kızlar şimdi doktordan geldim..yumurtalarım çok büyümemiş:S biri 10 biri 12mm..12mm olan için bekleyelm dedi doktor 3gün daha..yine gtcem bakcaz bakalım..bünyen ilaca karşı direnç göstermş olabilir dedi.. Cuma gittiğimde de büyümemiş olursa başka bir tedaviye geçerz dedi:S inşallah büyür
prolaktin yumurta oluşumu ile mi ilgili yani ne testi ??
kızlar bir sorum olacak aklıma takıldı.şimdi benim 11.günüm 22mm lik bir yumurtam vardı 14.günüü doktora gittim ve bu yumrta aşagıya gelmiş ve ikiye bölünmüş durumdaydı yani yakın yerlerde iki karartı gördümmm ama doktor bana sadece ilişki oldumu dedi ben de evet dedimm ama utandığmdan soramadım niye böle iki tane dieeee yorumlarınınzı bekliyorum
hic catlamis yumurta gormedim ama anlattiklarin yumurtan catlamis ve dr sana iliskiye girdinmi diye sormus.gibi geldi bana onemli olan sen ne dusunuyosun?
Günde kaç tane içtin cnm? Dozu arttırır belki dr un
günde 2 tane içtim ama :S moralim bozuldu.. yumurtalarda sorun yoktu normalde klomen kullanınca daha da büyümesi gerekiyordu :/ ilaç kullanmama rağmen niye büyümedi ki?? ilaca direnç de ne demekse, ilk defa kullanıorm ztnbüyüme olmazsa başka tedaviye geçeceğiz dedi :S
Herkese merhaba ben Seda 23 yaşındayım ve 9 aylık evliyim hemen hemen herkezde olduğu gibi bende pkoluyum 15 gün önce doktoruma tedavi için gittim bana 3 tane ilaç verdi bi tanesi primolut bu adet olmam için diğeri glifor bu şeker ilacıymış zayıflamamı sağlayacakmış ve tabi ki diğeri de klomen bu ilacı adetin 3.günü içmem gerekiyordu fakat ben öyle bir hata yaptım ki adet olmam için içmem gereken ilacın yerine ilk önce klomeni içtim ben bunu çok geç oldu ama ilaç bittikten sonra anladım hemen doktoruma gittim artık yapacak bir şey yok keşke karıştırmasaydın ama bi zararı yok dedi adet olmanı beklicez adetin 12 günü gelirsin dedi fakat şöyle bir sorun var ben ilaçsız adet olamıyorum 2 3 ay hatta daha uzun süre şimdi bende o kadar sabırsızlanıyorum ki ne zaman olacağını bilmeden beklemek beni çıldırtıyor ve kendime çok kızıyorum nasıl böyle hata yaptım diye çünkü gerçekten biran önce bebeğim olmasını çok istiyorum şimdi sorum şu sizce ben doktorun bekle demesini beklemeden adet olmam için gereken ilacı tekrar içip sonrada adetin 3.günü klomene başlasam mı ne dersiniz bir zararı olur mu 1 ayda 2 kutu klomen yardımcı olmanızı sabırsızlıkla bekliyorum.
canım merhaba seninle daha önce de yazışmıştık ben de günde iki tane kullandım malesef benimde büyümedi benimde yumurtalıklarımda hiç bi sorun yok dr bana dirençli çıktı dedi normalda şişmalarda olur sende neden oldu anlamadım dedi. şeker ilacı verdi bu seni zayıflatır zaten zayıfsın vermek istemiyorum ama direncini kırmak için günde 1 tane al dedi şuan kullanıyorum 4 gün oldu bende çok üzüldüm ağladım klomende 4 e kadar çıkacağız dedi yarın bi dr ye daha gideceğim senin kilon normal mi nerede yaşıyorsun
canım öncelikle acele etme bende senin yaşındayım ve 2. klomen tedavimde başarısız bende zayıf olmama rağmen şeker ilacı verdi sen dr ne derse onu yap bilinçsiz kullanma yoksa bu ilaç kist de yapıo rahmide inceltiyo sadece sabırlı ol bekle
canım merhaba seninle daha önce de yazışmıştık ben de günde iki tane kullandım malesef benimde büyümedi benimde yumurtalıklarımda hiç bi sorun yok dr bana dirençli çıktı dedi normalda şişmalarda olur sende neden oldu anlamadım dedi. şeker ilacı verdi bu seni zayıflatır zaten zayıfsın vermek istemiyorum ama direncini kırmak için günde 1 tane al dedi şuan kullanıyorum 4 gün oldu bende çok üzüldüm ağladım klomende 4 e kadar çıkacağız dedi yarın bi dr ye daha gideceğim senin kilon normal mi nerede yaşıyorsun
Beklemek çok zor geliyo önümde ne kadar bir süre olduğunu bilmediğim için kendime çok kızıyorum ama o şekilde yan etkileri varsa mecburen beklicem bilgi verdiğin için teşekkürler
kizlar bende 1 ay buyumeme yapti sonraki ay buyudu yani bu ay buyumedi hic buyumicek diye uzulmeyin dr tozunu artirir gene buyutur.kafaniza cok takmamaya calisin stres yuzunden bile buyumedigi oluyor unutmayin
kizlar bende 1 ay buyumeme yapti sonraki ay buyudu yani bu ay buyumedi hic buyumicek diye uzulmeyin dr tozunu artirir gene buyutur.kafaniza cok takmamaya calisin stres yuzunden bile buyumedigi oluyor unutmayin
Benim de kilom normal sayılır..ne zayıfım ne kilolu..doktor da hç şeker direncinden bahsetmedi, cuma günü gidince bunu da bi soraym..Klomende 4e kdr çıkılıyor demekki, bunu da sorcam cuma günü..çünkü bana başka tedaviye geçcez dedi??
Benim de kilom normal sayılır..ne zayıfım ne kilolu..doktor da hç şeker direncinden bahsetmedi, cuma günü gidince bunu da bi soraym..Klomende 4e kdr çıkılıyor demekki, bunu da sorcam cuma günü..çünkü bana başka tedaviye geçcez dedi??
ne demek canım birbirimize yardım edeceğiz tabi
ne demek canım birbirimize yardım edeceğiz tabi
Ben birde şunu merak ediyorum eğer benim içtiğim klomenle yumurtalarım oluşur ve çatlarsa bebeğim olur mu yani adet olmazsam olur mu belki çok saçma bir soru ama merak ediyorum yani adet olmayı beklerken bebeğim olmuş olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?