arkadaşlar ben mart 11 de ovitrelle iğne oldum öncesinde klomen kullandım. bugün itibariyle tam 1 hafta oldu. bu 1 haftanın 2 gününü saymazsak çünkü ilişki tarihi 13 marttı 13 marttan beri kasıklarımda ara ara ani hareket ettiğimde batmalar oluyor sanki adet olacakmışım gibi hafif bir ağrı var. sabırsızlığıma yenik düştüm evde idrar testi vardır fazladan dayanamadım yaptım. 2. çizgi silik çıktı. sizce bu kadar kısa süre içinde hamilelik belli olur mu yoksa bu kullanılan iğne yüzünden mi 2. çizgi çıkmış olabilir?? benim gibi dayanamayıp bu testi yapan var mı acaba cevaplarınızı bekliyorum kızlar adetime 9 gün var. çok zor geçecek bu günler.
Kizlar nerhaba,
Pazartesi bhcg yaptirdim 0.100 cikti.
Persembe regl olmam gerekti. Ama olmadim 4 gun gecti
Sadece klomen kullandim, cat ignesi kullanmadim.
Bi yum catlamisti dr iliski dedi ama anlayamiyorum.
Kist filan mi yardim edin banaa
Yarin bida kan testi yaptiricam
benim 2 klomen denemem de olmadı kızlar yumurtalarıma etki etmedi dr de şeker ilacı verdi aslında terettüt etti çünkü ben zayıfım bu seni dahada zayıflatır dedi 1 tane iç dedi bakalım yaaa çok moralim bozuldu
sykapusuz ; benimde ilk ayımda yumurtam çok ama gelişme yoktu acaba sende de mi öyle 2.ayım klomeni sabah akşam kullanacağım ilk ay tek sabah kullanmıştım eğer bu ay da yumurtam gelişmezse göbekten iğneye başlayacak.
canım çok erken yapmışsın , iğnenin etkisiyle çıkmış olabilir, şuan kanda baktırsan kanda da pozitif çıkar en az 15 gün geçsin iğneden sonra dur bakalım inşallah hamilesindir.
bilmiyorum ki çalışmıyor yumurtaların dedi klomende 4 e kadar çıkacağız dedi yumurtalar dirençli olduğu için şeker ilacı verdi ister istemez stres oldum ağlamaktan mahvoldum resmen daha yolun başındayım yaşım da 23 ama elimden bişey gelmiyor istanbulda iyi bir dr arıyorum
benim de ilaçlarm btii, salı günü kontrole gidicem..ilaç kullandğm süre byunca hç bi değişlklk hissetmedm sanki? arada ince ince sızılar oldu ama normalde de oluodu.. bakalm salı günü kontrolde belli olacak..merak ettğim bşy var: çatlatma iğnesine neye göre karar werilio? doktor hç bahsetmedi ama biçok kişi kontrole gdnce iğne vurulmş..ve çok da ağrısı olmuş:S 2 günde bir kontrole çağrırsa işten nasıl izin alıcam bide onu düşünüorm kimseye söylememştm habire sormasnlar noldu noldu diye.. oofof
arkadaşlar ben mart 11 de ovitrelle iğne oldum öncesinde klomen kullandım. bugün itibariyle tam 1 hafta oldu. bu 1 haftanın 2 gününü saymazsak çünkü ilişki tarihi 13 marttı 13 marttan beri kasıklarımda ara ara ani hareket ettiğimde batmalar oluyor sanki adet olacakmışım gibi hafif bir ağrı var. sabırsızlığıma yenik düştüm evde idrar testi vardır fazladan dayanamadım yaptım. 2. çizgi silik çıktı. sizce bu kadar kısa süre içinde hamilelik belli olur mu yoksa bu kullanılan iğne yüzünden mi 2. çizgi çıkmış olabilir?? benim gibi dayanamayıp bu testi yapan var mı acaba cevaplarınızı bekliyorum kızlar adetime 9 gün var. çok zor geçecek bu günler.
offfffffffffff
bende bu ay klomen kullandım sonra doktor ilişki gün verdi sonrada duphaston benim gibi olan varmı varsada hamilelik yaşadımı merakdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?