Kızlar lutfen yardımcı olun..cok hırpalandım bugun..9 aydır evliyiz ve ilk gunden beri cocuk istioruz..eşimin sperm testleri yapıldı ve mukemmel dediler..bende dun ve bugun 3 doktora gittim allak bullak oldum..
1.DOKTOR: hormon testleri yaptı ve sadec prolacton 38 cıktı ve bu biraz yuksek dedi.yumurtalıkların cok ii dedi..ve adetimin son gunu olmasına ragmen bi tane yumurta var dedi..ilginc bir olay dedi..bu yuzden klomen vermedi..kist e cevirebilir diye..prolacton için ilaç verdi ve buay takip etcez dedi..
2.DOKTOR:bugun sabah gittim ve hormon testleri cok gusel dedi..prolactıon da cok aşırı fazla dedil dedi ve ilaç kullanma dedi..diğer doktorun gordugu yumurta dediği şeyi bu doktor kist ama cok kucuk dedi..bu doktorda dogum kontrol kullancaz bu kisti gecircez ve cumarteside rahim filmi dedi..
bu dakikada ben koptum artık..2 doktor farklı seyler..3. doktora randevu aldık ve şimdi ordan geldim..
3.DOKTOR:evet ufak bir kist var zaten yumurta olusması icin olmalı dedi...anlamadım bu doktorları..ve 2 ilacıda kullanabilirsin dedi..
arkadaslar lutfen bişiler soleyin dengem bozuldu iyice..
cnm merhaba.her dr farklı bişey söylüyor.bende aynı şeyleri yasadım.benimde sürekli prolaktin yüksekti ilac kullandım.sonra tekrar düştü.bu ay yaptırdım prolaktin 31 çıktı.ilaç kullanıyorum.drum hamileleliğe engel dedi.