• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Kizlar klomen kullandm bitti 25 ocak cuma ovitrelle ignemi oldum bugun 5. gun ve bnm cok akintim var sut beyazi gibi dun sabah iliskiden sonra kahvemsi cook cook acik akintim olmus koyu sari gibi bu arada bazen sancim oluyo sol tarafda ve cok kotu bas donmesi var sanki biri beni tutup salliyo o derece bunlar normal mi yaa ?

Kizlar klomen kullandm bitti 25 ocak cuma ovitrelle ignemi oldum bugun 5. gun ve bnm cok akintim var sut beyazi gibi dun sabah iliskiden sonra kahvemsi cook cook acik akintim olmus koyu sari gibi bu arada bazen sancim oluyo sol tarafda ve cok kotu bas donmesi var sanki biri beni tutup salliyo o derece bunlar normal mi yaa ?

canım iğneyi adetinin kaçıncı günü vuruldun tam olarak ? Yumurtalıklarının boyutu neydi ? Bu ay bende vurulucam . Bugün gidiyorum doktora.benim arkadaşım vuruldu onunda günlerce çok sancısı oldu, ama baş dönmesi felan olmamıştı.Doktoruna bi danışssana ?

fatmacım bence sen hasta oluyosun, doktorunu ara danış genede , daha ööncede böyle mi olur hep ?

hiç olmazsa doktorunu ara fatmacım böyle bekleyerek ne oldugunu nerden bileceğiz..9 gün önce adet olman bana doğru gelmedi ya en azından düşük varsa veya düşük olacaksa önlemini al derim... ama inşş düşük değildir sadece bi adettir diyerek hayra yoralım

Günaydınlar
cevaplar ve yorumlar için çok tşkler
bence de ben adet oluyorum, benim ocak adet tarihim 7 si ama hep 2-3 gün önce olurum yani 3-4 şubatta adet olmam gerekiyor öncesinde de böyle lekelenmelerim olur hep
düşük falan olma ihtimali çok az daha 1 aylık bile olmadan düşük olur mu
dr da aramıyorum bariz adet oluyorum dr arayıp ne dicem
neyse hayırlısı olsun artık

zebebek sen hangi şehirdesin hiç iyi doktor yokmu oralarda prof falan ? gerçi iyi yada normal doktora gittiğinide bilmiyorum ama sen bu işin arkasına düşş erimezse ne olacakmış??

istanbul canım sen nerdensin
varmı bildiğin iyi bi doktor
bi doçentle görüştüm o da iğneyle içini boşaltabiliriz falan demişti
zaten eğer tedavi olmak istiyosan bu kistin yolu bu yada laparoskopi profta olsa yapacağı başka hiçbişey yok
dkh eritmediyse tabi
bu dediğim yöntemlerden sonra birçok kişide 3 ay gibi bi zamanda tekrarlıyo kist
geçici çözümler yani
o 3 ayda hamile kaldın kaldın kalamadın aynı şeyler
Allah ım yardım etsin ya hepimize çok zor

kızlar günüm 29 ocaktı gecti klomen kullandım yumurtalarım kendı kendıne catladı ama benim normaldede adetım hep gecikirdi ... o yuzden umutlanmak istemiyorum....klomen kullnadığın için gecen ay hangı gun adet olduysan bu ayda o gun olursun dedı bana herkes cesaret edip test bile yapamıyorumm..1 (bir) hafta bekliyim diyorum... ilaç gunu gunune adeti sökermi acaba...

Merhabalar.. Benim de bu ay klomen kullanıp çatlatma iğnesinden sonraki 15. günüm. adetimin 26. günü beklenmeyen adet tarihim 6 şubat. Çok heyecanlı ve sabırsızım acaba hamile kaldım mı? Hiçbir belirti hissetmiyorum

Merhabalar.. Benim de bu ay klomen kullanıp çatlatma iğnesinden sonraki 15. günüm. adetimin 26. günü beklenmeyen adet tarihim 6 şubat. Çok heyecanlı ve sabırsızım acaba hamile kaldım mı? Hiçbir belirti hissetmiyorum

Ben çatlatma ignesinin 15.gunu sabah kan testi yaptıkdan sonra adet olmustum. dr bana 15.gunu bellı olur varmı yokmu demişti.testte cıkar bence 15. gunu bekle 16.gün test yap sabah idrarda bak en azından ins bebek ordadır.:1:

kızlar günüm 29 ocaktı gecti klomen kullandım yumurtalarım kendı kendıne catladı ama benim normaldede adetım hep gecikirdi ... o yuzden umutlanmak istemiyorum....klomen kullnadığın için gecen ay hangı gun adet olduysan bu ayda o gun olursun dedı bana herkes cesaret edip test bile yapamıyorumm..1 (bir) hafta bekliyim diyorum... ilaç gunu gunune adeti sökermi acaba...

herhalde klomenle ıllk ayın ben ilk ayda 3 gun once oldum.sonra hep gununden 1 gun once oluyordum.ama 6 ayda 2 kere gecıkmelide oldum hatta olmak ıcın baska ılaclar kullandım.yani her ay degişiyor diyebilirim sen bence önce idrar testi yap evde (o teste de cok guvenme negatif cıkarsa) amaaaaa pozitif cıkarsa kosa kosa kan testine gittt.

bebetommmm nerdesin bilet aldım geliyommmm kahveye sen uyuyosuuunnn

öncelikle şunu diyim arkadaşım senin yumurtan çatlıyor hadi inşallah bebeğine kavuşursun sağsalimm :16:

istanbul canım sen nerdensin
varmı bildiğin iyi bi doktor
bi doçentle görüştüm o da iğneyle içini boşaltabiliriz falan demişti
zaten eğer tedavi olmak istiyosan bu kistin yolu bu yada laparoskopi profta olsa yapacağı başka hiçbişey yok
dkh eritmediyse tabi
bu dediğim yöntemlerden sonra birçok kişide 3 ay gibi bi zamanda tekrarlıyo kist
geçici çözümler yani
o 3 ayda hamile kaldın kaldın kalamadın aynı şeyler
Allah ım yardım etsin ya hepimize çok zor

canım bende çankırıdayım ama ankara buraya çok yakın oldugundan benim doktorum ankarada çok şükür iyi doktora ras geldim kendisi prof çok iyi bi doktor gazi hastanesinde ama ben özel muayeneye gidiyorum... mehmet erdem doktorum.. hatta arama yapıp bakarsam mehmet erdem adna topik açılmış... sende bizim gibi çok bebek istiyorsun o yüzden önce bebek olsun diye uğraşma sen kistini yok edecek bi doktor ara bak kistin giderse hemen hamile kalırsın aman ha sakın klomen kullanma :20:çok tehlikeli.....

selam canım klomen adet gecikmesi yapmıyor bende klomene başlamadan önce hep 4 gün gecikirdi taki klomen kullanana kadar 2 aydır hiç gecikmedi tama gününde bi gün önce oldum hatta sen hamiş olabilirsin ama yinede umutlandırmak istemem yumurtan çatladıysa neden geciksinki hadi bi idrar testi yapta bize haberdar et...

selam canım yumurtan çatlamışmı ? inşallah hamiş kalmışsındır :16:

Back