Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

canım çok erken yapmışsın , iğnenin etkisiyle çıkmış olabilir, şuan kanda baktırsan kanda da pozitif çıkar en az 15 gün geçsin iğneden sonra dur bakalım inşallah hamilesindir.

bende klomen ile hamile kaldım çatlatma iğnesi kullanmadan şimdi 2.bebeğime 13.haftalık hamileyim adet günümden 4 gün önce idrar yaptım pozitifti idrardan 2 gün sonra kanda yaptırdım 236 çıkmıştı

ben 2.bebeğime klomen ile hamile kaldım. O ay hiç kafama takmamıştım hamile kalacam mı diye çünkü işlerimin en yoğun olduğu dönemdi birde bizim hiç boş günümüz geçmedi belki bunların etkisi olmuş olabilir diye düşünüyorum. Allah isteyen herkese versin

Sykapusuz ; benimde ilk ayımda yumurtam çok ama gelişme yoktu acaba sende de mi öyle 2.ayım klomeni sabah akşam kullanacağım ilk ay tek sabah kullanmıştım eğer bu ay da yumurtam gelişmezse göbekten iğneye başlayacak.

bilmiyorum ki çalışmıyor yumurtaların dedi klomende 4 e kadar çıkacağız dedi yumurtalar dirençli olduğu için şeker ilacı verdi ister istemez stres oldum ağlamaktan mahvoldum resmen daha yolun başındayım yaşım da 23 ama elimden bişey gelmiyor istanbulda iyi bir dr arıyorum

canım çok erken yapmışsın , iğnenin etkisiyle çıkmış olabilir, şuan kanda baktırsan kanda da pozitif çıkar en az 15 gün geçsin iğneden sonra dur bakalım inşallah hamilesindir.

inşallah canım yaaa. dayanamadım yaptım ve 2 . çizgiyi gördüm kalbim yerinden çıkacaktı sanki. daha öncede yapar bakar ve tek çizgiyi görünce tabi yıkılır atardım bu seferde dedim erkenden yapyorsun yine tek çizgiyi göreceksin niye kendine eziyet ediyorsun ama içime söz geçiremiyorum ki neyse yaptım akşam 2. çizgi silikte olsa göründü eşimi çağırdım acaba diyorum benmi yanlış görüyorum hani psikolojikmi acaba oda gördü onayladı sonra internetten araştırdım biraz ilaç dolayısıylada olabilir diyenler çoğunlukta. kasıklarım ağrıyor neden bilmiyorum.

Stres en büyük düşmanımız yaşın daha genç bence, ben 29 yaşındayım şeker için test yapıldı mı peki bana şeker ilacına gerek yok dedi doktor.Bende de çooook yumurta var ama gelişme yok ne sinir bozucu bişiy.Ben soğan kürüne başladım soğan kürü bitince bal-tarçın-çörekotu karışımını kullanacağım

slm canım
yumurtaların büyüklüğüne göre iğne veriyor ama kimine de vermiyor kendi çatlar diyor senin dr un ne derse ona göre yaparsın iğne vermezse bi sor aklında kalmasın çatlatma iğnesine gerek yok mu diye?
bende çalışıyorum ilk aylardaki klomen kullanışlarımda bende bi kaç kere izin aldım ama sonra ya haftasonuna denk geldi yada dr nöbetçiydi akşam gittim sende öle yapabilirsin dr çalıştığını söyle
kimseye söyleme aynen sorup dururlar ben sadece izin alırken müdürüme kadın hastalıklarıyla ilgili bi tedavim var bu şekilde bi kaç ay takibe gitmem gerekebilir dedim o kdr

iğnenin etkisi olabilir cnm biraz daha bekle bence

Kizlar selam uzun zamandir giremiyorum, ben bu ay ikinci ignemi oldum az once insallah hayirli olur,cuma gunu doktora gittim 5 yumurtam olusmus boyutlari kucuk oldugu icin bugun igne oldum bu ay fazla umudum yok gecen ay yumurtalarin boyutu cok iyi olmasina ragmen bisi olmadi bekliycez artik.eger bu ayda adet olursam nisani bos geciyoruz sonrasinda igneli tedaviye baslatcakti dr asilama istedik biz asilamaya geccez mayis ayinda.bu ay agrim olmamisti buyumedigi icinmis ama hala kasik ve karin agrim yok,gecen ay agrim olmustu bekliycez insallah hepimizin bebisleri gelir biran once cok nazli olcaklar..:)

gunaydın herkese ben 3 kez düşük yaptım 25 yaşındayım gecen ay klomen kullandım ama olmadı bu2 denemem inşallah bu sefer olur ben ıkız olmasınıda cok ıstıyorum cunku ben ıkı kez ıkızlere hamıle kaldım ama düşürdüm malesef inşallah yıne ıkız olur hayırlısıyla ben bir şeyı merak edıyorum dr bana sat vermedı gun aşırı ilişki dedi ama bazıları 36 sat demış kafam karıştı sız hangısını uygulayıp sonuç aldınız inşallah

progesteron testimin sonucu çıkmış 17,6 yımırtlamışım
btç işe yarıyor demekki bakalım dölleyebildikmi

bende bu ay klomen kullandım sonra doktor ilişki gün verdi sonrada duphaston benim gibi olan varmı varsada hamilelik yaşadımı merakdayım

arkadaşlar biraz önce doktordan geldim klomen kullanmıştım cmrtesi bitti bgn kontrole gttm yumurtan büyümemiş dedi perş yine çağırdı. acaba çok geçmi büyüyo sonradan büyürmü ayy kafayı yicem nolur bilen varsa cevaplasın

arkadaşlar merhaba ben bu ay adetimin 4.günü klomen kullanmaya başladım,geçen pazartesi de ovitrelle çatlatma iğnemi vuruldum,bugün iğne olalı 8.günüm progestoren testi yapıldı bugün sonuç 26 çıkmış,bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Kızlar lutfen yardımcı olun..cok hırpalandım bugun..9 aydır evliyiz ve ilk gunden beri cocuk istioruz..eşimin sperm testleri yapıldı ve mukemmel dediler..bende dun ve bugun 3 doktora gittim allak bullak oldum..

1.DOKTOR: hormon testleri yaptı ve sadec prolacton 38 cıktı ve bu biraz yuksek dedi.yumurtalıkların cok ii dedi..ve adetimin son gunu olmasına ragmen bi tane yumurta var dedi..ilginc bir olay dedi..bu yuzden klomen vermedi..kist e cevirebilir diye..prolacton için ilaç verdi ve buay takip etcez dedi..

2.DOKTOR:bugun sabah gittim ve hormon testleri cok gusel dedi..prolactıon da cok aşırı fazla dedil dedi ve ilaç kullanma dedi..diğer doktorun gordugu yumurta dediği şeyi bu doktor kist ama cok kucuk dedi..bu doktorda dogum kontrol kullancaz bu kisti gecircez ve cumarteside rahim filmi dedi..

bu dakikada ben koptum artık..2 doktor farklı seyler..3. doktora randevu aldık ve şimdi ordan geldim..

3.DOKTOR:evet ufak bir kist var zaten yumurta olusması icin olmalı dedi...anlamadım bu doktorları..ve 2 ilacıda kullanabilirsin dedi..

arkadaslar lutfen bişiler soleyin dengem bozuldu iyice..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…