• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

etrafa bakıyorum kım var kım yok diye nasılsın?
bilmiyorum .. nasılım??
sanki biri dokunsa aglıcam... sankii herkesden gucluyum sankii cok zayıfım... ben yoruldumm :( çok yoruldum... kimse yok dertleşebilceğim suan mal mal bakınıyoruuum hakan altun dınlıyoruuum ... :ssz:
sen nasılsın;?

bilmiyorum .. nasılım??
sanki biri dokunsa aglıcam... sankii herkesden gucluyum sankii cok zayıfım... ben yoruldumm :( çok yoruldum... kimse yok dertleşebilceğim suan mal mal bakınıyoruuum hakan altun dınlıyoruuum ... :ssz:
sen nasılsın;?

bu kadar olur duygularımız.benimde aglamam yeni durdu.yanlışlıkla bir topik girdi orda hamileler vardı .... bende kendimi aglarken buldum.

ii akşamlar kızlar ınanın bende sohbet etmek istıyorum ama musaıt olamıyorum sanırım ilk adet gunu yaklaşan benım bol akıntıdan başka bi sorun yok şuan doktorumm çok begenmişti yumurtalarımı 3 tane ve boyutlarıda guzel ama hiç ümidim yok nedense 14 ay oldu :emir_bebek:

ii akşamlar kızlar ınanın bende sohbet etmek istıyorum ama musaıt olamıyorum sanırım ilk adet gunu yaklaşan benım bol akıntıdan başka bi sorun yok şuan doktorumm çok begenmişti yumurtalarımı 3 tane ve boyutlarıda guzel ama hiç ümidim yok nedense 14 ay oldu :emir_bebek:

benimde 1 hafta kaldı.ara ara yumurtalıma sag bıcak saplanıyor akıntı hep vardı bel agrısı vs.

Ya bu ay son ayım klomenle üçüncü şansım cok umudum var ama yine olmayacak eminim :( kendimi zor durduruyorum ağlamamak icin dua etmekten baska çaremiz yok kizlar

bu kadar olur duygularımız.benimde aglamam yeni durdu.yanlışlıkla bir topik girdi orda hamileler vardı .... bende kendimi aglarken buldum.
ne dıyım ben onu bıle beceremıyorum aglayamıyorum sankıı ruh gıbıyım... ben neler yasıyorumm ne cabuk oluverdı herseyyy ben napıyorumm... boşlukdayımm.. Allahım aklıma mukayet ol... bebeğimi kaybettım ben yıne adetımı bekleyıp klomene faaln baslıcam beklıcemm ??? hıc sanmıyorum sankıı savasamıcamm... umitlerim gittii..
akıntının sebebı hamılelık belırtısıde olabılır eger klomen tedavısındeysen... hayırlısı olsun ne dıyım.. ben artık oluruna bırakcamm Allahım nezamn nasıp ederse.. :(

Vaktin olduğu müddetçe gel tatlim hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz :(

bu akşam herkez efkarlı aglayın kızlar kendimizi tutmak daha kotu birde esim anlasa ondan gizli aglamaktım yoruldum.onun yanında kahkalar atmak sonra bir köşeye cekilip aglamak ben dua ederkende aglıyorum.

biraz gec oldu ama kendımı dınlenmeye adadım düşükden sonra... ben istanbuldayım bayrampaşa şafak hastanesıe gıdıyorum.. cok memnunum doktorumdan.. adetımı beklıyorum hala olur olmaz klomene baslıcamm ...

napıyon kııızz :1:

etrafa bakıyorum kım var kım yok diye nasılsın?

ne dıyım ben onu bıle beceremıyorum aglayamıyorum sankıı ruh gıbıyım... ben neler yasıyorumm ne cabuk oluverdı herseyyy ben napıyorumm... boşlukdayımm.. Allahım aklıma mukayet ol... bebeğimi kaybettım ben yıne adetımı bekleyıp klomene faaln baslıcam beklıcemm ??? hıc sanmıyorum sankıı savasamıcamm... umitlerim gittii..

akıntının sebebı hamılelık belırtısıde olabılır eger klomen tedavısındeysen... hayırlısı olsun ne dıyım.. ben artık oluruna bırakcamm Allahım nezamn nasıp ederse.. :(

Hilbar nerdesin kiz sen uzun zamandır yoktun düşükten dolayımı bi turlu adet olamiyorsun acaba : - /

hilbar bence hiç uzulme senin en azından oluyor.hamile kalabiliyosun gene olur.böyle düşün bu ay olmzsa birdahaki ay :)

Ya bu ay son ayım klomenle üçüncü şansım cok umudum var ama yine olmayacak eminim :( kendimi zor durduruyorum ağlamamak icin dua etmekten baska çaremiz yok kizlar
beklemekde zor ... olsada hayırlısı olsun saglıklısı olsun işallah senı hıc bırakmasın... kk dakı ılk dostluk kurdugum kısılerden bırısın.. sevıncın sevıncım olsun sıkıntın benım derdım...
bu akşam herkez efkarlı aglayın kızlar kendimizi tutmak daha kotu birde esim anlasa ondan gizli aglamaktım yoruldum.onun yanında kahkalar atmak sonra bir köşeye cekilip aglamak ben dua ederkende aglıyorum.
okadar doluydumkıı bu sozlerın benıım patlamama sebep olduu... bende eşimden ayrıı gizli gizli aglıyorumm... cok yorulduumm ... Allahım noluuur ver sabrınııı :( cok agırıma gıdıyoo sevıncım kursagımda kaldıı... bidaha nasıl istiyebilcemm nasıl heves edıcemm nasıl beklıcemm... eşimle ayrı odalardayız suan allaha sukur hıc bıseyımız yok ama ayrı yatmak ıstedık bugunn ıkımızde kendı kabugumuza cekılmek ıstedıkk... ve bana cok ıyı geldıı... aglıyorum işdee yine acizim yine aglıyorumm.. herkesın cok guclu bıldıgı benn su yastıgım kadar tanımıyoo benıı eşim bilee...

Bende dün klomenle tedaviye başladım inş.bu sefer olur Allahın izniyle

Ben iki senelik evliyim daha 2kere yanında ağlamıştım oda dayanamadı ağladı kiyamam ben ona hep gizli o olmadıgı yerde ağlarım ama dua ederek ağlarım RABBİME yalvararak sizde oyle yapın

Back