Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

ziyaretçilerimiz lütfen uzaktan bakmayın sizde buyrun topiğimize :112:

Valla ben kaçmıyorum Bebetom:) Arasıra giriyorum genelde fatmayla denk geliyoruz bazen onla yazışıyoruz.Şimdide yazılanları okuyordum.Bende klomeni kullandım ilkez Dr. çatlatma iğnesi vermedi gerek görmedi yumurtam biri 20.18 mm diğeri 16.89 mm ilişki tarihi verdi bakalım artık kısmet regli tarihim 8 şubat bekliyoruz hayırlısı....

benim klomen dün bitti,doktorum 12-14-16-18.günlerde ilşki onerdi bugun adetimde bitti ama lekelenme geliyor 12.günü ayın 4üne geliyor sizce o zamanmı çalışmaya başlamalıyım yoksa doktorun dediği günlerdemi:26:

Sürekli gel canım ya arada takılma ben hep burdayım ..... yumurtaların süper büyümüş inşallah regL olmazsın tatlımm bol şanssssss

benim klomende yarın bitecek pzts de yumurta takibine gidecemmm sen gittinmi kaç mm olmuş cnm ???? lekenme yumurtanında çatlayacağa anlamına geliyor korkma kötü bi durum değil doktorun dedği günlerde mutlaka birlikte olun inşaaallah bebeğin gelir bol şanssss

Tazebahar canım sen klomeni ne zaman kullandın ki adetin bugün bitmiş ben birşey anlamadım valla..Bana adetin 5. günü iç dedi Dr.sabah akşam 5 günde bitti 2 sonrada yumurtalarıma bakmak için çağırdı.

canım doktorum takibe çağırmadı beni bende bilmiyorum napsam başka bi yere mi gitsem yumurta takibi için alttan ultrasonmu oluyo yoksa normalmi

Tazebahar canım sen klomeni ne zaman kullandın ki adetin bugün bitmiş ben birşey anlamadım valla..Bana adetin 5. günü iç dedi Dr.sabah akşam 5 günde bitti 2 sonrada yumurtalarıma bakmak için çağırdı.

canım ben 3. günü başladım 12-14-16-18 de ilişki önerdi bazılarınki 5. günde başlatıyomuş evet ben 3. günümde başladığım için şuan sadece lekelenme var reglim bitti sayılır

canım konumuzla alakalı değil ama toplu bi şekilde nasıl cevap yazıyorsun şimdiki yaptıgın gibi ikimizede aynı cvp verdin bazen ayrı ayrı arkadaşlara cvp vermek zor da

Sürekli gel canım ya arada takılma ben hep burdayım ..... yumurtaların süper büyümüş inşallah regL olmazsın tatlımm bol şanssssss

Teşekkür ederim canım hayırlısıyla hepimiz hamile kalırız inşallaaaaahhh..Ben çalıştığım için vakit buldukça giriyorum. Evet canım Dr. da vücudun çok iyi cevap vermiş dedi ama bakalım artık hayırlısı. benim anlamadığım Dr. neye göre ilişki tarihi veriyor yani çatlamanın olacağı zamanı nasıl belirliyor kafama bu takıldı valla:)

rica ederim cnm....inşallah umudumuzu kaybetmedik daha bekliyoruz inşallah hayrılı bi şekilde gelecekler....o kadarını bilmiyorum ama galiba yumurtanın çatlayacağı tarıhi bildiği icin veriyordur zaten öyle ya 14.yada 16. gün ilişkide bulunun dıyorlar ya ... ben bu ay hergün birlikte olamyı ve özellikle sabhalrı yapmayı düşünüyorumm

canım konumuzla alakalı değil ama toplu bi şekilde nasıl cevap yazıyorsun şimdiki yaptıgın gibi ikimizede aynı cvp verdin bazen ayrı ayrı arkadaşlara cvp vermek zor da

canım doktorum takibe çağırmadı beni bende bilmiyorum napsam başka bi yere mi gitsem yumurta takibi için alttan ultrasonmu oluyo yoksa normalmi

canım ben 3. günü başladım 12-14-16-18 de ilişki önerdi bazılarınki 5. günde başlatıyomuş evet ben 3. günümde başladığım için şuan sadece lekelenme var reglim bitti sayılır

Hımm 12. günü ben Dr. gittim yumurtam gelişmişmi diye.Valla bende aynısını Fatmaya sormuştum altan ultrasonla demişti ama benim Dr. altan deyil karından baktı ultrasonla..

canım altınyla cevaplanın yanında tırnak işareti var kime cevap vermek istiyosan ona tıkla en son alıntıya cevapla de bu şekilde oluyor

Evet sanırım ona göre veriyorlar..Evet ben bir yerde okumuşdum sabah saatleri daha verimli oluyormuş. biz çalıştığımız için biraz zor çalışmıyan için deneyebilirsiniz diyorum denemekten ne çıkar dimi ama :) Yanlız ilişkide bulunduğunuz zaman dikkat edin tutunmuş bebeği düşürme ihtimali olabilir..

beni takibe çağırmadı yaa, alttan muayne oluyosa kendi doktorumdan başkasına yaptırmam ama benim doktorumda çok yogun oldugu için sanırım takiple uğraşmaz çünkü genelde herşeyi akışına bırakır bilemedim gitsemmi takibe gitmesemmi başka birine,

slm arkadaşlar ben 2. ay önce klomenle hamile kaldım fakat kan fazla gelmeye başlayınca hemen doktoruma gittim hamileiğimin sona erdiğini söyledi yani yavrum bana tutunamadan ölmüş. bir ay klomene ara verip bu ay kullanmaya başladık inşallah bu ay olur isteyen herkeze nasip etsin rabbim

Ben 2 Şubatı bekliyorum. İğneyi yaptırdıktan sonra 2 gün sonra yumurtalar çatlıyormuş ya ben onun üstüne 15 gün sayıyorum dr.um öyle demişti. Çok merak ediyorum ama tek çizgi görmek istemediğim için yapmak istemiyorum :S Allah'ım sen hayırlısıyla ver...

hoşgeldin cnm aramıza hayırlı olsun klomenın inşşş işe yarar bebişin tutunur RABBİM diledikten sonra neden olmasın ikizin ve ayrıca evt yüzde 10 çoğul gebelik oluşturuyor klomencik
ayyy inşaallah canım yaa fazla bekletmeden gelsın bebişim istıyorum tabı rabbımın bılce ıs o..ol dediğinde olucak ınsaallahayy kııızz bende 3.gunundeyım klomenın pazartesı bnede yumurta takıbıne gıtcemmbat ne zaman canım sennıın
ama dün akşam gelen leke böyle pıhtı gibi bişeydi kanda vardı akıntıda vardı sanki
pıhtı gibiydi hatta baktım iyice
düşük falan mı yoksa dedim hahaaaa saçmaladım iyice :)

canım ınsaallah yerlesme kanamasıdır ben cok okudum bole seylerı hatta benım goruumcem ılk ay ustune gormus ıkıncı ayda ogrendık hamş oldugunu dr.ole demıstı bu bebek ıkı aylık dıye ama o normal adet kanaması yasamıstı ondan anlayamadı

batım 24 şubat tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…