• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Ben birde şunu merak ediyorum eğer benim içtiğim klomenle yumurtalarım oluşur ve çatlarsa bebeğim olur mu yani adet olmazsam olur mu belki çok saçma bir soru ama merak ediyorum yani adet olmayı beklerken bebeğim olmuş olabilir mi

normalde adetin 3 günü başlanıyo ya canım etki etmemiş olabilir ama herşey Allah tan hamile kalman imkansız değil neler duyuyoruz

bebetom merhaba bişi sormak istiyorum. ya benim böle göbek altıma adet sancısı gibi bi sancı giriyo.ama ben normalde adet olurken bile hiç sancı çekmiyorum .acaba bu ilaçlardan dolayı oluyo olabilir mi?üstelik adetime daha çok var.

bebetom merhaba bişi sormak istiyorum. ya benim böle göbek altıma adet sancısı gibi bi sancı giriyo.ama ben normalde adet olurken bile hiç sancı çekmiyorum .acaba bu ilaçlardan dolayı oluyo olabilir mi?üstelik adetime daha çok var.

merhaba tatlımm adetine ne kadar kaldı onu yazabilirsin? birde yumurtalacağı tarıh ne zman bak muhtemelen senin yumoşlar büyüyor yada çatlıyor yok eger yumurtlama günlerim gecti diyorsan bebiş yerleşmiş olabilir hadi inşallah tutunmuştur yada çatlıyordur yumoşlarınnnn

anne adayları bugün burdayım sayılır işim falan çıkmazsa sohbet etmek isteyen sorusu olan varsa konuşalım fikir alışverişi yapalımmmmmmıııı??? :31::31::31:

anne adayları biliyorsunuzki ben ve hepimiz hep adetten önce belrti ararız ya bi yazı okudum sizinle paylaşayım mutlaka okuyunnn!!!!:34:

Hamilelik olduğunu dair şüphe yaratacak ilk ve en
klasik belirti adet gecikmesidir. Bulantı, kusma, halsizlik, yorgunluk, kasıklarda ağrı, göğüslerde şişkinlik ve büyüme, koyulaşma gibi diğer belirtilerde adet gecikmesi olmadan önce başlamaz. Adet gecikmesi başladığında gebeliğe neden olan yumurtlamanın üzerinden ortalama olarak 2 hafta geçmiştir fakat bu anda gebeliğe 4 haftalık gebelik denir çünkü gebelik haftası en son görülen adetten başlayarak sayılır. Sonuç olarak hamilelik belirtileri en erken son görülen adetten 4-5 hafta sonra başlar. Adet gecikmesi olmadan önce gebelik belirtilerini oluşturacak kadar gebelik hormonları artmamıştır. :31::31:

17 gün sonra adetim olacak inşallah ki olmam.22 ikisindede yumurtlamam oluyo hesapladığım kadarıyla

bebetom kusura bakma ben yanlış hesaplamışım benim yumurtlama dönemim geçmiş 16.3.3013 olmuş benim yumurtlamam bide bu sancı öle çok ağrılı bi sancı değil hafif bi sancı

Son düzenleme:
bebetom kusura bakma ben yanlış hesaplamışım benim yumurtlama dönemim geçmiş 16.3.3013 olmuş benim yumurtlamam bide bu sancı öle çok ağrılı bi sancı değil hafif bi sancı

çok ağır işlere girişme dikkat et kendine fazla yorma kendini bakalım hayırlısı olsun inş iyi bir haberin işaretidir ağrın :)

zd86 sen ilk kullandığında kaç tane kolemn içmiştin? sonra dozunu kaça çıkardı? Ben zaten 2 taneyle başlamıştım ve nedense doz artırmaktan değil de tedavi yöntemini değiştirmekten bahsetti.. Cuma günü gidicem yine kontrole bakalm ne durumdalar.. bugün ara ara sancım falan da oldu büyüyodur inşallah

canim ben hep 2 tane sabah aksam ictim buyudu buyumedi kist oldu vs.basimdan birsuru sey gecti.artik asilama kapilarindayim.

anne adayları bugün burdayım sayılır işim falan çıkmazsa sohbet etmek isteyen sorusu olan varsa konuşalım fikir alışverişi yapalımmmmmmıııı??? :31::31::31:
canım ya benim klomen ve ovitrelle den sonra adet beş gün geçti.dün evde test yaptım ve tek çizgi çıktı.yarın kontrolum var ve çok heyecanlıyim. ama bu aydan umudum yok.göğüslerim çok aciyor belirti olabilir mi acaba

ilk defa klomen kullandım.adetimin 5.günü başladım günde bir tane olmak üzere 5 gün içtm.doktor bir gün ara ver ve ertesi gün gel yumurtan oluşmuş mu oluşmuşsa capına bakalım dedi.ovit.iğnede verdi ama ne zaman vurulacağına ben karar vercem dedi.yarın gitcem bakalım aşırı heyecanlıyım.belirti falan olmadı,bugün sadece yok denecek kadar ara ara sancı olur gibi oldu o kadar.belki oda yoktur kendimi çok dinlediğimde öyle hissediyorumdur.dua edin lütfen

canım merhaba aramıza hoşgeldin. benimde şu an ara ra sancım oluyo ama çok şiddetli deil.bzde bekliyoruz bakalım :) bebişlerimizi inşallah senin hakkında da hayırlısı olu bebişin tutunur canım benim .)

Back