geç kaldım galiba kahvem soğmuştur artık sen bana gelirsin kahve içmeye
Olur yarin haberlesiriz
geç kaldım galiba kahvem soğmuştur artık sen bana gelirsin kahve içmeye
ay canım inşallah beklerim gel buyur başımın üstünde yerin varben cıkıyorum canım hayırlı geceler
Kizlar klomen kullandm bitti 25 ocak cuma ovitrelle ignemi oldum bugun 5. gun ve bnm cok akintim var sut beyazi gibi dun sabah iliskiden sonra kahvemsi cook cook acik akintim olmus koyu sari gibi bu arada bazen sancim oluyo sol tarafda ve cok kotu bas donmesi var sanki biri beni tutup salliyo o derece bunlar normal mi yaa ?
fatmacım bence sen hasta oluyosun, doktorunu ara danış genede , daha ööncede böyle mi olur hep ?
hiç olmazsa doktorunu ara fatmacım böyle bekleyerek ne oldugunu nerden bileceğiz..9 gün önce adet olman bana doğru gelmedi ya en azından düşük varsa veya düşük olacaksa önlemini al derim... ama inşş düşük değildir sadece bi adettir diyerek hayra yoralım
zebebek sen hangi şehirdesin hiç iyi doktor yokmu oralarda prof falan ? gerçi iyi yada normal doktora gittiğinide bilmiyorum ama sen bu işin arkasına düşş erimezse ne olacakmış??
Merhabalar.. Benim de bu ay klomen kullanıp çatlatma iğnesinden sonraki 15. günüm. adetimin 26. günü beklenmeyen adet tarihim 6 şubat. Çok heyecanlı ve sabırsızım acaba hamile kaldım mı? Hiçbir belirti hissetmiyorum
kızlar günüm 29 ocaktı gecti klomen kullandım yumurtalarım kendı kendıne catladı ama benim normaldede adetım hep gecikirdi ... o yuzden umutlanmak istemiyorum....klomen kullnadığın için gecen ay hangı gun adet olduysan bu ayda o gun olursun dedı bana herkes cesaret edip test bile yapamıyorumm..1 (bir) hafta bekliyim diyorum... ilaç gunu gunune adeti sökermi acaba...
bebetommmm nerdesin bilet aldım geliyommmm kahveye sen uyuyosuuunnn
Kizlar klomen kullandm bitti 25 ocak cuma ovitrelle ignemi oldum bugun 5. gun ve bnm cok akintim var sut beyazi gibi dun sabah iliskiden sonra kahvemsi cook cook acik akintim olmus koyu sari gibi bu arada bazen sancim oluyo sol tarafda ve cok kotu bas donmesi var sanki biri beni tutup salliyo o derece bunlar normal mi yaa ?
istanbul canım sen nerdensin
varmı bildiğin iyi bi doktor
bi doçentle görüştüm o da iğneyle içini boşaltabiliriz falan demişti
zaten eğer tedavi olmak istiyosan bu kistin yolu bu yada laparoskopi profta olsa yapacağı başka hiçbişey yok
dkh eritmediyse tabi
bu dediğim yöntemlerden sonra birçok kişide 3 ay gibi bi zamanda tekrarlıyo kist
geçici çözümler yani
o 3 ayda hamile kaldın kaldın kalamadın aynı şeyler
Allah ım yardım etsin ya hepimize çok zor
kızlar günüm 29 ocaktı gecti klomen kullandım yumurtalarım kendı kendıne catladı ama benim normaldede adetım hep gecikirdi ... o yuzden umutlanmak istemiyorum....klomen kullnadığın için gecen ay hangı gun adet olduysan bu ayda o gun olursun dedı bana herkes cesaret edip test bile yapamıyorumm..1 (bir) hafta bekliyim diyorum... ilaç gunu gunune adeti sökermi acaba...
Merhabalar.. Benim de bu ay klomen kullanıp çatlatma iğnesinden sonraki 15. günüm. adetimin 26. günü beklenmeyen adet tarihim 6 şubat. Çok heyecanlı ve sabırsızım acaba hamile kaldım mı? Hiçbir belirti hissetmiyorum
Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?