Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

cnm merhaba.her dr farklı bişey söylüyor.bende aynı şeyleri yasadım.benimde sürekli prolaktin yüksekti ilac kullandım.sonra tekrar düştü.bu ay yaptırdım prolaktin 31 çıktı.ilaç kullanıyorum.drum hamileleliğe engel dedi.

yarın sabah aç karnına tekrar prolaktin e baktırcam..dogum kontrol ilacını bu ay kullanmamaya karar verdim..bu ayda bu şekilde devam etcem..canım umarım seninde düşer bu deger ve bebişini kucagına alırsın..

Canım bende de aynı sıkıntı vardı yumurta çoook gelişme yok beni de 2 gün sonra çağırmıştı tekrar ama bir gelişme olmadı ama bazen gelişme oluyormuş bünyeye bağlı peki önünde ki tedavi süreci için bişiy söyledi mi klomenle devam mı iğne mi

kızlar moralim çok bozuk.klomen ve ovitrelle den sonra adetim iki gün geçti bugün test yaptım ve tek çizgi.bebek olsaydı belli olurdu di mi :-(

perşmbe çağırdı tekrar canım ozaman belli olcak bakalım yaa bide şuan çok ağrım var kasıklarımda normalmi bu

kızlar bu ay günde tek klomen kullandım 3 gün sonra kontrole gittigimde yumurta falan yok dedi dr sonrasında çok karnım agrıdı şişlik oldu sanki yumurtam çatlamış gibi ama normalden çok şiddetli şimdi adetime 3 gün var ve karnım yine çokk agrıyo böle olupta hamile oldugunu ögrenen varmı

Kızlar klomen tedavisinde erkekler mi kadınlar mı güzel sonuç alıyor. Benim eşim kullanıyor da

merhaba kızlar bu ay bende dr.a tedavi için gitmek istiyorum.reglinin kaçıcı günü gideyim .

tesekkur ederm fffatmaaa, yarın gtcez bakalım yumurtalar ne durumda..ilk defa gideceğimz için neyle karşılaşacağmı da bilmiorm..bakalm büyüo mu büyümüo mu ne oluo? iğneyi de sorcam yarın..iş çıkışına denk getrmek istedm aslnda kontrolü ama akşam çok beklersnz dedi hemşire:S ne demekse o=) bu sefer ısrar edeym bari,gerçi çağrcak mı bakalm bi daha hiçbşy de belli değil..

inş. cnm.doğum kontrol hapını kist içinmi kullanıyosun.

kullanmadım daha ama bugün gittiğim doktor kist var ama cok kücük dedi..yinede yasmin kullan ve rahim filmi çektir dedi ama yapmıcam..parlodel verdi diğer doktorda onu kullancam ve bir ay daha kendinden denicem..artık hayırlısı canım..

yok şeker testi yapılmadı direncini kıralım dedi bilmiyorum ki bal tarçın çörek otu nasıl yapılıyo ne işe yarıyor

merhaba kızlar bu ay bende dr.a tedavi için gitmek istiyorum.reglinin kaçıcı günü gideyim .

3. günü gidebilirsin canım ben bu ay gittim dr ilk defa tamamen bliçsizce gittim dr vajinadan ultrasonla bakıcam deyince adetliyim ama dedim daha ii dedi. sonra klomen verdi ve adetimin 3. günü itibariyle kullanmaya başladım. 10. ve 12. günlerde kontrole çağırdı yine vajinadan yumurta takibi yaptı 3 tane yumurta oluşmuş tedaviye cevap vermiş bünyen dedi kimisinin ya daha çok yada hiç olmuyormuş. 12. gündede ovitrelle diye çatlatma iğnesi verdi 2 adet o akşam saat 8 gibi vurun dedi. 36 saat sonrada ilişki önerddi. şimdi iğnemden sonraki 9. günüm. dün test yaptım duramadım pozitif çıktı ama sonra iinternette okudum ovitrelde gebelik hormonu olduğundan 14 günden evvel test yapmayın yanıltıcı olabilir diyenler vardı. bekliyorum bakalım.

36 saat sonra dedi bana drm ama benimde ilk ayım daha adet günüm gelmedi sonuç ne oldu bilmiyorum ama bana 36 saat sonra dedi canım. bence sıkıntı yapma gün aşırı diyende var duyduğum kadarıyla

kızlar şimdi doktordan geldim..yumurtalarım çok büyümemiş:S biri 10 biri 12mm..12mm olan için bekleyelm dedi doktor 3gün daha..yine gtcem bakcaz bakalım..bünyen ilaca karşı direnç göstermş olabilir dedi.. Cuma gittiğimde de büyümemiş olursa başka bir tedaviye geçerz dedi:S inşallah büyür

bayanlar hiçbir sorununuz yoksa düzenli adet görüyorsanız çok iyi biliyorum ki bende yaşadım anne olamıyoruz doktorunuzdan klomen tedavisi isteyin ben 4 sene uğraştım yok miyoplar polistik over hepsi ayrı tanı koydu ve sadece 1 doktor klomen önerdi ve adetin 5.günü başladığım ilacı içtim yumurtalarım 16mm büyüdü doktor üm,tlenme kalamazsın dedi ama şu anda allah bağışlasın 2 yaşında oğlum var kızlar o ay kaldım ne olur deneyin derim çok hassas bir konu birebir yaşamış olduğum için paylaşmak istedim

prolaktin yumurta oluşumu ile mi ilgili yani ne testi ??

güle güle büyüt cnm oğluşunu
aslına bakarsan bence klomenden ziyade nasip kısmet işi klomen vesile sadece
benim bu 3. ayım klomen de çok iyi yumurtalarım oldu 19-21 mm çatlatma iğnesi de oldum ama olmadı yani denemekte fayda var tabi herkes için hayırlısı olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…