öncelikle şunu diyim arkadaşım senin yumurtan çatlıyor hadi inşallah bebeğine kavuşursun sağsalimm
insallh oyledir cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öncelikle şunu diyim arkadaşım senin yumurtan çatlıyor hadi inşallah bebeğine kavuşursun sağsalimm
biraz gec oldu ama kendımı dınlenmeye adadım düşükden sonra... ben istanbuldayım bayrampaşa şafak hastanesıe gıdıyorum.. cok memnunum doktorumdan.. adetımı beklıyorum hala olur olmaz klomene baslıcamm ...canım sen nerdesin hangi hast hangi dr :))
napıyon kııızz
bilmiyorum .. nasılım??etrafa bakıyorum kım var kım yok diye nasılsın?
bilmiyorum .. nasılım??
sanki biri dokunsa aglıcam... sankii herkesden gucluyum sankii cok zayıfım... ben yoruldumm çok yoruldum... kimse yok dertleşebilceğim suan mal mal bakınıyoruuum hakan altun dınlıyoruuum ...
sen nasılsın;?
ii akşamlar kızlar ınanın bende sohbet etmek istıyorum ama musaıt olamıyorum sanırım ilk adet gunu yaklaşan benım bol akıntıdan başka bi sorun yok şuan doktorumm çok begenmişti yumurtalarımı 3 tane ve boyutlarıda guzel ama hiç ümidim yok nedense 14 ay oldu
ne dıyım ben onu bıle beceremıyorum aglayamıyorum sankıı ruh gıbıyım... ben neler yasıyorumm ne cabuk oluverdı herseyyy ben napıyorumm... boşlukdayımm.. Allahım aklıma mukayet ol... bebeğimi kaybettım ben yıne adetımı bekleyıp klomene faaln baslıcam beklıcemm ??? hıc sanmıyorum sankıı savasamıcamm... umitlerim gittii..bu kadar olur duygularımız.benimde aglamam yeni durdu.yanlışlıkla bir topik girdi orda hamileler vardı .... bende kendimi aglarken buldum.
akıntının sebebı hamılelık belırtısıde olabılır eger klomen tedavısındeysen... hayırlısı olsun ne dıyım.. ben artık oluruna bırakcamm Allahım nezamn nasıp ederse..ii akşamlar kızlar ınanın bende sohbet etmek istıyorum ama musaıt olamıyorum sanırım ilk adet gunu yaklaşan benım bol akıntıdan başka bi sorun yok şuan doktorumm çok begenmişti yumurtalarımı 3 tane ve boyutlarıda guzel ama hiç ümidim yok nedense 14 ay oldu
ii akşamlar kızlar ınanın bende sohbet etmek istıyorum ama musaıt olamıyorum sanırım ilk adet gunu yaklaşan benım bol akıntıdan başka bi sorun yok şuan doktorumm çok begenmişti yumurtalarımı 3 tane ve boyutlarıda guzel ama hiç ümidim yok nedense 14 ay oldu
biraz gec oldu ama kendımı dınlenmeye adadım düşükden sonra... ben istanbuldayım bayrampaşa şafak hastanesıe gıdıyorum.. cok memnunum doktorumdan.. adetımı beklıyorum hala olur olmaz klomene baslıcamm ...
napıyon kııızz
etrafa bakıyorum kım var kım yok diye nasılsın?
ne dıyım ben onu bıle beceremıyorum aglayamıyorum sankıı ruh gıbıyım... ben neler yasıyorumm ne cabuk oluverdı herseyyy ben napıyorumm... boşlukdayımm.. Allahım aklıma mukayet ol... bebeğimi kaybettım ben yıne adetımı bekleyıp klomene faaln baslıcam beklıcemm ??? hıc sanmıyorum sankıı savasamıcamm... umitlerim gittii..
akıntının sebebı hamılelık belırtısıde olabılır eger klomen tedavısındeysen... hayırlısı olsun ne dıyım.. ben artık oluruna bırakcamm Allahım nezamn nasıp ederse..
Bende dün klomenle tedaviye başladım inş.bu sefer olur Allahın izniyle
beklemekde zor ... olsada hayırlısı olsun saglıklısı olsun işallah senı hıc bırakmasın... kk dakı ılk dostluk kurdugum kısılerden bırısın.. sevıncın sevıncım olsun sıkıntın benım derdım...Ya bu ay son ayım klomenle üçüncü şansım cok umudum var ama yine olmayacak eminim kendimi zor durduruyorum ağlamamak icin dua etmekten baska çaremiz yok kizlar
okadar doluydumkıı bu sozlerın benıım patlamama sebep olduu... bende eşimden ayrıı gizli gizli aglıyorumm... cok yorulduumm ... Allahım noluuur ver sabrınııı cok agırıma gıdıyoo sevıncım kursagımda kaldıı... bidaha nasıl istiyebilcemm nasıl heves edıcemm nasıl beklıcemm... eşimle ayrı odalardayız suan allaha sukur hıc bıseyımız yok ama ayrı yatmak ıstedık bugunn ıkımızde kendı kabugumuza cekılmek ıstedıkk... ve bana cok ıyı geldıı... aglıyorum işdee yine acizim yine aglıyorumm.. herkesın cok guclu bıldıgı benn su yastıgım kadar tanımıyoo benıı eşim bilee...bu akşam herkez efkarlı aglayın kızlar kendimizi tutmak daha kotu birde esim anlasa ondan gizli aglamaktım yoruldum.onun yanında kahkalar atmak sonra bir köşeye cekilip aglamak ben dua ederkende aglıyorum.
Hosgeldin adaşim hayırlı olsun klomen bol şans dilerim :)
Hosgeldin adaşim hayırlı olsun klomen bol şans dilerim :)
Bende dün klomenle tedaviye başladım inş.bu sefer olur Allahın izniyle
bu akşam herkez efkarlı aglayın kızlar kendimizi tutmak daha kotu birde esim anlasa ondan gizli aglamaktım yoruldum.onun yanında kahkalar atmak sonra bir köşeye cekilip aglamak ben dua ederkende aglıyorum.