batım 24 şubat tatlım
canlar bu ay adetim 5 gün sürdü normalde 7 gün süren ve halen bende adet sancısı kasık sancısı mevcut pazar gününden beri öyle halsizim ki anlatamam felaket başım çatlayacak gibi ağrıyor dünden beri bende çoooook aşırı akıntı rengi: açık sarı kokusu: farklı değişik anlam veremıyorum....
bu topiği açan sensin güzelimm sana alıştık seni sevdik yerin belli oluyor anlayacan :112:
hayırdı canım ne sıkıntın var paylaşmak istersen dinlerimmm RABBİM bebeğini sana bağışlasınnn olmaz inşallah bişey ne olursa olsun moralini yüksek tutmaya çalış senden başka hamişimiz yok inşallah sırasıyla hamiş kalırız umudumuz ALLAH'tan bakalım mevlam neylerse güzel eyler....
Oluck ins tatlm dua edelim rabbm tez vakitte yasatsn ben szlerdn beklerken ben hams kaldm öncelgm szlerdnz rabbme cok sükür odllendrdi bizi ins sizleride ödüllendrcek rabbm..ben inaniyorum..
benım sat 27 batım da aslında 26.sına denk gelıyo kuzum ama son ıkı aydır sastı gecıkmelı gelıyo 1 mart dıyorum ben batımı.. hem de hemencecık test yapmım dıye uzattım bıraz sureyi kendıme kandırıkcılık yapıyorum
canım kasık sancısı yumurtaların buyuyodur yada usutmusundur belkı bas agrısı klomenden olabılır dun de benım basım catlıyodu baktım yan etkılerınde var bas agrısı felan bol su ıc canım ben basım agrıyınca suyu cok ıcıyorum gecıyo ole degısık bişeyim ben de
inşaallah canımdr.a gıttın mı sen cnm gordun mu bebısını
Oluck ins tatlm dua edelim rabbm tez vakitte yasatsn ben szlerdn beklerken ben hams kaldm öncelgm szlerdnz rabbme cok sükür odllendrdi bizi ins sizleride ödüllendrcek rabbm..ben inaniyorum..
canlar bu ay adetim 5 gün sürdü normalde 7 gün süren ve halen bende adet sancısı kasık sancısı mevcut pazar gününden beri öyle halsizim ki anlatamam felaket başım çatlayacak gibi ağrıyor dünden beri bende çoooook aşırı akıntı rengi: açık sarı kokusu: farklı değişik anlam veremıyorum....
hoşgeldin bende yalnız yalnız takılıyordum,,,
aa mjm 2 kere gitmiş :))
iyidir valla eşim psikoljin bozulacak bebek yüzünden diyooo :))
oyle valla kafamiza cok takiyoruz ondan olmuyor bence stresden calisiyomusun sen kac yasindasin
33 yaşındayım ama 5 aylık evliyim geç kalanlardanım yani,, evet canım tarım bakanlığında çalışıyorum
Calistigin icin kafana takmamak daha kolay biliyorum zor ama bu ay kafandan at ben oyle yapicam senin sorunun neydi yasinda sorun degil bence
iki yıl önce sol yumurtalığım alındlyani tek yumurtalığım var yeni evli olmamıza rağmen o yüzden acele ediyorum,yaza kadar olmazsa tüp bebek için tedaviye başlayacağız hayırlısı artık ,,,
evet işim çokken uzaklaşıyorum ama her fırsatta nette yorumları okuyorum çook şey öğrendim bu iki ayda :))
canım iğneyi adetinin kaçıncı günü vuruldun tam olarak ? Yumurtalıklarının boyutu neydi ? Bu ay bende vurulucam . Bugün gidiyorum doktora.benim arkadaşım vuruldu onunda günlerce çok sancısı oldu, ama baş dönmesi felan olmamıştı.Doktoruna bi danışssana ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?