• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

merhaba kızlar bndede pko var klomen kullanıorum pzt doktora gtcem bakalım neler olacak bide bu aralar pre-seed die bi jel duydum hamile kalmayı kolaylaştırıomuş bilgisi olan varmı

İlk defa senden duydum şimdi de internetten araştırıyorum. Entresan doğrusu.
Arkadaşlar arasında alıp kullanan var mı acaba?

Bekliyordum evet ama yine de üzülüyor insan.
Allahtan 29.gün geldi daha fazla da umutlandırabilirdi.

Yarın yine 3.gün tahlillerini yaptırcam. Bakalım hayırlısı..

senin bu 3.gun testlerini her ay yaptirmamda zormus yaa kolum hala aciyor damarlarim falan

senin bu 3.gun testlerini her ay yaptirmamda zormus yaa kolum hala aciyor damarlarim falan

4-5 ay daha yaptırcam. İnşallah hamile kalırızda gerek kalmaz.
2. kutu klomene yarın başlayacağım. Eğer bu ay da klomenle olmazsa klomen kullanmadan hormon ve yumurta takibi yapıcam bir kaç ay.

Çünkü bizim korunmasız 2. ayımız klomen için erken diye düşünüyorum.

4-5 ay daha yaptırcam. İnşallah hamile kalırızda gerek kalmaz.
2. kutu klomene yarın başlayacağım. Eğer bu ay da klomenle olmazsa klomen kullanmadan hormon ve yumurta takibi yapıcam bir kaç ay.

Çünkü bizim korunmasız 2. ayımız klomen için erken diye düşünüyorum.

Valla arkadaşım şimdiden yoruldum.
Streste etkiliyor bizi. Oldumu olacak mı derken çok stres yapıyoruz. Onu nasıl aşıcaz hiç bilmiyorum.

valla stres cok kotu canim bende bilmiyorum valla bu ay ilac icmedim ya hala adettim bitmedi garip seyler oluyor assagida :9: ilgilenmiyorum.Benim kafama ne takiliyor biliyomusun simdi bu dr 9-10 tane yumos saydi yaa sonra bunlara ne oluyo 1 tane ye dusuyor hemde klomen ve incire ramen o takildi kafama neyse canim sen gebelik icin bence acele ediyosun daha 2.ayim demissin yasin kac bilmiyorum ama daha erken gibi geldi bana

kimse gelmiyor artik .kizlar benim insulin direnci ve kan sekerimin sonuclari cikti doktorumu aradim dediki dusuk cikmis beni hemen dahiliyeye yonlendirdi.diyet uygulayacakmis.bakalim hafta ici gidicem artik .surekli bir sorun cikiyor artik insan yoruluyor yaa

bende diyetisyene gitcem once dahileyemi gidiliyormus oda kan alip test yapiyomu kolumda damar kalmadi aciyor.ondan bekliyom nasil yol izledigini banada anlatirsan sevinirim.

yunu bende ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi oldum bu ay. daha adet günüme çok var 2 hafta kadar yani. çok sabırsızlanıyorum ama içimdede nedense hiç umut yok hep olumsuz düşünüyorum kesin yine olmamıştır diye bende 8 aylık evliyim 6 aydır çalışıyoruz hiç doğum kontrol hapı kullanmadım. testlerimizde normal stres yapıyorum.

Sen de benim gibi stres yapıyorsun canım.inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz

valla stres cok kotu canim bende bilmiyorum valla bu ay ilac icmedim ya hala adettim bitmedi garip seyler oluyor assagida :9: ilgilenmiyorum.Benim kafama ne takiliyor biliyomusun simdi bu dr 9-10 tane yumos saydi yaa sonra bunlara ne oluyo 1 tane ye dusuyor hemde klomen ve incire ramen o takildi kafama neyse canim sen gebelik icin bence acele ediyosun daha 2.ayim demissin yasin kac bilmiyorum ama daha erken gibi geldi bana

Bir tane olması normalmiş, onda bir sıkıntı yok. Olsun da bir tane olsun:)
Biraz erken farkındayım da bana pko dendiği için gerildim bebek konusunda. 2 ay öncesine kadar bir yıl sonraya planlıyorduk. Tabi şimdi işler değişti bir an önce olsun istiyorum.
Bu arada yaşım 27 ama sigara içtiğim için biyolojik yaşımın içmeyenlere oranla daha ileride olduğunu düşünüyorum:)

Bir tane olması normalmiş, onda bir sıkıntı yok. Olsun da bir tane olsun:)
Biraz erken farkındayım da bana pko dendiği için gerildim bebek konusunda. 2 ay öncesine kadar bir yıl sonraya planlıyorduk. Tabi şimdi işler değişti bir an önce olsun istiyorum.
Bu arada yaşım 27 ama sigara içtiğim için biyolojik yaşımın içmeyenlere oranla daha ileride olduğunu düşünüyorum:)

Ayni yastaymisiz ne hissettigini anliyorum.canim bakalim benim testler ne cikicak simdi temiz gozukuyor ama sonuclar cikmadan icim rahat etmiyor.bak kimseye karismam bu konuda ama saminiyetine guvenerek diyorum sigarada buyuk etken ve is beyinde bitiyor birakmak istedikden sonra birakiliyor.

İlk defa senden duydum şimdi de internetten araştırıyorum. Entresan doğrusu.
Arkadaşlar arasında alıp kullanan var mı acaba?

bnde sordum ama cvp veren olmadı çok şaşırdım duyunca denemek istiyorum ama yarın doktora gdicem ona bi sorarım bişi derse ona göre bilgilendiririm

Kizlar nerhaba,
Pazartesi bhcg yaptirdim 0.100 cikti.
Persembe regl olmam gerekti. Ama olmadim 4 gun gecti :(

Sadece klomen kullandim, cat ignesi kullanmadim.

Bi yum catlamisti dr iliski dedi ama anlayamiyorum.

Kist filan mi yardim edin banaa :(
Yarin bida kan testi yaptiricam

benim 2 klomen denemem de olmadı kızlar yumurtalarıma etki etmedi dr de şeker ilacı verdi aslında terettüt etti çünkü ben zayıfım bu seni dahada zayıflatır dedi 1 tane iç dedi bakalım yaaa çok moralim bozuldu

merhaba;

bende reglimi bekliyorum bugün yarın.sonra klomene başlayacağım.inşallah fazla beklemeyiz bebiş için

benim de ilaçlarm btii, salı günü kontrole gidicem..ilaç kullandğm süre byunca hç bi değişlklk hissetmedm sanki? arada ince ince sızılar oldu ama normalde de oluodu.. bakalm salı günü kontrolde belli olacak..merak ettğim bşy var: çatlatma iğnesine neye göre karar werilio? doktor hç bahsetmedi ama biçok kişi kontrole gdnce iğne vurulmş..ve çok da ağrısı olmuş:S 2 günde bir kontrole çağrırsa işten nasıl izin alıcam bide onu düşünüorm kimseye söylememştm habire sormasnlar noldu noldu diye.. oofof

kızlar benim eşim kullanıyor . siz de kullananlar oldu mu faydasını gören var mı

kızlar benim eşim kullanıyor . siz de kullananlar oldu mu faydasını gören var mı

hem ben hemde eşim kullanıyor ikinci aya başladık 3 . ayı da bitirip kontrole gidecek ben iyi bi dr arıyorum konusunda uzman istanbulda yaşıyorum tavsiyesi olan varmı

arkadaşlar ben mart 11 de ovitrelle iğne oldum öncesinde klomen kullandım. bugün itibariyle tam 1 hafta oldu. bu 1 haftanın 2 gününü saymazsak çünkü ilişki tarihi 13 marttı 13 marttan beri kasıklarımda ara ara ani hareket ettiğimde batmalar oluyor sanki adet olacakmışım gibi hafif bir ağrı var. sabırsızlığıma yenik düştüm evde idrar testi vardır fazladan dayanamadım yaptım. 2. çizgi silik çıktı. sizce bu kadar kısa süre içinde hamilelik belli olur mu yoksa bu kullanılan iğne yüzünden mi 2. çizgi çıkmış olabilir?? benim gibi dayanamayıp bu testi yapan var mı acaba cevaplarınızı bekliyorum kızlar adetime 9 gün var. çok zor geçecek bu günler.

bende diyetisyene gitcem once dahileyemi gidiliyormus oda kan alip test yapiyomu kolumda damar kalmadi aciyor.ondan bekliyom nasil yol izledigini banada anlatirsan sevinirim.

canim hani ben doktorumu degistirdim ya ilk ona gittim durumumu anlattim hormonum yuksekti onu dusurup hemen klomene basllatti dedim. doktrum dediki sen stres yapmiyacaksin tabi bunlari esime anlatiyor sonra rahim filmi kizamik testi insulin direnci kan sekeri prolaktin testlerini ac karnina gelip yapacan dedi sabah 11 de gittim saat 4 te oyle hastanden ciktim tabi insulinu olcmek icin seker yuklemesi yapiyorlar seker yuklemelerinde gramı doktor ayarliyor bana 75 gr lik yapildi sonra ertsi gun doktorumu arayip sonucu sordum sekerin dusuk cikmis seni hemen dahiliyeye yonlendiriyorum dedi sali yada carsamba dahiliye doktoruna gidicem .haa bu arada diger doktor bu testlerin hicbirini istememisti iste doktorum dediki herseyi duzeltelim sorun olmadan klomeni kullanorsan insallah hamile kalirsin dedi iste bu canim

Back