18,9 mm olmuş.. biri sağda biri solda ..
doktor sancımın olabilceğini söyledi yumurta çatlarken..
ve benim ogün sağ tarafımda ertesi günde sol tarafımda belmede vuran bir sancım oldu..
Şimdi ise adetime 14 gün var bekliyoruz bakalım.. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?